woensdag 8 januari 2014

Alles gaat veranderen, niets zal meer zijn zoals je dacht dat het was! Jezus komt terug!

De Here Jezus komt terug naar deze aarde. Hij zal alles herstellen. Maar voor het zover is krijgt de satan nog voor een tijd van 7 jaar alle ruimte op aarde. God zal deze aarde oordelen.

Ben je er klaar voor? De wereld gaat binnenkort veranderen. Niets zal meer zijn zoals je dacht dat het was. Het zal een grote schok worden voor veel mensen geloof ik. Mensen zullen zich afvragen wat nog waar en echt is. Binnen een jaar kan alles op zijn kop staan. Geen werk meer, geen pensioen meer, geen huis meer, lege Albert Heins enz enz... Waar zul je dan nog op vertrouwen?

Dan zal de Nieuwe Wereld Orde ingevoerd worden en de anti christ aan de macht komen. Er zal een leugen en een dwaling over de wereld komen. Mensen die de waarheid van de Bijbel verwerpen zullen geloof ik de leugen aannemen. Zoek Jezus nu het nog kan!

2 Tessalonicenzen 2,9-12
9 Daarentegen is diens komst naar de werking des satans met allerlei krachten, tekenen en bedrieglijke wonderen, 10 en met allerlei verlokkende ongerechtigheid, voor hen, die verloren gaan, omdat zij de liefde tot de waarheid niet aanvaard hebben, waardoor zij hadden kunnen behouden worden. 11 En daarom zendt God hun een dwaling, die bewerkt, dat zij de leugen geloven, 12 opdat allen worden geoordeeld, die de waarheid niet geloofd hebben, doch een welgevallen hebben gehad in de ongerechtigheid.

Je zult Nederland niet meer terug kennen:
YouTube: http://youtu.be/MQ7rhtp5p7Y

zie ook:
- Europese Superstaat via achterdeurtje opgericht - 15-6-13
- Mededeeling aan bezet Nederland! - 19-12-12
meer >

Geen opmerkingen:

Een reactie posten