zaterdag 4 januari 2014

Obama betrapt: Het geboorte certificaat bevat woorden / plaatsen die nog niet bestonden in 1961 zoals African American en Kenia

Het geboorte certificaat:
http://en.wikipedia.org/wiki/File:President_Barack_Obama%27s_long_form_birth_certificate.jpg (zoom in om het beter te kunnen bekijken (crtl +))

4 Eenvoudige vragen van een New Jersey procureur ...

1 - In 1961 werden gekleurde mensen “negers” genoemd. Dus hoe kan het dat op het geboorte certificaat staat dat hij “African-American” is terwijl die term in die tijd nog helemaal niet gebruikt werd?

2 De geboorte-akte die het Witte Huis heeft vrijgegeven, vermeld de geboortedatum van Obama op 4 Augustus 1961 en Barack Hussein Obama als zijn vader. Weinig opzienbarend toch? Op de akte staat dat op het moment van Obama’s geboorte zijn vader 25 jaar oud is en dat zijn vader is geboren in “Kenya, East Africa”.

Dit lijkt niet iets van belang te zijn ware het niet dat Kenia pas bestaat vanaf 1963. Twee volle jaren na de geboorte van Obama en 27 jaar na de geboorte van zijn vader. Hoe kan de vader van Obama geboren zijn in een land dat nog niet bestond? Voor Kenia werd opgericht was het bekend onder de naam “Brits Oost-Afrika Protectoraat”. Link voor meer informatie:
http://en.wikipedia.org/wiki/Kenya
(http://nl.wikipedia.org/wiki/Kenia)

3 Op de geboorteakte die werd vrijgegeven door het Witte Huis is als geboorteplaats vermeld ”Kapi’olani Maternity & Gynecological Hospital”. Dit is niet mogelijk want het betreffende ziekenhuis werd in 1961 “KauiKeolani Children’s Hospital” en “Kapi’olani Maternity Home” genoemd. De naam werd pas in 1978 veranderd in “Kapi’olani Maternity & Gynecological Hospital”, toen de beide ziekenhuizen samen werden gevoegd. Hoe kan deze naam worden genoemd op een geboorteakte uit 1961 terwijl die specifieke naam pas vanaf 1978 werd gebruikt?
http://www.kapiolani.org/women-and-children/about-us/default.aspx

4 Misschien staat er een aanwijzing in het boek van Obama over zijn vader. Hij verklaart hoe trots hij er op is dat zijn vader meevocht in de Tweede Wereldoorlog. Ik ben geen wiskundig genie, daarom heb ik wat hulp van u nodig. Het geboorte certificaat van Barack Obama zegt dat zijn vader 25 jaar oud is in 1961 toen Obama geboren werd. Dan moet de geboortejaar van zijn vader ongeveer 1936 zijn geweest, (als mijn wiskunde klopt, werkelijk ik deed het zonder rekenmachine!). Nu hebben we een ongewijzigd geschiedenisboek nodig. Eentje die niet gewijzigd is om voor de doelstellingen van de auteur, om na te gaan dat de Tweede Wereldoorlog eigenlijk tussen 1939 en 1945 plaats vond. Hoeveel driejarigen vechten er in een oorlog? Zelfs in de laatste fasen van de oorlog zijn vader kon niet ouder zijn dan 9 jaar. Dat betekend dat Obama een leugenaar is of simpel weg de feiten aanpast aan zijn fantasie of zijn politieke doelen.

 In onderstaande video verklaart Obama dat zijn vader heeft gediend in de Tweede Wereldoorlog.
YouTube: http://youtu.be/Fv4jnlkxOaw

Bron: http://beforeitsnews.com/alternative/2014/01/obama-busted-birth-cert-contains-wordsplaces-that-did-not-exist-in-1961-african-american-kenya-2863776.html

zie ook:
- Obamanation : House hearing looks at the President's growing Dictatorial Powers - 17-12-13

Geen opmerkingen:

Een reactie posten