maandag 3 maart 2014

Bereid je voor! NWO website: "de nieuwe maatschappij is bijna hier"- Sta klaar voor “DE GEBEURTENIS” (Video, belangrijk!)

Ik verzoek u met alles wat ik heb om mijn hele video te bekijken omdat er meer in de video is dan in dit artikel. Ook wil ik er bij je op aandringen om zelf de website te onderzoeken. Kijk zelf hoe we op de rand staan van massale wereldwijde rampen zodat de Nieuwe Wereld Orde kan worden ingeluid en de anti christ verschijnen. Alstublieft, deel deze informatie met zoveel mogelijk mensen als je kunt, omdat men gewaarschuwd moeten worden en omdat de tijd kort is!

NWO website verklaart: de nieuwe maatschappij is bijna hier! Bereid jezelf voor op “DE GEBEURTENIS” (THE EVENT) http://prepareforchange.net/ (de teksten in cursief zijn afkomstig van de website)

YouTube: http://youtu.be/VgSQkjwRDcY

Amerika zal nu opnieuw een groot voorbeeld worden, een stralend licht van waarheid voor de hele wereld. We zullen samen staan tegen de leugens en duisternis tot alle duisternis zal ophouden te bestaan in onze samenlevingen. Ons gebroken en disfunctioneel sociale systeem is uit elkaar gevallen. Nu is het tijd om eenheid te eisen. Het is tijd om eindelijk een duurzame globale samenleving te creëren waar voor iedereen wordt gezorgd en iedereen werkelijk vrij is! We zullen een plaats worden waar geen verborgen leugens in de duisternis zijn; maar waarheid zal openbaar zijn in het publieke forum van licht. Bij de kracht van de vrije wil, dit is ook vastgesteld door het collectieve menselijke onderbewustzijn; en het is nu bijna begonnen.
http://prepareforchange.net/

(vertaler: let op hoe ze Bijbelse termen als “waarheid”, “licht”en “duisternis” gebruiken om te misleiden. Maar hier zijn het volledige inhoudloze kreten. Bedenk de anti christ komt als een engel van het licht!)

Zal de duivelse wereld zich bekeren van zijn zonde – voor het te laat is?

http://youtu.be/qwbv5yhz09k
(Onze Nieuwe Samenleving is bijna hier, bereid je voor op DE GEBEURTENIS. Maar wat is dan toch “DE GEBEURTENIS”? Het klinkt als een economische crash, staat van beleg, een valse vrede en een Nieuwe Wereld Orde. Het klinkt als de komst van de anti christ, de chip, de controle! Het is bangstigend! Alstublieft, deel dit met wie je maar kunt – voor het te laat is!)

Wie zit hier achter
De voorbereidingen voor een op handen zijnde ramp! Een grote ramp zal ons overkomen, gevolgd door de staat van beleg, een valse vrede en een Nieuwe Wereld Orde. Deze groep bestaat uit de FBI, CIA NSA en politie e.d. Kunnen we nu de alarmbellen luiden? Maar zul je het ook echt horen?
Wie representeren wij en wie zit er achter het proces?
Onze groep bestaat uit intelligente en bewuste individuen afkomstig uit alle segmenten van de samenleving en we zijn toegewijd aan niet-gewelddadige verandering. We zijn op de hoogte van wat zich nu afspeelt door belangrijke personen in de wereld van de geheime dienst en militaire organisaties. Topleden van de politieke infrastructuur ondersteunen ook deze wettelijke versterkingen. Deze eerlijke patriotten in de CIA, NSA, FBI en politiemacht hebben collega’s uit de hele wereld die betrokken zijn bij het gelijktijdige bij elkaar vegen van de financiële criminelen. http://prepareforchange.net/

En…
De “Verandering Voorbereid Groep” is gewijd aan iedereen die is geïnspireerd om de aarde te helpen bij een geweldloze overgang naar een Nieuwe Samenleving (Nieuwe Wereld Orde -toegevoegd door Lyn Leahz). Onze inspanningen zijn gebaseerd op het geloof in de kracht van liefde en een instinctief weten dat de vrijheid van tirannie ons recht is als soevereine wezens. We zijn toegewijd aan het creëren van vrede en harmonie voor de hele mensheid.

DE GEBEURTENIS – HET IS HIER EN HET IS NU!
Wat is hun doel? Wat willen ze bereiken? Zullen er mensen gearresteerd worden? Het antwoord is JA! Degenen die niet voor deze Nieuwe Wereld Orde zijn, die angst en onrust creëren! Ze doen het allemaal voor u uit de doeken. Lees voor jezelf!

Ons belangrijkste doel is om mensen over de hele wereld te onderwijzen over de geschiedenis en de natuur van “DE GEBEURTENIS”. Verder hebben we onze vreedzame bedoelingen verklaard en hebben overgangsgroepen samengesteld vanuit verschillende disciplines om dit sterven naar een vreedzame, geweldloze verandering te ondersteunen. Er zijn nu overal mensen om de aarde voor te bereiden en te handelen als nederige dienaren toegewijd aan liefde als de tijd komt.

(vertaler: ppfff de valsheid druipt er af… zouden ze soms overal op aarde mind controle slaven hebben om de “geweldloze” Nieuwe Wereld Orde tot stand te brengen? En iedereen die tegen is, wordt zeker vol liefde en geweldloos afgevoerd…)

De “GEBEURTENIS” zelf zal meerdere strategieën hebben die onze samenleving zal beïnvloeden op vele niveaus. Maar in de kern is de “GEBEURTENIS” de beoogde vreedzame en niet-gewelddadige arrestatie van de grote criminelen. Wees er zeker van dat de resultaten van deze politieactie dramatische resultaten zullen hebben.

Cobra heeft ons gevraagd om te benadrukken dat de arrestaties en andere radicale veranderingen die zullen plaats vinden tijdens de “GEBEURTENIS” NIET een militaire coup zijn. De “GEBEURTENIS” en de geplande veranderingen moeten NIET beschouwd worden als gevolg van de aanstichting binnen afvallige politie en militair personeel. In feite zijn de arrestaties bedoeld om de vrede te herstellen en vrijheid en rechtvaardigheid voor iedereen. Om deze reden is het noodzakelijk dat mensen zich bewust zijn wat er gaat gebeuren op het wereldpodium, zodat ze niet in paniek raken of overreageren. Onze missie: http://prepareforchange.net/archives/mission-statement

ZAL DEZE LEUGEN HET VERDWIJNEN VAN DE HEILIGE GEEST OP DEZE AARDE VERKLAREN?

Deze verwerpelijke wezens hebben lang genoeg hun wil uitgeoefend tegen de structuur van licht en leven. Ze moeten nu worden gearresteerd en gestopt. Het centrum van de schepping zelf heeft bepaald dat ze verwijderd moeten worden van invloedrijke posities, genezing moeten ontvangen en de diepe consequenties van hun acties te begrijpen zodat het lijden op onze wereld kan stoppen (KLIK HIER om meer te lezen)

(Vertaler: bloemrijke taal voor: laten we de Joden uitroeien… en de erfenis is aan ons!)

DE GEBEURTENIS – SOCIALE HEL, ECONOMISCHE INEENSTORTING EN STAAT VAN BELEG.
Denk je niet dat er een economische ineenstorting komt, en snel? Denk nog eens! De Nieuwe Wereld Orde elitairen vertellen het je recht in je gezicht. Ze bereiden ons voor op wat komen gaat. En hun doel “zogenaamd” vrede; en niet alleen vrede, maar een globale Nieuwe Wereld Orde soort van vrede waarin iedereen gecontroleerd wordt, met inbegrip van de media!

Je hebt dit in het kort gekregen zodat je kunt begrijpen wat er nu gebeurt met betrekking tot het sluiten van het bankwezen. We hopen dat u zult helpen om de rust en vrede te handhaven in uw gemeenschap gedurende deze verandering. We willen u ook aanmoedigen om degenen in verantwoordelijke posities te helpen om de status quo te bewaren met betrekking tot de vitale behoeften van uw lokale gemeenschap.

We hopen dat voedsel, elektriciteit, internet, benzine, transport en telefoon services niet zullen worden verstoord tijdens deze verandering van het bancaire systeem. Verder is deze gemeenschapsbrief kort gemaakt om u te helpen te begrijpen wat er op dit moment in de wereld gebeurd. De persoon of personen die u deze brief geven, maken deel uit van een wereldwijd netwerk dat gewijd is aan een vreedzame overgang naar een transparant financieel stelsel voor ons bancaire systeem wereldwijd.

Wat ze verder zeggen is behoorlijk angstaanjagend. Ze hebben God beloofd dat ze moeten waarschuwen en dat is precies wat ze aan het doen zijn! Ze zijn bewust en zullen militairen inzetten om de vrede te bewaren en ze zijn al in positie!

Om samen te vatten, er zijn grote internationale multi-jurisdictionele taakgroepen die grootschalige corruptie in de financiële en politieke arena’s aan het licht hebben gebracht en nu wettige actie ondernemen om een eind te maken dit criminele gedrag. Sommige leiders van regionale en nationale wetshandhavinginstanties en politiemachten zijn ook op de hoogte van wat er nu gebeurt. We verwachten ook militaire aanwezigheid in de steden om te helpen de vrede te bewaren. Wij verwachten zeer binnenkort uitzendingen over het “alarm uitzendingsnetwerk” om de situatie uit te leggen als ze voor de tijd dat u dit bericht ontvangt al niet begonnen zijn.

Wat gebeurd er en waarom zijn de banken dicht
Er zal geen geld beschikbaar zijn anders dan wat nu al in omloop is voor een maximale tijd van twee weken. De opzet en plannen van deze wettige verantwoordelijke bureaus hopen op een beste scenario van 3 tot 5 dagen dat het bankwezen gesloten zal zijn. Maar met zoveel variabelen in het spel is de exacte tijd die nodig is om deze overgang plaats te laten vinden onbekend op dit moment. Dit gebrek aan geld onder de bevolking van de wereld kan duidelijk enige ontberingen te weeg brengen op verschillende locaties omdat sommigen in paniek kunnen raken omdat men niet bij hun geld kan via de normale kanalen.

DE KOMENDE NEPHILIM – BUITENAARDSEN MISLEIDING
Volgens deze website zijn er buitenaardsen die over ons waken en die helemaal in zijn voor vrede. Ze hebben interacties met hen! De grote misleiding? Vriendelijke buitenaardsen die als “Goden” over ons allemaal waken en over onze zaken op een tijd als dit? Als je dit leest, alsjeblieft deel het met zoveel mogelijk anderen als je kan!

De aarde en de bewoners zijn in een soort van gevangenisschap en planetaire quarantaine geweest sinds de tijd van Atlantisch. In die tijd werd de planeet in het geheim binnengevallen door een vijandige macht die de planeet manipuleerde met een geavanceerde vorm van oorlogvoering die de planeet bijna vernietigde. De lichtkrachten trokken zich terug uit het gevecht om de planeet te redden voor het een volgende asteroïde belt werd. Ze beloofden om terug te keren, de overwinning te behalen en de mensen te bevrijden van de vijandige kracht.

Het klinkt als een fantasie, maar dat is het niet. We willen niet veel in detail gaan over dit onderwerp, maar het feit blijft dat we niet alleen zijn op aarde, nooit alleen zijn geweest en ook nooit alleen zullen zijn. Dit universum is vol met intelligent, bewust leven. Verder heeft onze planeet voortdurende interacties ondervonden met ET (buitenaardse) rassen sinds mensenheugenis. Dit moet begrepen worden om volledig te kunnen begrijpen wat er in deze tijd plaats vind op onze planeet. Zonder in te gaan op de metafysische details die onbelangrijk zijn voor De Gebeurtenis, moeten we beseffen dat het leven heilig is en een mooi geschenk dat gerespecteerd moet worden. Helaas zijn sommige wezens niet in staat om dit besef te bevatten en zei zijn de oorzaak van veel universele oneindigheid, angst, onrust en vernietiging van onze wereld.

(vertaler: zijn die “wezens” soms de Christenen die aan de Zoon van God, Jezus Christus vast houden? Let ook op hoe ze een Bijbelse term, “heilig”, er bij halen om de lezers te verwarren.

En zo krijgen dus anderen overal de schuld van. Een ander de schuld geven in plaats van je eigen zonden belijden. Maar als je een ander de schuld geeft wie is er dan nou eigenlijk niet in staat te beseffen dat het leven heilig is?

Hier wordt een vreemd principe getriggerd. Je gaat namelijk een ander verwijten wat je zelf niet wilt. Het is een afweermechanisme, om maar niet tot je door te hoeven laten dringen dat je zelf fout zit. Door een ander de schuld te geven “weer” je eigen schuldgevoel uit je bewustzijn. Het gemene is dat de schrijvers van dit artikel zich van dat principe bewust zijn en juist dat effect beogen. Satan is sutbiel.)

TWEE VERONTRUSTENDE VIDEO’S
Luister naar wat deze man heeft te zeggen, maar ook naar hoe hij kijkt en klinkt. Hij lijkt op een zombie (bezeten, gecontroleerd door een boze geest) of een MK Ultra mind-controle slaaf. (vertaler: tip: het geluid even uit doen en alleen kijken)

YouTube: http://youtu.be/Ix-dvPLZngo

De volgende video legt DE GEBEURTENIS uit in meer details. Luister helemaal uit! Beide video’s waren gepost op de website waar al deze schokkende informatie werd ontvangen.

YouTube: http://youtu.be/eWAF7Pv7ImE

Dit zijn de dagen waarover gesproken wordt in de Heilige Bijbel – het boek Openbaringen. Jezus waarschuwde ons, Johannes waarschuwde ons en zelfs de oude profeten waarschuwden ons! God heeft beloofd dat Zijn mensen de tijd zouden weten, zodat deze dag niet zou komen als een dief! Kijk, de Bijbel heeft ons precies gewaarschuwd voor de misleiding, de valse vrede en de plotselinge vernietiging!

1 Tessalonicenzen 5:1-11 Waakzaamheid
1 Maar over de tijden en gelegenheden, broeders, is het niet nodig, dat u geschreven wordt: 2 immers, gij weet zelf zeer goed, dat de dag des Heren zó komt, als een dief in de nacht. 3 Terwijl zij zeggen: het is (alles) vrede en rust, overkomt hun, als de weeën een zwangere vrouw, een plotseling verderf, en zij zullen geenszins ontkomen. 4 Maar gij, broeders, zijt niet in de duisternis, zodat die dag u als een dief overvallen zou: 5 want gij zijt allen kinderen des lichts en kinderen des dags. Wij behoren niet aan nacht of duisternis toe; 6 laten wij dan ook niet slapen gelijk de anderen, doch wakker en nuchter zijn. 7 Want die slapen, slapen des nachts en die zich bedrinken, zijn des nachts dronken, 8 maar laten wij, die de dag toebehoren, nuchter zijn, toegerust met het harnas van geloof en liefde en met de helm van de hoop der zaligheid; 9 want God heeft ons niet gesteld tot toorn, maar tot het verkrijgen van zaligheid door onze Here Jezus Christus, 10 die voor ons gestorven is, opdat wij, hetzij wij waken, hetzij wij slapen, tezamen met Hem zouden leven. 11 Vermaant daarom elkander en bouwt elkander op, gelijk gij dit ook doet.

Laat u niet misleiden! Ze vertellen ons zelfs dat 'grote profeten' er duizenden jaren geleden over geschreven hebben.

Over de ontplooiende liefde en waarheid is gesproken en geschreven door de grote profeten, sages en mystici uit alle culturen voor duizenden jaren. Het is DE GEBEURTENIS als de mensheid boven de duisternis en angst die ons zo heeft overspoeld wordt getild. Nu is de tijd geprofeteerd, de overwinning van het licht!

