donderdag 1 mei 2014

Nieuws update: 1-5-14

- Donetsk folder: Joden moeten zich registreren. Dreiging met deportatie.
Angst verving de gemeenschappelijke sfeer in de Joodse gemeenschap in Donetsk’s toen gewapende mannen op de vooravond van Pascha folders uitdeelden die Joden opriepen om hun religie en eigendommen te laten registreren bij de interim pro-Russische regering. Men dreigt met deportatie en het verlies van burgerschap.


 
- Brandbom op Oekraïense synagoge
Bekijk de video: http://christenenvoorisrael.nl/2014/04/brandbom-op-oekraiense-synagoge/

 
-   Moestuintjes worden straks verboden
Europa plant controle op kleinschalige teelt van fruit en groenten. De Europese Commissie wil land- en tuinbouwers in de toekomst verplichten standaard zaadgoed te gebruiken. Gevreesd wordt dat zeldzame en oude variëteiten amper kans zullen maken op een toelating van Europa en dat de teelt ervan, ook door private tuiniers, strafbaar zal worden.

De Europese Commissie werkt aan een nieuwe verordening inzake de zadenmarkt. Daarmee komt een besluit van het Europees Gerechtshof van juli vorig jaar in werking: enkel ambtshalve toegelaten zaaigoed zal nog mogen verkocht worden. Tot nu toe werd een uitzondering gemaakt voor oude en zeldzame soorten zaaigoed die voornamelijk voor de ruilhandel gekweekt werden en in kleine hoeveelheden verhandeld werden.-   Eurobonds en Europese schuldenunie via achterdeur voldongen feit
Schuldenzeepbel en onvermijdelijke crash nóg groter.

De euro is 'gered' - althans, zo lijkt het. De schuldenunie heeft de onvermijdelijke crash met mogelijk nog enkele jaren kunnen uitstellen.

De discussie over de invoering van eurobonds –staatsobligaties die de eurolanden gemeenschappelijk uitgeven- is al enige tijd naar de achtergrond verdreven. Waarom? Omdat ze feitelijk via een achterdeurtje reeds zijn ingevoerd. Zonder dat er veel ruchtbaarheid aan werd gegeven, is de Europese Schuldenunie inmiddels een voldongen feit. En dat betekent dat de noordelijke geverlanden, met name Duitsland en Nederland, voor altijd de schulden van de zuidelijke nemerlanden zullen moeten blijven betalen. Tenminste, totdat deze gigantische zeepbeel uit elkaar spat. En dan is er voor niemand nog enige ‘redding’ mogelijk.

(het is allemaal een grote samenzwering, ontworpen om de boel bewust in elkaar te laten storten, zodat de Nieuwe Wereld Orde uit de chaos opgebouwd kan worden met de nati christ aan het hoofd.)

http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/04/Eurobonds-en-Europese-schuldenunie-via-achterdeur-voldongen-feit

zie ook: http://eindtijd-update.blogspot.nl/p/artikelen-op-onderwerp.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten