dinsdag 25 februari 2014

Nieuwsberichten van de laatste tijd

De nieuwsberichten en waarschuwing met betrekking op de eindtijd volgen elkaar sneller op:

- Eurocrisis is nog maar net begonnen
In landen die duidelijk meer getroffen zijn bij de financiele crisis van de euro is de teleursteling met de Europese project en haar instellingen al extreem. Traditionele centristische partijen vinden het steeds moeilijker om de lijn vast te houden.

Lees verder >

Klinkt allemaal alsof het gaat zo als het gaat. Maar vergeet niet dat de euro wel eens zo ontworpen kan zijn dat het in elkaar moet storten. Juist om de economische crisis te veroorzaken. Men wil orde uit chaos. Daarvoor moet je eerst chaos creëren.

De titel: "Eurocrisis is nog maar net begonnen" kun je dan ook op twee manieren lezen. Iemand die vaststelt dat de eurocrisis nog maar net begonnen is, maar ook als iemand die wist dat de eurocrisis zou gaan beginnen en weet wat er verder op de agenda staat. Eigenlijk staat er dan dus te lezen dat wat precies de bedoeling was.

Zo kun kritisch naar de nieuwsberichten gaan kijken. Het meeste is geloof ik allemaal bewust om mensen op het verkeerde been te zetten, bang te maken en ongerust te houden. Ze weten wat ze doen. Wakker worden: we worden bedonderd!

- Bureaucraten in Brussel zetten burger buitenspel
Zoveel is zeker, er is een storm aan kritiek aan het ontstaan bij Duitse wetenschappers over de politieke rol die de ECB speelt en het disfunctioneren van de muntunie. Het is heus niet alleen Capital Economics die de conclusie trekt dat de euro en deze EU catastrofaal uitpakt voor de sterke lidstaten. Het zijn deskundigen overal in Europa die dit constateren. De burger is door Brussel tot nu toe vakkundig buitenspel gezet, maar één ding vergeten die beroepsbureaucraten daar: de soevereiniteit van elke lidstaat ligt uiteindelijk bij haar burgers. En die soevereiniteit kan men niet ongestraft eindeloos blijven verloochenen.

Lees verder >

De euro is een prachtig dwangmiddel! 

 - Binnenkort crasht ons geldsysteem
Hypotheekschuld sinds het begin van de economische crisis in 2008 en ook nu nog, blijven de mensen denken dat over enige tijd alles beter zal gaan en de crisis tot iets uit het verleden behoort. We hebben crisissen in het verleden gehad en ook in de toekomst zal er wel weer een zijn. Met een ding hebben zij gelijk, we hebben inflatie en depressies gehad en zijn dat steeds te boven gekomen, maar deze keer is het anders, omdat we nu aan het einde van het spel zijn aangeland.

Lees verder >

Lees: Gewenste einde van het spel, waarop aangestuurd is.

- Following the Bodies: “We Are at the Precipice of Something So Big, It Will Shake the Financial World”
(Volg de doden: "We staan aan de afgrond van iets zo groot, het zal de complete financiële wereld door elkaar schudden.")

De lange rij dode bankiers van de laatste tijd zijn een teken aan de wand van wat komen gaat.

Lees verder >

- Nederland Plat? Jerry Agema roept op tot bezinning op 7 maart 2014
YouTube: http://youtu.be/l1tvGnQQuyg
Initiatiefnemer van de Truckersactie Jerry Agema legt uit wat zijn drijfveren zijn om Nederland plat te leggen op 7 maart 2014. "Stilstaan en bezinnen" hoe we de economie weer op menselijke wijze op gang kunnen brengen. Op 8 februari 2014 sprak We Are Change Rotterdam met hem hierover op een terras in Utrecht.

Toen het allemaal goed ging en iedereen geld had, hoorde je niemand over stil staan en bezinnen. Iedereen werkte hard aan het systeem mee om nog meer geld te verdienen. Nu de mensen zich bedreigd gaan voelen, komen ze met "menselijkheid en bezinnen"? Iedereen weet waar dat uiteindelijk op uitloopt: geweld en nog meer geweld. In ieder geval weer een teken aan de wand dat  mensen worden wakker en zich aan het organiseren zijn. Hoe lang zal de Nieuwe Wereld Orde wachten? Wanneer komt de grote valse flag actie?

- Google kijkt mee in uw huiskamer
Internetgigant Google heeft zijn nieuwste project voorgesteld. ‘Project Tango’ gebruikt moderne technologie waarmee je 3D-modellen kan creëren van verschillende ruimtes. Google geeft de technologie vanaf 14 maart uit handen om te kijken wat ontwikkelaars ermee kunnen doen.

Lees verder >

zie ook:
- Het is een vreemde tijd: een greep uit het nieuws - 22-2-14
meer >

Geen opmerkingen:

Een reactie posten