donderdag 3 oktober 2013

Vrije media monddood door “beschermende wetgeving"

Plan A is faliekant mislukt…

….want de vrije pers is springlevend en vertelt in toenemende mate hoe het echt zit. Met een CNN dat in een paar jaar tijd van 6 tot 10 miljoen kijkers tijdens “prime-time” in elkaar is gestort tot amper 500.000 kijkers. CNN kan wel een Midden Oosten oorlogje gebruiken, denkt u niet?

En tóch blijven er hardnekkige geruchten rondzingen dat de vrije media het zwijgen op moet worden gelegd.

In het Amerikaanse Congres is een aantal afgevaardigden al een tijdje enthousiast bezig met “beschermende” wetgeving.

Eén van de voortrekkers van de Wapenwet is de Californische Senator Dianne Feinstein. Zij heeft kans gezien nog voordat de laatste gesneuvelde Special Agent in de Navy Yard shooting te Washington DC het koude asfalt raakte, het thema weer nieuw leven in te blazen. In Amerika lukt het niet best om de burgers de wapens in te laten leveren. Al was het alleen maar uit argwaan tegen de torenhoge voorraad (1,6 miljard stuks) Hollow Point munitie die door de Department of Homeland Security is ingeslagen – klaar voor gebruik.

 Een marionet als Senator Dianne Feinstein zal door haar “adviseurs” zijn ingefluisterd, dat men beter eerst de commununicatie onder controle moet krijgen, alvorens er een Wapenwet doorheen te kunnen jassen. Want er gaat geen “false flag” voorbij of het is al als zodanig geïdentificeerd door de vrije media – daar is niet tegenaan te moorden….
De truc die wordt uitgehaald is een simpele.

Wettelijk zal worden bepaald wat een journalist is. Een reporter die van een amateur voetbalwedstrijdje verslag doet wordt gekenmerkt als journalist (mits in bezit van de geldige papieren). De nieuwe wet zal de beroepsgroep van journalisten beschermen tegen procedures die de persvrijheid beknotten. De voetbalreporter kan dus vrij opereren en zal te allen tijde wettelijk tegen persbreidel worden beschermd.

Iemand die een blog onderhoudt en niet als journalist is bestempeld, is in die nieuwe wetgeving vogelvrij. Een blogger wordt niet meer wettelijk beschermd tegen het sluiten van zijn website. Geen jurist die daar zijn vingers nog aan gaat branden.

Daar zijn ze in de Verenigde Staten druk mee bezig en al het “goede” uit de States wordt klakkeloos door hun strafkolonie aan de Noordzee overgenomen, reken maar. Desnoods worden vrije bloggers de mond gesnoerd en uitgeleverd aan de Amerikanen, laat dat maar aan Fred de Crimefighter Teeven over. Een figuur als Opstelten doet maar wat graag zaken met de Amerikanen, gratis voor niets. Ivo heeft een Amerikaan nog nooit om een wederdienst gevraagd – dat heb je met een “geval Demmink” in je middelste bureaulade.

lees verder >

Bron: http://herstelderepubliek.wordpress.com/2013/09/26/plan-b-vrije-media-monddood-door-beschermende-wetgeving/

Zie ook:
- Drie Palestijnen gedood, 15 gewond bij botsing met Israëlische troepen. Wat maken de kranten er van? - 26-8-13
- De Protocollen van de Wijzen van Sion, het twaalfde protocol: controle over de pers - 6-7-13
- EU wil persvrijheid afschaffen - 23-1-13
meer >

Geen opmerkingen:

Een reactie posten