donderdag 10 april 2014

Nieuws Update 10-4-14

- Veel meer Nederlanders financieel aan de grond
De crisis heeft de financiële veerkracht van veel mensen weggeslagen. Het aantal mensen dat aan de grond zit, neemt fors toe.

http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/veel-meer-nederlanders-financieel-aan-de-grond


- 5 Biometrische alternatieven voor het wachtwoord
Je telefoon ontgrendelen met de vorm van je oor. Of aan je hartslag herkend worden door je tablet. Biometrische oplossingen zullen de volgende stap zijn in de technologie om mensen te identificeren. Het traditionele wachtwoord bestaat straks misschien niet meer.

http://www.z24.nl/technologie/5-biometrische-alternatieven-voor-het-wachtwoord-451232


- Het conflict in Oekraïne kan uitmonden in vuile burgeroorlog of militaire Russische invasie
In het oosten van Oekraïne dreigt elk ogenblik een gewapend conflict los te barsten dat kan uitmonden in een vuile burgeroorlog of een militaire Russische invasie, met mogelijk catastrofale gevolgen voor het Europese continent. Europees spoedoverleg om de situatie te ontzenuwen, in combinatie met mogelijk nieuwe sancties tegen Moskou, is urgent.

Gewapende pro-Russische separatisten hielden gisterenavond nog altijd overheidsgebouwen bezet in de steden Donetsk en Loegansk. Oekraïense elite-eenheden overwogen de gebouwen te bestormen maar hielden zich vooralsnog in uit vrees voor bloedvergieten. Volgens VS-minister van Buitenlandse Zaken John Kerry lijdt het weinig twijfel: Rusland organiseerde de chaos van de voorbije 24 uur

Lees verder: http://www.demorgen.be/dm/nl/2461/Opinie/article/detail/1846696/2014/04/09/Het-conflict-in-Oekraine-kan-uitmonden-in-vuile-burgeroorlog-of-militaire-Russische-invasie.dhtml

Meer:
- http://boinnk.nl/blog/73093/gaat-de-oost-oekraine-de-krim-achterna/
http://beforeitsnews.com/international/2014/04/ukraine-gives-russians-48-hour-notice-2480604.html

zie ook:
http://eindtijd-update.blogspot.nl/p/artikelen-op-onderwerp.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten