donderdag 15 mei 2014

Nieuws update 15-3-14

- Franse minister van Buitenlandse Zaken: 'We hebben 500 dagen om klimaat chaos te vermijden'
De wereld heeft "500 dagen om klimaatchaos te vermijden,". Dat zei dinsdag de Franse minister van Buitenlandse Zaken Laurent Fabius met naast hem Staatssecretaris John Kerry bij het ​​ministerie.

“We hebben 500 dagen om klimaat chaos te vermijden," zei Fabius.” “En ik weet dat Obama en John Kerry zich zullen inzetten. Ik weet zeker dat samen met hun en vele andere vrienden we in staat zullen zijn om succes te bereiken in deze zeer belangrijke zaak.

Fabius verwees naar de volgende grote klimaatconferentie van de Verenigde Naties waarvan de opening is geplant in Parijs, Frankrijk in november 2015. Of in 565 dagen tijd.

De organisatoren hebben hoge verwachtingen van het evenement in Parijs, in VN-jargon bekend als de 21’ste Conferentie van de Partijnen (COP21) – de partijen zijn de ondertekenaars van het U.N. Raamwerk Conferentie voor klimaat verandering en de 1997 Kyoto Protocol.

Wat een vreemde opmerking. Chaos vermijden over 500 dagen? Je vraagt je af wat ze dan van plan zijn om die chaos te creëren. De klimaatveranderingen is volgens mij een erg belangrijk onderdeel van de Nieuwe Wereld Orde. Het is een van de wereldwijde bedreigingen die nodig kunnen zijn voor de eenwording van de wereld.

Daarom doen ze er van alles aan om zo groot mogelijke klimaatbedreigingen te creëren. Bijvoorbeeld door de chemtrais. Het sproeien van chemicaliën door vliegtuigen. En natuurlijk doet men er alles aan om de bevolking zo onrustig en bang mogelijk te houden via negatieve milieuberichten de media.

Ik denk dat vooral ook het merkteken van het beest alles te maken heeft met milieubedreigingen. Misschien wil men de koolstofuitstoot er mee gaan meten.. Op alles wat je koopt of verkoopt kan een koolstof belasting geheven gaan worden. En niemand kan kopen of verkopen zonder het beest.

Daarom vind men geloof ik deze klimaatconferentie zo belangrijk. Het gaat natuurlijk helemaal niet over het milieu!


- update: Klimaatverandering kan conflict veroorzaken in de Arctische gebied. Bedreiging van de wereldwijde veiligheid.
http://rt.com/usa/159036-climate-change-military-generals/

(ook dit bericht heeft helemaal niks met het milieu of oorlog te doen. Het is puur en alleen bedoeld om mensen angst en onrustig te houden. Niet dat er geen oorlogsdreiging zou kunnen zijn. Maar die oorlogen stichten ze bewust zelf voor de Nieuwe Wereld Orde en komst van de anti christ mogelijk te maken. Nogmaals trap er niet in!)


- Zal de Verenigde Naties de Pro-life beweging als een criminele beweging bestempelen vanwege “marteling”?
Vorige week noemden vragenstellers aan het Verenigde Naties Commitee tegen marteling de pro-life speech “marteling”.

Deze stap maakt deel uit van een bredere opzet door de radicale abortus lobby om in principe de pro-life beweging te criminaliseren.

Het Center For Reproductive Rights (CRR) (het centrum voor het recht op voorplanting), een extremistische internationaal abortus syndicaat, heeft een toonaangevende rol in de anti-life beweging. Ze zonden vorige week een brief naar het U.N. orgaan inzake foltering waarin ze beweerden dat kerkleiders in de pro-life beweging marteling in stand houden door tegen abortus te zijn.

In dodelijke ironie, een organisatie die zonder onderscheiding de slachting promoot van weerloze baby’s, dringt men er bij de VN op aan om degenen die het leven promoten als plegers van marteling te gaan bezien.

Terwijl het specifiek was gericht op de katholieke kerk kan de verachtelijke bewering effect hebben op alle Christenen en de pro-life beweging als een geheel. De abortus lobby beweert specifiek dat kerkleiders hebben bijgedragen aan marteling en mishandeling in stand houden in andere staten. Door op een negatieve manier te interfereren in de ontwikkelingen van het overheidbeleid ten aanzien van abortus. In strijd met de verplichtingen onder artikelen 1,2 en 16.


Nog even en het is een misdaad om de Bijbel te lezen en in Jezus te geloven of Israëliet te zijn.

10 En toen Hij het vijfde zegel opende, zag ik onder het altaar de zielen van hen, die geslacht waren om het woord van God en om het getuigenis, dat zij hadden.


- Het winnen van de Oostenrijke baarddragende diva Conchita Wurst van het  Eurovisie Songfestiva staat in teken van de anti christ
De reden waarom men deze figuur expres hebben laten winnen is omdat hij een beeld is van de komende anti christ. Het is allemaal voorop gezet toneel.


Deze zanger geeft aan een kruising te (willen) zijn tussen het mannelijke en het vrouwelijke. Het staat in het teken van de anti christ. De anti christ is namelijk een figuur die tegenstellingen in zich zelf zal verenigen. Hij zal geloof ik het product zijn van een kruising tussen het hemelse en het aarde. Een kruising tussen een gevallen engel, satan, en een aardse vrouw. Hij is niet-menselijke geest. Een engel in het vlees. http://eindtijd-update.blogspot.nl/2012/01/de-anti-christ-als-een-engel-van-het.html

Zijn komst wordt voorbereid door een wereldwijde samenzwering. De vlag van het president van Rusland staat bijvoorbeeld in het teken van de anti christ:


De dubbelkoppige adelaar staat voor de anti christ. De twee koppen staan symbool voor het samengaan van tegenstellingen in een lichaam.

Het lied “Rise Like a Phoenix” gaat ook volledig over de anti christ:
http://wiwibloggs.com/2014/03/18/rise-like-phoenix-lyrics-conchita-wurst/43451/#

De Feniks (phoenix) is de vuurvogel die oprijst uit de chaos. De chaos die momenteel op aarde wordt voorbereid.

De Feniks stijgt op uit het vuur tijdens de seremonie van de Olympische spelen.

De Feniks staat voor de anti christ. Hij zal oprijzen uit de chaos. De wereld zal in paniek in zijn armen vliegen. Zo is de truck opgezet.

De anti christ en het beeld wat hij opricht, wordt een gruwel genoemd in de Bijbel. Ook is een man die vrouwenkleren draagt een gruwel in Gods ogen.

Daniël 12:8-11
8 Ik nu hoorde het wel, maar begreep het niet en zeide: Mijn heer, waarop zullen deze dingen uitlopen? 9 Doch hij zeide: Ga heen, Daniël, want deze dingen blijven verborgen en verzegeld tot de eindtijd. 10 Velen zullen zich laten reinigen en zuiveren en louteren, maar de goddelozen zullen goddeloos handelen; en geen der goddelozen zal het verstaan, maar de verstandigen zullen het verstaan. 11 En van de tijd af dat het dagelijks offer wordt gestaakt en een gruwel wordt opgericht, die verwoesting brengt, zijn het duizend tweehonderd en negentig dagen;

5 Een vrouw zal geen mansklederen dragen en een man geen vrouwenkleed aantrekken, want ieder die deze dingen doet, is de HERE, uw God, een gruwel.

- Update: 'Til de rok' campagne spoort Franse schooljongens aan om broeken voor een dag overslaan en een rol aan te doen om gendergelijkheid te promoten.
http://rt.com/news/159000-france-schoolboys-skirts-equality/

Je houd het toch niet voor mogelijk! Maar vergeet niet dat dit soort uitwassen allemaal in teken staan van de komst van de anti christ, de mens der zonde, de zoon des verderfs. Zijn komst is vlak bij.


- Mid-East Prophecy Update - May 4th, 2014YouTube: http://youtu.be/o1xUDAwBd8YPastor JD geeft drie redenen waarom de opmerkingen van staatssecretaris John Kerry over Israel als een apartheidstaat een “game changer” kan zijn.


- Dood een Jood en krijg duizenden euro’s
De Palestijnse Autoriteit gaat door met het verheerlijken van moordenaars en terroristen. Criminelen krijgen geld, veel geld. Ondertussen is er twee miljard hulpgeld aan de Palestijnse Autoriteit zoek. Man man...

http://www.dagelijksestandaard.nl/2014/05/dood-een-jood-en-krijg-duizenden-dollars

Met dezelfde mensen zit Israel rond een tafel om vrede proberen te sluiten…? En ze worden door de organiserende partij beschuldig een apartheidstaat te zijn...?

Zie ook:
http://eindtijd-update.blogspot.nl/p/artikelen-op-onderwerp.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten