zaterdag 29 maart 2014

Nieuws Update 29-3-2014

- Gelekt gesprek op YouTube: Turken plannen false-flag aanslag om Syrië aan te vallen
De Turkse premier Erdogan probeert al sinds het begin van de Syrische crisis een voorwendsel voor een oorlog te creëren

Uit een gelekt gesprek tussen hoge Turkse militaire- en politiek leiders blijkt dat de regering Erdogan een false-flag terreuraanslag wil plegen, die als voorwendsel moet dienen voor een aanval op Syrië. Het gelekte gesprek is op YouTube te beluisteren, wat dan ook de echte reden was waarom Erdogan onmiddellijk de toegang tot YouTube en Twitter in Turkije liet blokkeren.

Lees verder: http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/03/Gelekt-gesprek-op-YouTube-Turken-plannen-false-flag-aanslag-om-Syri-aan-te-vallen


- Duitse regering zet alsnog in op schuldenunie en Verenigde Staten van Europa
‘Europese verdragen na verkiezingen in mei veranderd’ – Tweede Kamer zal worden afgewaardeerd en slechts symbolische functie behouden – Oud hoofdeconoom ECB verzet zich tegen Transfer- en Bankenunie.

De Duitse regering wil na de Europese parlementsverkiezingen in mei alsnog toewerken naar een gemeenschappelijk financieel beleid in de eurozone, inclusief gemeenschappelijke schulden. Dat betekent dat Berlijn zijn verzet tegen eurobonds gaat opgeven, waardoor uiteindelijk de Verenigde Staten van Europa zullen ontstaan. Voormalig ECB-hoofdeconoom Ottmar Issing uit juist felle kritiek op de zuidelijke schuldenlanden, die in zijn ogen Duitsland afpersen. Die landen kunnen desnoods maar beter de eurozone verlaten, vindt hij.

Lees verder: http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/03/Duitse-regering-zet-alsnog-in-op-schuldenunie-en-Verenigde-Staten-van-Europa


- “Mark Rutte verdubbelt uw waterrekening”
Zuinig omgaan met kraanwater moet worden gestimuleerd met de extra belasting. U ligt er ongetwijfeld niet wakker van omdat u het waarschijnlijk niet eens weet maar per 1 juli 2014 gaat iedereen in Nederland het dubbele aan belasting betalen op leidingwater zo is afgesproken in het Herfstakkoord. De belasting gaat van 20% omhoog naar 40%. En daaroverheen komt dan ook nog eens 6% belasting toegevoegde waarde (BTW). Belasting op belasting dus. Kortom, vanaf 1 juli as gaat u een paar honderd euro per jaar extra betalen voor uw leidingwater!

Lees verder: http://stopdebankiers.nl/mark-rutte-verdubbelt-uw-waterrekening/#.UzKX3rROVMt


- Maak je klaar voor Singularity: het is dichterbij dan we denken
Ik heb de laatste week veel tijd besteed aan het lezen van Ray Kurzweil’s het interview met hem van Carole Cadwalladr’s in The Observer. Het is nogal een bewustwordingservaring. De nieuwe directeur van techniek van Google schat in dat computers bewustzijn zullen verkrijgen rond 2029. Dat wil zeggen als machines geleerd zullen hebben hun eigen beslissing te maken.

Kurzweil is een van de “poster boys” van de Singuraliteit. Dat wordt in Wikepedia gedefinieerd als: “het moment in de tijd dat kunstmatige intelligentie het punt van “groter-dan-menselijke-intelligentie is bereikt. http://nl.wikipedia.org/wiki/Singulariteit

Hierbij horen ook de concepten van de “Mens 2.0” of transhumanisme. Het moment waarop mensen zich gaan uitbreiden of delen gaan vervangen door robots of computers.

Lees verder: http://www.trunews.com/get-ready-singularity-closer-reality-think/

Lees ook over het merkteken van het beest!:
http://eindtijd-update.blogspot.nl/p/merkteken-van-het-beest.html
http://eindtijd-update.blogspot.nl/p/dossier-merkteken-vh-beest.html


- Nuclear War Drill! Huge Mass of Russian Troops Arrive on Ukraine Border!
http://youtu.be/7EhcWz8wURs


- Een 100.000 man sterk leger staat klaar aan de Russische Oekrainse grens en dat is vast geen oefeninghttp://boinnk.nl/blog/72350/een-100-000-man-sterk-leger-staat-klaar-aan-de-russische-oekrainse-grens-en-dat-is-vast-geen-oefening/

Zie ook:
http://eindtijd-update.blogspot.nl/p/artikelen-op-onderwerp.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten