maandag 14 april 2014

Nieuws Update 14-4-14

- Eugenetica: Bio-ethiek wil genetische screening om mensen met laag IQ te elimineren

Eugenetica is verderfelijk. In de kern van de filosofie betekend het dat sommige mensen beter zijn dan anderen gebaseerd op een hatelijk indeling van menselijke capaciteiten en eigenschappen.

Eugenetica leidt tot onderdrukking en zelfs moord. De oude eugenetica ontketende onvrijwillige sterilisatie, kindermoord in Duitsland en de moord op gehandicapte volwassenen.

Die verschrikkingen hebben de eugenetica in een winterslaap gebracht, maar het is ontwaakt in verschillende plaatsen, in de eerste plaats onder de intelligentsia.

Oxford bio-eticus Julian Savulescu is een toonaangevende neo eugenist. Hij stelt nu voor om embryo’s te screenen op intelligentie - voor hen natuurlijk. De minder intelligenten hebben “slechtere” resultaten in het leven. Uit: “Genetische screening om het IQ te verhogen zou moeten worden omarmd”:
http://theconversation.com/genetic-screening-to-enhance-iq-should-be-embraced-24741

Lees verder het commentaar op de studie:
http://www.lifenews.com/2014/04/03/eugenics-bioethicist-pushes-genetic-screening-to-eliminate-people-with-low-iq/

Wat als het merkteken van het beest je genetica aanpast? De genen met het merkteken zullen van zich zelf vinden dat ze verbeterde, of betere, mensen zijn dan de “ouderwetse", mindere, lagere mensen. Ik denk dat ze dan zullen vinden dat ze volgens hun maatstaven het recht hebben om die ouderwetse mensen “op te ruimen’ onder het mom van “doden voor vrede.”.


- Venezuela voert vingerprint registratie in om boodschappen te kopen. Wat te doen voor rantsoenering begint in Amerika.

Wat als je werd gedwongen je te “registreren” om boodschappen te kunnen kopen. En wat als door die registratie het voedsel wat je kocht kan worden gevolgd en de hoeveelheden kunnen worden beperkt?

Dat is precies het plan in Venezuela op dit moment. De AP meldt dat in een poging om het “hamsteren” hard aan te pakken ID kaarten zullen worden uitgegeven aan gezinnen. Deze zullen moeten worden getoond voordat levensmiddelen kunnen worden gekocht.

http://www.theorganicprepper.ca/venezuela-enforces-fingerprint-registry-to-buy-groceries-what-to-do-before-rationing-starts-in-america-04022014

Openbaring 13:16-18
16 En het maakt, dat aan allen, de kleinen en de groten, de rijken en de armen, de vrijen en de slaven, een merkteken gegeven wordt op hun rechterhand of op hun voorhoofd, 17 [en] dat niemand kan kopen of verkopen, dan wie het merkteken, de naam van het beest, of het getal van zijn naam heeft.
18 Hier is de wijsheid: wie verstand heeft, berekene het getal van het beest, want het is een getal van een mens, en zijn getal is zeshonderd zesenzestig.


- Onderzoeksjournalist: EU-elite stuur bewust aan op humanitaire catastrofe

‘Hoge schulden en reddingsfondsen lang van tevoren gepland om controle over landen over te nemen’

Langzaam maar zeker wordt de strop van de elite om de halzen van het gewone volk steeds strakker aangetrokken.

Jürgen Roth, één van de bekendste onafhankelijke Duitse onderzoeksjournalisten, komt in zijn nieuwste boek ‘Der Stille Putsch’ (De Stille Coup) tot de conclusie dat de Europese elite doelbewust een humanitaire catastrofe op ons continent wil veroorzaken, om deze vervolgens aan te grijpen om een politieke unie op te richten. De veel te hoge schulden en daardoor ‘noodzakelijke’ reddingsfondsen zijn juist om dat doel te bereiken al jaren van tevoren gepland. De media werken ondertussen volop mee om de burgers zo onwetend mogelijk te houden – totdat het te laat is.

http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/04/Onderzoeksjournalist-EU-elite-stuur-bewust-aan-op-humanitaire-catastrofe

Lees eens de Protocollen van Sion:
http://wimjongman.nl/artikelen/protocollen.pdf


- Israël, de bezette gebieden & reguliere media tactieken

Vandaag verscheen op nu.nl een artikel over Israël en de EU met de titel "Brussel verhoogt druk op Israël". Bijzonder snel nadat er een stroom van reacties op gang kwam, werd de discussie gesloten. Daar ik de vele leugens (voortgekomen uit jarenlange desinformatie) die in deze discussie t.a.v. Israël en 'haar bezette gebieden' voorkomen niet meer kon verdragen, wilde ik graag wat rechtzetten. Door waarheid (feiten) te delen.

Het is triest dat de reguliere media al jaren en jaren onjuistheden lanceert als historisch en actueel betrouwbaar. Hiermee wordt de publieke opinie t.a.v. Israël zeer negatief beïnvloed. Bewust of onbewust.

Lees verder: http://eindtijdinformatie.blogspot.nl/2013/07/israel-de-bezette-gebieden-reguliere.html#more


- '217 Nigerianen gedood door Boko Haram'

ABUJA -
In Nigeria zijn vrijdag 217 mensen gedood tijdens aanslagen door vermeende militanten van de terreurbeweging Boko Haram. Dat heeft een senator in de noordoostelijke staat Borno zaterdag laten weten.

Lees verder: http://www.telegraaf.nl/buitenland/22502126/___217_gedood_door_Boko_Haram___.html

Zie ook: Islamist gunmen murder 135 Nigerian civilians in two-day rampage
http://www.debka.com/newsupdate/7865/

Zie ook:
http://eindtijd-update.blogspot.nl/p/artikelen-op-onderwerp.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten