woensdag 27 november 2013

'Grootste Moord op christenen in Syrië' Genegeerd

De ergste slachting van Christenen – compleet met massagraven, martelingen tot de dood er op volgt, vrouwen en kinderen en het verwoesten van kerken – vonden onlangs plaats in Syrie door de handen van US gesteunde Jihadi “rebellen”. De Amerikaanse regering en hun spreekbuis “mainstream media” zijn, zoals gewoonlijk, stil (dat is als ze niet actief proberen de zaken te minimaliseren).

Het bloedbad vond plaats in Sadad, een eeuwenoude Syrisch-orthodoxe Christelijke woonplaats, zo oud dat het al in het Oude Testament wordt vermeld. De meeste inwoners in de regio zijn arm, omdat Sadad is gesitueerd in afgelegen woestijn tussen Homs en Damascus. (woestijngebieden zijn tot nu toe, blijkbaar de enige plaatsen in Syrië waar Christenen zich veilig voelen; 600 Christelijke families waren eerder gevlucht naar het toevluchtsoord, alleen om te worden gevolgd door de Jihad).

Eind oktober, viel de US gesteunde “oppositie” Sadad binnen en bezette het voor een week, tot ze werden verdreven door het nationale leger. Naast de wreedheden, 45 Christenen – waaronder vrouwen en kinderen – werden vermoord, verscheidene doodgemarteld, werden er 14 kerken (sommige oude) verwoest. De lichamen van 6 mensen van een familie in de leeftijd van 16 tot 90 werden gevonden op de bodem van een put (een steeds vader voorkomend lot van de “onmenselijke” Christenen).

Lees verder:
http://m.cbn.com/blogs/ibrahim/archive/2013/11/21/largest-massacre-of-christians-in-syria-ignored.aspx

Zie ook:
- EU: monitoren "intolerante" burgers - 2-11-13
- Massale vervolging losgebarsten: 200 miljoen christenen doelwit van voornamelijk moslims - 3-8-13
- De komende Christen vervolging! - 26-2-13

Geen opmerkingen:

Een reactie posten