dinsdag 15 april 2014

Nieuws Update: 15-4-14

- Prophecy In The News – interview voormalige ambassadeur Israel
http://vimeo.com/91452978
http://vimeo.com/91529222
http://vimeo.com/91637896


- Prophecy In The News – Tien redenen waarom Rusland Oekraïne binnen zal vallen:
http://vimeo.com/91745072


- Nieuwe Wereld Orde in Amerika (schokkende beelden)
http://youtu.be/ZwvDBeP9HkE


- NASA-studie: Ondergang Westerse beschaving nauwelijks te vermijden
De Westerse beschaving koerst op een bijna niet meer te vermijden ineenstorting af. Dat is althans de ontnuchterende conclusie van een onderzoek, dat mede door het Goddard Space Center van de NASA werd gefinancierd. Historisch gezien stortten hoog ontwikkelde beschavingen ineen omdat de ongelijkheid tussen rijk en arm uiteindelijk te groot werd. Wat dat betreft bevindt ook Nederland zich op een erg gevaarlijk pad: op 12 april schreef de Volkskrant dat rijkste 1% van ons land ondanks de crisis bijna een kwart van het totale vermogen in bezit heeft, meer dan ooit tevoren, en vergelijkbaar met de extreem ongelijke situatie in de VS (2).

“In het in 1997 gepubliceerde boek The Fourth Turning (Het Vierde Keerpunt)”. Het vierde kruispunt verwijst denk ik naar het Vierde Rijk van Daniel. Dat rijk is de Nieuwe Wereld Orde.

De reden waarom ik aandacht aan dit artikel geef is niet omdat het waar zou zijn wat er beweerd wordt, maar omdat het past binnen de strategie van de Nieuwe Wereld Orde en de komst van de anti christ. Men wil angst en paniek zaaien. De mensen zullen straks denken dat er iets zal moeten gebeuren anders zal de hele aarde vergaan. Het zal geloof ik een van de reden zijn dat men in de armen van de anti christ vlucht met zijn merkteken van het beest.

Elke gelovige weet natuurlijk dat dit artikel van xander niet op waarheid berust. De Here Jezus komt naar de aarde en zal alles herstellen.

Lees verder: http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/04/NASA-studie-Ondergang-Westerse-beschaving-nauwelijks-te-vermijden


- Waarom bouwt Amerika in niemandsland een piramide compleet met oog maar zonder topsteen
http://beforeitsnews.com/conspiracy-theories/2014/04/why-did-the-u-s-build-an-uncapped-pyramid-complete-with-an-eye-in-the-middle-of-nowhere-pics-2461802.html

Een enorme piramide in niemandsland die het eind van de wereld bijhoud op de radar. Een abstracte geometrische vorm onder de hemel zonder een mens ergens te bekennen. Het kan de opening zijn van een scene van een science fiction film, maar het is gewoon het Amerikaanse leger die hun dingen doet en wereldvreemde architectonische structuren bouwt die de wereld slechts zelden ziet.

De piramide met de topsteen staat geloof ik symbool voor het ijzeren Vierde Rijk wat voorspelt wordt in Daniel. De topsteen is dan de anti christ. Het alziende oog staat dan voor:

Openbaring 13:7
7 En hem werd gegeven om tegen de heiligen oorlog te voeren en hen te overwinnen; en hem werd macht gegeven over elke stam en natie en taal en volk.

Zie ook:
- WVB - Het Vierde Rijk deel 27 - 7-10-14
- WVB - Het Vierde Rijk deel 26 - 3-4-14


- Zweedse stad introduceert betalingen via handscan
Het scannen van de hand is uitgegroeid tot een alternatieve betalingsmethode voor mensen in een stad in het zuiden van Zweden, zeiden onderzoekers van de Universiteit van Lund maandag.

Ader scanning terminals zijn geïnstalleerd in in 15 winkels en restaurants in Lund dankzij een technische student die twee jaar geleden op het idee kwam tijdens het wachten in de rij om te betalen.

Zo’n 1600 mensen hebben zich al opgegeven voor het systeem. Volgens de maker is het systeem niet alleen sneller en maar ook veiliger dan traditionele betaalmethodes.

http://www.trunews.com/swedish-city-introduces-payment-hand-scanning/

Zie ook:
http://eindtijd-update.blogspot.nl/p/artikelen-op-onderwerp.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten