woensdag 16 april 2014

Nieuws Update 16-4-14

- Bundy ranch omsingelt door zwaar bewapende troepen
http://youtu.be/upt-yCJqxm0

De Amerikaanse overheid wil het land van een rancher afnemen. Dit conflict heeft de potentie om uit te lopen op een burgeroorlog in Amerika. Er is veel onvrede en onrust in Amerika.

Zie ook: http://beforeitsnews.com/food-and-farming/2014/04/bundy-ranch-now-surrounded-by-heavily-armed-guards-as-militia-floods-to-nevada-following-harry-reid-threats-2463190.html


- Uitbreiden massale FBI biometrische databank geeft aanleiding tot bezorgdheid
Een uitbreiding met gezichtsherkenning van de bestaande vingerprint database van de Federal Bureau Investigation (FBI) van de Verenigde Staten heeft voor bezorgdheid gezorgd onder voorvechters van privacy, vanwege het vermogen om beelden te bevatten van zowel onschuldigen als criminelen.

De next generation identificatie (NGI) biometrische database van de FBI bevat meer dan honderd miljoen individuele registraties van vingerafdrukken van mensen.

Het wordt uitgebreid met veel meer biometrische informatie zoals handpalm scans, stem opnames, iris scans en gezichtsherkenning, volgens de agentschap, om sneller en meer accuraat individuen te identificeren.

Controversieel is dat de NGI-database gezichtsherkenning data zal bevatten van miljoenen niet criminelen zoals blijkt uit onthullende documenten van het Electronic Frontier Foundation die werden verkregen onder de VS Freedom of Informatie Act.

Lees verder: http://www.itnews.com.au/News/382818,expansion-of-mass-fbi-biometrics-database-raises-concerns.aspx


- EU-parlement wil bankrekening voor iedereen
Iedereen in de Europese Unie heeft recht op een bankrekening, ongeacht zijn of haar financiële situatie of woonplaats. Dinsdag stemde het Europees Parlement in Straatsburg in met deze plannen.

Het moet voor elke Europees burger mogelijk worden om een basisrekening te openen en die gratis of tegen redelijke kosten te gebruiken.

"Een bankrekening is essentieel voor burgers om volledig te kunnen deelnemen aan het economische en sociale leven in een moderne samenleving", aldus Europees commissaris Michel Barnier (Interne Markt).

Niemand kan kopen en verkopen zonder het merkteken van het beest, de naam van het beest of het getal van zijn naam. Dat getal is 666. Als straks het cash geld er uit gaat en je alleen nog maar kunt kopen en verkopen met het merkteken moet iedereen natuurlijk wel over een bankrekening kunnen beschikken. 

Het nieuwe bankrekeningnummer wat we gekregen hebben, bestaat uit 18 cijfers en letters. 18 Is 3x6 of 666. Iedereen die met merkteken weigert, wordt gedood. Als je het merkteken aanneemt ben je voor eeuwig verloren! Maar iedereen die wordt gedood, wordt weer opgewekt!

Openbaring 20:4-6
4 En ik zag tronen, en zij zetten zich daarop, en het oordeel werd hun gegeven; en (ik zag) de zielen van hen, die onthoofd waren om het getuigenis van Jezus en om het woord van God, en die noch het beest noch zijn beeld hadden aangebeden en die het merkteken niet op hun voorhoofd en op hun hand ontvangen hadden; en zij werden weder levend en heersten als koningen met Christus, duizend jaren lang. 5 De overige doden werden niet weder levend, voordat de duizend jaren voleindigd waren.
Dit is de eerste opstanding. 6 Zalig en heilig is hij, die deel heeft aan de eerste opstanding: over hen heeft de tweede dood geen macht, maar zij zullen priesters van God en van Christus zijn en zij zullen met Hem als koningen heersen, [die] duizend jaren
.

De tijd is nu echt bijna op, Ken je Jezus al? Hij leeft!


- 4 Tot 11 doden gemeld in herovering van de belangrijkste vliegveld Oekraïne leger
Meerdere schoten werden gehoord maandagavond van het belangrijkste Oost-Oekkrainse vliegveld van Kramatorsk die volgens Kiev werd heroverd op de pro-Russische separatisten, in wat ze noemde een “anti-terroristische operatie” rond Donetsk.

Meer: http://www.debka.com/newsupdate/7885/

Hoeveel tijd rest ons nog?

Matteüs 24:6-8 Rede over de laatste dingen
6 Ook zult gij horen van oorlogen en van geruchten van oorlogen. Ziet toe, weest niet verontrust; want dat moet geschieden, maar het einde is het nog niet. 7 Want volk zal opstaan tegen volk, en koninkrijk tegen koninkrijk, en er zullen nu hier, dan daar, hongersnoden en aardbevingen zijn. 8 Doch dat alles is het begin der weeën.

Lucas 21:25-28 Rede over de laatste dingen
25 En er zullen tekenen zijn aan zon en maan en sterren, en op de aarde radeloze angst onder de volken vanwege het bulderen van zee en branding, 26 terwijl de mensen bezwijmen van vrees en angst voor de dingen, die over de wereld komen. Want de machten der hemelen zullen wankelen. 27 En dan zullen zij de Zoon des mensen zien komen op een wolk, met grote macht en heerlijkheid. 28 Wanneer deze dingen beginnen te geschieden, richt u op en heft uw hoofden omhoog, want uw verlossing genaakt.

Zie ook:
http://eindtijd-update.blogspot.nl/p/artikelen-op-onderwerp.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten