maandag 10 maart 2014

Nieuws Update - 10-3-14

Oekraine mobiliseert

Het leger van Oekraine is aan het mobiliseren en bereid zich voor, Trucks, APC's, SAM Houwitsers, en tanks.

Link: http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/03/Oekrane-stuurt-troepen-tanks-en-artillerie-richting-de-Krim

Link: http://www.infowars.com/ukraines-military-mobilizes-prepares-for-combat-trucks-apcs-sams-howitzers-tanks-rolling-out/


UKIP Mr. Godfrey Bloom over belastingontduiking door de EU ambtenaren en functionarissen.
 

Youtube: http://youtu.be/oRw39Ju4xFw


Scherpschutters Oekraine ingehuurde moordenaars?

Russische VN- ambassadeur Vitaly Churkin kwam er swingend uit na de bijeenkomst van de Veiligheidsraad van donderdag waarin hij de mainstreammedia bekiticeerde voor het negeren van een raport van de "Voice of Russia" over een gelekt telefoongesprek tussen EU vertegenwoordiger Catherine Ashton en de Estlandse minister van Buitenlandse Zaken Urmas Paet.

Volgens Churkin verteld de minister van Estland aan Ashton tijdens dat telefoongesprek op 26 februari dat de scherpschutters die op de demonstranten en de politie schoot op het Maidan plein in Kiev waren ingehuurd door de Oekraiense oppositie.

Onder de kop: "achter de scherpschutters was niet Janoekovitsj, maar een nieuwe coalitie", raporteerde de Voice of Russia dat wat gezegt was een transcript was van het gesprek, dat duidelijk was afgeluisterd door hackers of een buitenlandse inlichtingendienst om het Westen en de NATO bondgenoten te beschamen.
"Er is nu steeds meer begrip dat achter de sluipschutters niet Janoekovitsj zat maar iemand anders van de nieuwe coalitie" zei Paet tijden het gesprek, volgens een afschrift door Voice of Russia.

Lees: http://www.trunews.com/russian-un-ambassador-comes-swinging-leaked-call/


Avi Lipkin over de Russische Invasie in Oekraine met Gary Stearman in Prophecy In The News.

Link: http://twelvebooks.wordpress.com/2014/03/07/march-7-2014-mr-gary-stearman-and-mr-avi-lipkin-talk-about-the-russian-invasion-of-ukraine/

Meer nieuws >

Geen opmerkingen:

Een reactie posten