vrijdag 14 maart 2014

Brussel en Washington begaan de ene brutaliteit na de andere

Een andere geluid naast alle propaganda van de Westerse media.

De zogenaamde 'revolutie' in Oekraïne is niets anders dan een door het Westen geplande en georganiseerde staatsgreep om het land te annexeren en binnen de invloedssfeer van Washington en Brussel te brengen. De hele situatie is vooropgezet. De nieuwe interim- premier Areniy Yatsenyuk is niets anders dan een trekpop van het Westen. Deze figuur werd zonder aarzelen door de leiders in Washington en Brussel erkend en is zelfs al op bezoek geweest bij de grote baas in Washington. Poetin zal onder geen enkele voorwaarde de Krim overlaten aan een stel door het Westen aangestelde Oekraïense neofascisten. Bovendien behoort een groot deel van de Oekraïne tot de Russische invloedssfeer. Angela Merkel reageerde geschrokken na haar laatste telefoongesprek met Vladimir Vladimirovich Poetin waarin hij duidelijk te kennen gaf het Westen verantwoordelijk te stellen voor de crisis in de Oekraïne.

Dat Washington ook bij dit conflict betrokken is blijkt uit deze reportage waarin ongeveer 1800 zwaar bewapende huurlingen zijn gefilmd in de stad Donetsk, in het pro-Russische zuiden en oosten van het land. Barack Hussein OBOMba waarschuwde Poetin ,,de rekening te presenteren” als het zijn koers tegenover de Oekraïne niet wijzigt. Hij dreigt Rusland met sancties en daarnaast stuurt hij extra Amerikaanse jachtbommenwerpers naar de Baltische landen en naar Polen en slagschepen naar de Zwarte Zee op de druk op Poetin op te voeren! Ook de voorzitter van de Europese Commissie José Manuel Barroso, laat intussen geen kans onbenut om de Russen met sancties te dreigen.

Scull&Bones satanist John Kerry verweet Rusland onder “schending van het volkerenrecht” de “Oekraïne binnengemarcheerd” te zijn terwijl zijn eigen land onder flagrante schending van het volkerenrecht onder meer Grenada, Panama, Irak (1991-2003), Afghanistan, Somalië is binnengemarcheerd. Washington zat achter de val van Muammer Gadhaffi en probeert de regering van Syrië ten val te brengen. Burgers in onder meer Pakistan, Afghanistan en Jemen worden bestookt met drones waarbij al duizenden onschuldige burgers om het leven zijn gekomen. Washington hitste het Georgische leger op tegen de Russische bevolking van Zuid-Ossetië. En nu zit Washington samen met Brussel achter de machtswisseling in de Oekraïne om dit land volledig los te weken van Rusland. Maar het lijkt er op dat ze met hun arrogantie een grens hebben overschreden die ernstige gevolgen kan hebben want Poetin is de expansiedrift van het Westen meer dan zat en spreekt van een “extreem gevaarlijke situatie” waarin niemand meer veilig is.

In een taalgebruik die doet denken aan de Koude Oorlog zei Poetin ,,De éénpolige wereld van de VS heeft oorlog, verwoesting en onveiligheid gebracht”. Onder de Russische bevolking is de anti-Amerika stemming sterk aan het toenemen, vooral sinds de politieke omwentelingen in Georgië en nu in de Oekraïne. Er is duidelijk sprake van antiwesterse sentimenten. Mensen in topposities zinspelen er op dat bepaalde krachten in het Westen erop uit zijn Rusland te verzwakken. Ook de mensen in de straat kijken opnieuw wantrouwend naar het Westen. Een veel gehoorde opmerking is: ,,Wij worden van alle kanten door het Westen omsingeld.”

Dat door de crisis in de Oekraïne de spanningen tussen Rusland en Westen behoorlijk zijn opgelopen mag duidelijk zijn. In werkelijkheid is de Koude Oorlog nooit echt over geweest. Tijdens de Internationale Veiligheidsconferentie in München in 2007, waarschuwde Poetin de Westelijke leiders al, dat de wereldwijde Amerikaanse bemoeizucht en agressieve expansie, de wereld dichterbij de Derde Wereldoorlog heeft gebracht dan ooit tevoren. Tijdens deze door 35.000 agenten bewaakte veiligheidsconferentie beschuldigde Poetin de voormalige Bush- administratie ervan de wereld haar wil te willen opleggen. De Russische overloper Viktor Suvorov noemt de westerlingen die geloven dat de Koude Oorlog over is, ‘idioten’ en zegt dat Poetin bepaald geen vriend van het westen is. Sovjet dissidenten waarschuwen het Westen al jaren dat het Kremlin de Koude Oorlog nooit heeft opgegeven en nog altijd van plan is om Amerika te vernietigen en Europa te onderwerpen.

Volgens militaire deskundigen in Rusland heeft Washington een veroveringsplan ontwikkeld wat inhoud dat Amerika streeft naar wereldwijde alleenheerschappij en indien nodig dit met agressieoorlogen te willen realiseren, vandaar ook Washingtons bemoeienis met de crisis in de Oekraïne. Half september 2011 hebben Russische politici in de Doema een discussie gevoerd over de aanwezigheid van NAVO troepen in voormalige Sovjet Republieken. Dat is al langere tijd een doorn in het oog van Moskou. Volgens de Russische Gen. Nikolai Makarov chef van de Generale Staf ‘kunnen locale en regionale omstandigheden leiden tot conflicten die tot een wereldwijde oorlog kunnen escaleren waarbij het gebruik van nucleaire wapens niet uitgesloten moet worden.’Ook wijst hij op de expansiedrift van de NAVO richting oosten waardoor de kans op een confrontatie scherp is toegenomen.

De Russische premier en voormalige president Dmitri Medvedev dreigde in mei 2012 tijdens persconferentie rond het International Legal Forum in St. Petersburg indirect met een kernoorlog als 'bepaalde landen de soevereiniteit van Rusland in gevaar brengen door buiten de VN om militaire operaties tegen andere landen te beginnen of hen buiten internationale instellingen om sancties op te leggen.' 

Geholpen door olie en gas, stromen de miljarden dollars de schatkist binnen, een ontwikkeling die menigeen de nodige zorgen baart. Na de gas crisis tussen Moskou en Oekraïne en Wit Rusland, is Europa zich pijnlijk bewust geworden van zijn Russische afhankelijkheid op energiegebied. Het westen zal op zijn hoede moeten zijn want Rusland vindt dat het al te lang door het westen is gekleineerd. Poetin heeft er ruimschoots blijk van gegeven vermaningen en waarschuwingen van Westerse regeringsleiders naast zich neer te leggen. Het blad de "Intelligence Digest" meldde enige tijd geleden dat Rusland opnieuw ontwaakt en een voor het westen gevaarlijke weg is ingeslagen.

Het Westen verkeert in een droom en zal daar de gevolgen van ondervinden wanneer ze Poetin nog langer blijven treiteren. De Westerse regeringsleiders negeren dit feit echter compleet. De militaire staf in Rusland is niet langer bang voor een reactie van het Westen. Maar het Westen slaapt, en wil niet horen van het groeiende gevaar vanuit het Oosten, dat voortkomt uit het Kremlin en haar Chinese bondgenoten. Waarschuwingen van bekende Russische waarnemers zoals Viktor Suvorov en Validimir Bukovsky worden vrijwel totaal genegeerd. Op 4 juli 2012 vierden de Amerikanen hun Onafhankelijkheidsdag. En juist op die dag stuurden de Russen twee strategische nucleaire bommenwerpers richting Amerika. De twee bommenwerpers drongen het territoriale luchtruim van de westkust van Amerika binnen, bij Californië. Ze werden onderschept door Amerikaanse jachtvliegtuigen. Het was al voor de tweede keer binnen twee weken dat Russische nucleaire bommenwerpers het luchtruim van Amerika binnendrongen. Eerder ging het om Alaska. Volgens een Russische militaire woordvoerder maken die acties deel uit van ‘simulatie-aanvallen op de vijand’.

Brussel en Washington begaan de ene brutaliteit na de andere terwijl ze met een beschuldigende vinger naar Rusland wijzen. De idiote Westerse media schrijven precies dat wat Brussel en Washington willen dat ze schrijven. Het is onvoorstelbaar wat ons dagelijks aan pulp wordt voorgeschoteld door de westerse pers. Er is geen enkele sprake van kritische beoordeling van gebeurtenissen. De bevolking in het Westen heeft hoegenaamd niets vernomen van de door de huidige machthebbers in de Oekraïne ingehuurde snipers die zowel politie als demonstrerende burgers hebben gedood.

Overgenomen van : http://www.franklinterhorst.nl/inhoud.html
Onderaan deze pagina kunt u zich via de email opgeven voor zijn nieuwsbrief!

Zie ook:
http://eindtijd-update.blogspot.nl/p/dossier-nieuws-bericht-divers-rampen.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten