zaterdag 11 augustus 2012

Komt profetie van Messiaanse Jood over instorting euro en kernoorlog Midden Oosten nu uit?

'Tijdperk van Gods genade zal met overlijden van Billy Graham worden beëindigd'

Tegelijk met de naderende verschrikkingen zouden volgens Sklar ook Gods engelen klaarstaan om 'Zijn Bruid' -de wereldwijde Gemeente van gelovigen- op te halen.

De bekende Messiaans-Joodse musicus Maurice Sklar heeft volgens eigen zeggen een profetische bediening die al in de jaren '80 zou zijn begonnen toen hij visioenen van God zou hebben gekregen over de toekomstige laatste fase van de eindtijd - een tijd die volgens zijn recente profetie uit december 2011 op het punt van beginnen staat. God zou hem hebben laten zien dat eerst de eurozone en daarna de Verenigde Staten zullen instorten, wat totale chaos en paniek zal veroorzaken en de opkomst van het systeem van de antichrist mogelijk zal maken. Tegelijkertijd zal er een enorme oorlog in het Midden Oosten uitbreken waarin er voor het eerst kernwapens zullen worden gebruikt.

De profetie (1 december 2011):
Nadat de dollar sinds 2008 al 20% van zijn waarde verloor zal er nog eens 30% vanaf gaan, waardoor de Amerikaanse munt vergeleken met september 2008 nog maar de helft waard zal zijn. Dit zal een grote economische crisis veroorzaken, compleet met rellen, plunderingen en terreuraanslagen. De christelijke kerk zal eindelijk worden wakker geschud en het uitroepen tot God.

Instorting eurozone veroorzaakt chaos en paniek
De ramp in Europa zal nóg groter zijn. Duitsland zal op een bepaald moment weigeren de euro nog langer overeind te houden. De eurozone zal instorten, wat totale paniek en chaos zal veroorzaken. In de armere Europese landen zullen zelfs basisbehoeften zoals voedsel in gevaar komen. Velen zullen in één klap al hun geld verliezen. Dan zal het antichrist systeem Europa financieel overnemen.

De instorting van de eurozone kan op ieder moment plaatsvinden. Na ongeveer een maand of 3 zal ook de dollar vallen. Te midden van alle ellende zal er een grote opwekking plaatsvinden. God zal bovennatuurlijk voorzien in de noden van mensen en wonderen verrichten. Plaatsen waar dit gebeurt zullen als vluchthavens voor christenen en andere mensen gaan fungeren.

Totale oorlog tegen Israël, dat reageert met kernwapensIn het Midden Oosten ontbrandt er een totale oorlog van de Arabische landen tegen Israël, dat te maken krijgt met plotselinge raketaanvallen vanuit Libanon (Hezbollah) en Syrië. Zodra deze oorlog losbarst zullen andere Arabische landen gaan meedoen, zodat de Joodse staat van alle kanten zal worden bestookt. Enkele kleinere Israëlische steden en diverse nederzettingen zullen (deels) worden vernietigd. Ook Tel Aviv en Jeruzalem zullen niet ongeschonden blijven.

Als reactie zal Israël zijn totale strijdmacht inzetten en zelfs kernwapens gebruiken. Deze zullen grote verwoestingen aanrichten in de Arabische buurlanden en Iran. De Syrische hoofdstad Damascus zal totaal worden vernietigd. Ook de Palestijnse Gazastrook (Hamas en Jihad Islami) en noordelijk Egypte (/ Sinaï woestijn) zullen niet ontkomen.

Israël overwint, islam dodelijk verwondDe economische en maatschappelijke instorting van het Westen zal een enorme aliyah van Joden naar Israël op gang brengen. Veiligheid en stabiliteit zullen in zowel Europa als Amerika zijn verdwenen. Israël zal tijdens de oorlog worden beschadigd, maar als overwinnaar uit de strijd tevoorschijn komen. De verwoestingen in de Arabische / islamitische landen zullen verschrikkelijk zijn. Miljoenen Arabieren zullen omkomen en 'de islam zal dodelijk verwond worden door de Heilige God van Israël'.

Nadat Israëls vijanden zijn verslagen zal de Joodse staat zijn grondgebied flink uitbreiden. Het ingestorte Westen zal eindelijk erkennen dat de ware God de Heilige van Israël is. Israël zal het enige stabiele land in het Midden Oosten zijn.

Tijdperk genade voorbij als Billy Graham overlijdt
Het overlijden van Billy Graham (die in november 94 hoopt te worden) zal voor de gelovigen hét signaal zijn dat de tijd van Gods genade voor de heidense landen beëindigd wordt. 'Maak je harten klaar,' besluit Sklar. 'God staat op het punt om voor Zijn Bruid te komen, de overwinnende kerk tijdens dit middernachtelijke uur. Bid dat God degenen die vastzitten in de duisternis tijdig zal bereiken*.'

Bron: http://xandernieuws.punt.nl/?id=662857&r=1

(Met dit scenario moet je rekening houden! Schrik niet als het gebeurd. Alles is in Gods hand)

Zie ook:
- Voorspellingen 2012 - 2013 - 21-5-12
- Staat de Gog & Magog op punt te beginnen? 13-6-12
- Hal Lindsey Report: Gog en Magog oorlog - 13-6-12

Geen opmerkingen:

Een reactie posten