woensdag 25 september 2013

Amerika wordt gewaarschuwd voor storing electriciteitsnet, bent u voorbereid?

U bent gewaarschuwd: Waarom je voorbereid dient te zijn voor het plat gaan van het totale electriciteitsnet.

Als je niet in een luchtbel hebt geleefd de laatste tijd, afgesneden van alle vormen van media, is het onmogelijk dat je al de waarschuwingen hebt gemist over het dreigende verlies van ons elektriciteitsnet.

Het zijn niet alleen de zogenaamde "kommer en kwel" websites van de alternatieve media. Grote mainstream mediabronnen zoals ABC News, de Washington Post, de New York Times en CBS News hebben allemaal waarschuwingen afgegeven. Helaas schud de massa deze waarschuwingen af als iets wat niet kan gebeuren, omdat de realiteit te onplezierig is om zelfs maar te overwegen. Veel denken dat ze beter af zijn om hun hoofd in het zand te steken en net te doen alsof het nooit zal gebeuren dan om van te voren maatregelen te nemen.

Lees verder >

Amerika is geen Nederland maar bent u er van bewust dat dergelijke dingen ook zeker in Nederland kunnen gebeuren. Als straks de rampen en oorlogen losbreken kunnen dingen uit of dichtgaan. 

Stel dat Rusland besluit geen gas meer te leveren en het gas gerantsoeneerd wordt? De elektriciteit kan worden afgesloten of gerantsoeneerd. Medicijnen kunnen voor een tijd niet meer verkregen worden. De banken kunnen voor een tijd dicht gaan en u kunt niet bij uw geld, de winkels gaan dicht of worden niet bevoorraad.

Het is misschien niet onverstandig om nu het nog kan na te denken over deze dingen en voorbereidingen te treffen. Bijvoorbeeld door extra medicijnen in huis te halen, extra geld thuis te hebben, kaarsen, of een oliestel om op te koken. Op lampolie kun je heel goed reukloos koken. Houdbaar eten en andere nuttige dingen, zoals een vuuraansteker, een radio, (thermo)kleding, dekens, flessen voor extra water (het water kan besmet raken radioactief of biologisch) een wapen in huis? Extra stevige schoenen of een rugzak enz enz..

En natuurlijk het belangrijkste een (extra) Bijbel… Wie weet wanneer de opname zal plaats vinden en wat er voor die tijd gebeurt. In andere landen is er veel vervolging van Christenen.


Zie ook:
- Wat zijn de effecten van een EMP? - 8-3-12
- Noodpakket - 8-8-12
meer >

Geen opmerkingen:

Een reactie posten