En als nooit te voren in de menselijke geschiedenis gaan mensen het leiderschap liefhebben om de verandering te omarmen!

U, die reeds deze kennis hebt, bent geroepen om in actie te komen. Het assisteren van de zwakken en het opzoeken van de aanwezigheid van andere verlichte wezens is uw eerste taak. Dan kunnen we het bewustzijn delen dat onze gift uniek is. Bel allen die het Licht der Waarheid kennen! Vraag hun om mee te doen in meditatie en gebed om de energie van vrede te verhogen in uw gemeenschap. Organiseer je om de geesten op te heffen door het delen van de gaven van echte liefde en openheid. Elk dorp en stad heeft liefdevol leiderschap nodig om de veranderingen te omarmen als nooit te voren in de menselijke geschiedenis.

“DE GEBEURTENIS” – Valse vrede, Nieuwe Wereld Orde, Staat van beleg, buitenaardsen, economische crisis, globale crisis, massale arrestaties, dood en veel meer! U BENT GESCWAARSCHUWD!

http://youtu.be/-Op5h5srbSk

http://youtu.be/bRq1g3tPIb8

Bron: http://beforeitsnews.com/prophecy/2014/02/prepare-immediately-new-world-order-website-declares-new-society-is-almost-here-get-ready-for-the-event-videos-2459142.html

Vertaler:

Ken Peters

De GEBEURTENIS waarbij onder andere het bankwezen voor een tijd plat gaat, lijkt veel op de gebeurtenis die Kent Peters in een visioen zag!

"Er zal geen geld beschikbaar zijn anders dan wat nu al in omloop is voor een maximale tijd van twee weken."

Hij zag dat alle media uitingen voor een periode van twee weken plat gaan. Als daarna alles weer wordt opgestart, zal alles anders zijn dan het daarvoor was! Een paradigma verschuiving. Een verandering van de realiteit zeg maar. Een opvallende gelijkenis.

http://youtu.be/HVN4q2dCPN0
Zie 16-20 minuten.

Let ook op hoe realistisch hij de paniek en wanhoop beschrijft na de opname. Een wereld verlaten door God. Dat beseft en voelt men pas nadat het gebeurd is! De mensen zullen beseffen dat ze door God zijn achtergelaten. Maar dan zullen geloof ik leugen en misleiding op het toneel verschijnen.

Misschien klinkt bovenstaande verhaal allemaal wat kinderachtig en doorzichtig, maar als er echt gekke dingen gebeuren en deze informatie wordt over alle officiële kanalen in de hele wereld uitgezonden, neemt men het voor waar aan. Alles op zijn kop. De banken dicht, de opname vind plaats, (atoom)oorlogen, de lucht is vol met “buitenaardse schepen?”, enz.. enz… Wat een chaos en schik zal dat geven.

Maar vergeet niet dat het allemaal een grote opgezette leugen en misleiding is!

2 Tessalonicenzen 2:9-12
9 Daarentegen is diens komst naar de werking des satans met allerlei krachten, tekenen en bedrieglijke wonderen, 10 en met allerlei verlokkende ongerechtigheid, voor hen, die verloren gaan, omdat zij de liefde tot de waarheid niet aanvaard hebben, waardoor zij hadden kunnen behouden worden. 11 En daarom zendt God hun een dwaling, die bewerkt, dat zij de leugen geloven, 12 opdat allen worden geoordeeld, die de waarheid niet geloofd hebben, doch een welgevallen hebben gehad in de ongerechtigheid.

Zie ook:
- De komende kosmische misleiding - 9-11-12
- De misleidende uitleg van de opname van de gemeente - 7-7-12
- De wereld wordt voorbereid op de komst van de "buitenaardsen" - 26-6-12
- Wordt de wereld voorbereid voor de leugen en de dwaling die in de eindtijd over de wereld komt?
- De anti christ: als een engel van het licht - 24-1-12
meer >

Geen opmerkingen:

Een reactie posten