dinsdag 27 mei 2014

Verbijsterd door de EU-stemming, de Europese leiders dringen aan op verandering

Europese leiders hebben opgeroepen tot verandering in de nasleep van de dramatische draai naar anti-EU en Rechtse partijen bij de verkiezingen zondag van het Europees Parlement.

De Franse president Francois Hollande en de Duitse bondskanselier Merkel zeiden maandag dat het stimuleren van de economie en de het creƫren van werkgelegenheid de sleutels zijn tot het tegengaan van deze verkiezing winsten.

Merkel zei dat het aan de gevestigde partijen van Europa is om de kiezers terug te winnen door zich te richten op het verbeteren van het concurrentievermogen, de groei en het scheppen van banen.

Britse premier David Cameron zei: "Mensen zijn diep ontgoocheld met de Europese Unie. De EU moet veranderen; het kan niet business as usual zijn. "


(Ze zijn geschrokken door de uitslag? Je vraagt je af waar ze dan al die tijd met hun hoofd zaten terwijl ze de wereld om zich heen zelf afbraken?? Veel mensen hebben nu wel door wat voor oplichting en diefstal de Europese Unie is. En het staat allemaal in het teken van de komst van de anti christ.  

Blijf waakzaam want ze kunnen nu wel eens snel gekke dingen gaan doen om de wereld toch op een lijn te krijgen.)
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten