maandag 28 oktober 2013

Israel waarschuwd na rapport over bom Iran

Dekafile: 27 okt 2013:

Netanyahu: Iran kan nu ineens iranium verrijken van 3,5 procent naar "atoomwapen gereed" 95 procent.
Premier Binyamin Netanyahu zei zondag dat het debat over of het Iran toegestaan kan worden om uranium tot 20-procent te verreiken geen relevante discussie meer is omdat de Irakezen geavanceerde mogelijkheden hebben om direct te springen van 3,5 pc tot 90pc. Een graad van verrijking geschikt voor wapens.

Hij sprak op de wekelijkse kabinetsvergadering in Jerusalem. Hij riep opnieuw op voor hardere sancties tegen Teheran. Ten aanzien van de lopende onderhandelingen met de Palestijnen zei Netanyahu dat Israel een schikking wil, maar het zal ophouden ten bate van zijn vitale belangen, in het bijzonder de veiligheid.

http://www.debka.com/newsupdate/6171/


USA Today:

Israel waarschuwd na rapport over bom Iran
Een nieuw rapport meld dat Iran mogelijk maar een maand nodig heeft om genoeg uranium te produceren voor een kernbom. Het is verder bewijs waarom Israel militaire actie zal ondernemen voordat dat gebeurt, zei een Israëlische defensie-ambtenaar vrijdag.

"We hebben het glashelder gemaak - in alle mogelijk fora, dat Israel niet toe zal toe kijken hoe Iran wapens tegen ons ontwikkeld om het complete Midden Oosten en eventueel de gehele wereld onder een Iraanse paraplu van terreur te brengen. ," vertelde Danny Danon vice-minister van Israel aan USA Today.

http://www.usatoday.com/story/news/world/2013/10/25/iran-bomb-uranium-israel/3186567/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter&dlvrit=206567

Hoe vaak is Iran en de wereld gewaarschuwd? Israel zal zeker niet twijfel of af wachten tot het te laat is. Wees gewaarschuwd!

Zie ook:
- Toespraak Israëlische President Minister Benjamin Netanyahu Algemene Vergadering VN - 2-10-13
meer >

Geen opmerkingen:

Een reactie posten