maandag 31 maart 2014

Op weg naar een wereld de "Nieuwe Wereld Orde"?

Een federatie om de voormalige Sovjetrepubliek te verenigen is de enigste manier om de crisis in Oekraïne te beëindigen zegt Rusland
 
Rusland heeft zondag de eisen uiteengezet voor een diplomatieke oplossing voor de crisis in Oekraïne. De voormalige republiek zou verenigd moeten worden in een federatie die de verschillende regio’s brede autonomie zal gunnen. De minister van Buitenlandse Zaken John Kerry ontmoette de Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergey Lavrov in Parijs in een volgende poging om de spanning te kalmeren.

Na een kort gesprek met de Franse minister van Buitenlandse Zaken Laurent Fabius ging Kerry in gesprek met Lavrov in de residentie van de Russische ambassadeur in Frankrijk over de reactie van Rusland op een plan van de U.S. om de situatie te de-escaleren terwijl de Russische troepen toenemen langs de Oekraïense grens. 

De mannen zeiden niet wezenlijks terwijl ze handen schudden, hoewel Kerry na afloop van de fotosessie de verzamelde pers bedankte, voegde Lavorv er cryptisch in het Engels aan toe: “Veel geluk en goede nacht”.

"We zien geen andere weg om een stabiele ontwikkeling te waarborgen"

Lees verder: http://news.nationalpost.com/2014/03/30/federation-uniting-former-soviet-republic-is-only-way-to-end-crisis-in-ukraine-russia-says/

Alweer een federatie van verschillende staten of landen, net als in Europa? Die ontwikkeling lijkt wereldwijd richting een Nieuwe Wereld Orde te gaan: een wereldwijde federatie van alle landen! De ontwikkelingen met Rusland maken volgens mij allemaal deel uit het een en hetzelfde plan. Misschien zijn er wat strubbelingen onderling. Ze willen allemaal een stuk van de koek.

Illuminati-symbolen tijdens nucleaire top in Den Haag?
Dat ze allemaal deel uitmaken van een en hetzelfde plan werd heel duidelijk tijdens de top in Den Haag. Iedereen droeg hetzelfde symbool: de piramide. Het staat voor de Nieuwe Wereld Orde en de komst van de anti christ. Hij is de top van de piramide, de komende wereldleider.

                            

YouTube: http://youtu.be/qBnLPBFP1k0

Zie ook:
- Vice-president EU: Verkiezingen mei gaan om Verenigde Staten van Europa - 11-1-14
- Alles gaat veranderen, niets zal meer zijn zoals je dacht dat het was! Jezus komt terug! - 8-1-14
- Wereldregering 'Federatie van de Aarde' in oprichting - 12-11-13
meer >

Geen opmerkingen:

Een reactie posten