maandag 14 oktober 2013

Volgens de Wereld Bank is de U.S. dagen verwijderd van zeer gevaarlijk moment

(Reuters) De president van de Wereldbank waarschuwde zaterdag dat de Verenigde Staten slechts dagen verwijderd is van het veroorzaken van een wereldwijde economische ramp, tenzij de politici met een plan komen om de schulden te verhogen zodat men door kan gaan. 

“We zijn nu vijf dagen verwijderd van een zeer gevaarlijk moment. Ik dring er bij de Amerikaanse beleidsmakers op aan om snel met een oplossing te komen voor ze de grens van het schuldenplafon hebben bereikt. Inactiviteit kan leiden tot het stijgen van de rente, het verminderen van het vertrouwen en het vertragen van de groei.” Zei Jim Yong Kim de president van de Wereldbank in een briefing na een vergadering van de commissie van ontwikkelingssamenwerking van de bank.

"Als dit zo door gaat kan het leiden tot een rampzalige gebeurtenis voor de derde wereld, en dat zal op hun beurt ook erg pijnlijk zijn voor ontwikkelde economieën." Zei hij.


Hebt je ooit zoveel onzin gelezen, uitgesproken door een directeur van een wereldbank? We moeten geld bij lenen om te voorkomen dat we het vertrouwen verliezen, dat de rente stijgt en de groei stagneert…???

Vertrouwen in schuld? Men wil almaar groei door eindeloos geld te lenen dat gecreerd wordt uit niets? Hoeveel tegenstrijdigheden wil je hebben?

De situatie is zo absurd dat het alleen bewust zo in elkaar gezet kan zijn, juist om er voor te zorgen dat gebeurd waar de directeur nu voor waarschuwt. Er voor zorgen dat de economieën als een kaartenhuis in gaan vallen. Om daarna uit de puinhopen de Nieuwe Wereld Orde op te richten, een wereld regering met een wereld geldsysteem en een wereld leider die alle macht krijgt. Precies zoals voorspeld is in de Bijbel.

Ze zullen in Amerika geloof ik nog een keer dit moment uitstellen door het schuldenplafon te verhogen waardoor de situatie dus alleen nog maar erger wordt. Daarna zal vroeg of laat het moment onafwendbaar aanbreken dat de zaak in elkaar klapt. Misschien zullen ze geld bijlenen voor nog een maand of twee?


Het moment dat de economieën in elkaar zakken met alle gevolgen van dien is ook aangekondigd in de Bijbel. Het begin van de eindtijd lijkt wel heel erg dicht in de buurt! Hou je vast aan de Bijbel!

Bron: http://uk.reuters.com/article/2013/10/12/uk-imf-fiscal-idUKBRE99B0BZ20131012?feedType=RSS&feedName=businessNews

Zie ook:
- 'Dollar valueless, about to crash' - World Bank whistleblower - 10-10-13
- Machtigste bank ter wereld kondigt wereldwijde financiële crash aan - 20-9-13
- Ad Broere, auteur van 'Geld komt uit het niets'
meer >

Geen opmerkingen:

Een reactie posten