dinsdag 20 mei 2014

Israëlische defensie beambte: Iran kan 'zeer snel' uitbreken naar nucleaire wapens

Hoofd van de politieke militaire zaken bij het Ministerie van Defensie, Amos Gilad, waarschuwde voor onweerswolken "aan de horizon". Israel is niet in staat geweest om de opbouw van het raketarsenaal van Hezbollah te stoppen.

Maj-Gen Amos Gilad Directeur van politieke militaire zaken bij het Ministerie van Defensie waarschuwde maandag dat Iran "zeer snel" kan doorbreken naar nucleaire wapens. Israel moet de operationele gereedheid handhaven voor elke bedreiging die zich voor zou kunnen doen. 

Hij sprak op een veiligheid conferentie die was georganiseerd door de Israelitische Defensie publicatie en de Israel Artillery Association. Gilad zei dat de veiligheidsprognose niet zonnig is: "Vandaag is een aangename dag. Maar er zijn wolken en storm aan de horizon", zei hij. "Mensen geloven het niet voor het komt", voegde hij er aan toe.

Lees verder: http://www.jpost.com/Defense/Israeli-defense-official-Iran-can-break-out-to-nuclear-weapons-very-quickly-352745

(Wees er werkelijk op verdacht dat Israel elk moment Iran kan aanvallen om een aanval met nucleaire wapens te voorkomen! Er zal iets gebeuren waardoor het leven op aarde van de een op de andere dag nooit meer hetzelfde zal zijn!

Daarna zal de Here Jezus de gemeente tot zich nemen in de hemel en breekt de 7 jarige eindtijd los. Aan het eind van die 7 jaar komt de Here terug naar de aarde en zal het duizend jarige rijk beginnen. Na de 1000 jaar zal deze aarde vernietigd worden en schept God een nieuwe hemel en een nieuwe aarde.

Deze tijd kan elke moment beginnen. Niks zal meer zijn zoals het was!

Vertrouw op de eeuwige dan heb je altijd houdvast!

Handelingen 16-31
31 En zij zeiden: Stel uw vertrouwen op de Here Jezus en gij zult behouden worden, gij en uw huis.

Zie ook:
- Iran kan nu kernwapens bouwen en afleveren volgens rapport US - 1-2-14
meer >

Geen opmerkingen:

Een reactie posten