vrijdag 30 mei 2014

Zeven Nederlanders, waaronder PvdA-leider Samson, naar Bilderberg top

‘Machtigste vrouw van Nederland’, VVD-minister Edith Schippers, ook aanwezig - Multinationals en banken krijgen alle macht in economische unie VS/EU

Naast kernlid prinses Beatrix is dit jaar ook PvdA-leider Diederik Samson uitgenodigd om deel te nemen aan de Bilderberg top, die dit jaar in Kopenhagen wordt gehouden. Zoals we gisteren als schreven is het redden van het traject naar een (IMF-) wereldregering het belangrijkste onderwerp van gesprek, vooral nu de vorming van een federale Europese superstaat door de forse winst van anti-EU partijen in groot gevaar is gekomen. De aanwezigheid van Samson bevestigt dat in eigen land ook de PvdA een instrument is waarmee de soevereiniteit en het zelfbeschikkingsrecht van ons volk stap voor stap wordt vernietigd.

De afgelopen jaren waren twee andere invloedrijke Nederlandse globalisten, VVD-premier Mark Rutte en D66-leider Alexander Pechtold, al te gast bij de Bilderbergers. Dit jaar is ook VVD-minister van VWS Edith Schippers van de partij. Dat lijkt wellicht een vreemde keuze, maar Schippers is in de VVD de nummer 2 achter Rutte, en werd vorig jaar door het maandblad Opzij gekozen tot de machtigste vrouw van Nederland (2).

De andere vier Nederlanders die zijn uitgenodigd zijn Ben van Beurden, CEO van Shell, Victor Halberstadt, professor economie aan de Universiteit van Leiden, Paul Scheffer, professor Europese Studies aan de Universiteit van Tilburg, en Gerrit Zalm, voorzitter van de raad van bestuur van ABN-AMRO. Zalm zagen we al vaker op gastenlijst staan.

De toekomst van Europa en de democratie
De belangrijkste gespreksonderwerpen op een rijtje:

* Is er sprake van duurzaam economisch herstel?
* Hoe betalen we de vergrijzing?
* Bestaat privacy eigenlijk nog wel?
* Hoe staat het met de samenwerking tussen de inlichtingendiensten?
* De grote verschuivingen op het gebied van technologie en banen.
* De toekomst van de democratie en de ‘val’ van de middenklasse.
* China’s politieke en economische toekomst.
* Het nieuwe Midden Oosten.
* Oekraïne.
* Europa – hoe nu verder?
* Andere actuele gebeurtenissen. (1)

Onofficiële beleidsbepalers
Enkele jaren geleden werd het bestaan van de Bilderbergers nog glashard ontkend, totdat alternatieve nieuwskanalen zoals Infowars er zoveel bewijs voor leverden, dat de elite van tactiek moest veranderen en beweerde dat ze inderdaad jaarlijks bij elkaar kwamen, maar enkel voor informele contacten.

Hoewel er op de conferentie geen officiële besluiten worden genomen en er nergens over wordt gestemd, wordt algemeen aangenomen dat de aanwezigen de uitgezette koers omzetten in beleid in hun thuislanden, bedrijven en banken.

EU/euro en Obama Bilderberg-creaties
Insiders bevestigden destijds dat tijdens de Bilderberg top in 2008 in Chantilly (Virginia) beide Amerikaanse presidentskandidaten, Barack Obama en John McCain, aanwezig waren. In juni van dat jaar werd bekend dat de elite Obama had uitgekozen om de volgende president te worden (3). In 2012 werd het Marriott Hotel in Chantilly opnieuw uitgekozen voor de conferentie, waar Obama en zijn opponent Mitt Romney aan deelnamen. Ook toen viel de keus opnieuw op Obama.

De plannen voor de EU en de euro werden al tijdens de eerste Bilderberg bijeenkomsten in de jaren ’50 gesmeed. Het streven naar een Europese federale unie dateert zelfs van nog eerder, en was rechtstreeks afkomstig uit de kokers van de Nazi’s.

Unie VS/EU
Journalist David Knight: ‘Hoe slecht de EU ook voor Europa is geweest, de Bilderbergers hebben ook plannen voor de VS.’ Zo zal de VS middels het TTIP vrijhandelsakkoord worden samengevoegd met de EU – eerst economisch, later ook politiek. ‘Onze soevereiniteit wordt daarmee vernietigd. Grote globalistische multinationals en banken krijgen het voor het zeggen.’ (4)

'Wat hun oorspronkelijke doel ook geweest is, de (Bilderberg) groep is nu een schaduw-wereldregering,' concludeerde onderzoeksjournalist Stephen Lendman in 2013. 'Deze dreigt ons recht ons eigen lot te bepalen af te pakken door het creëren van een verstoorde realiteit, waarmee ze het welzijn van het volk groot letsel toebrengen. De Bilderbergers willen de individuele soevereiniteit van volken en landen vervangen door een almachtige wereldregering, die door de grote bedrijven wordt gecontroleerd en met militaire macht zal worden afgedwongen.' (5)

Enkele journalisten, waaronder vaste Infowars-verslaggever Paul Joseph Watson, werden uit het Marriott hotel in Kopenhagen gezet omdat ze een reportage over de aanstaande Bilderberg conferentie wilden houden (2).

(1) Infowars
(2) Infowars / YouTube
(3) Infowars / YouTube
(4) Infowars / YouTube
(5) Infowars

Bron: http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/05/Zeven-Nederlanders-waaronder-PvdA-leider-Samson-naar-Bilderberg-top

Zie ook:
- Bilderberg agenda onthuld: Globalisten proberen wereldregering te redden - 28-5-14
- Wereldelite bang voor opstand massa's - 30-1-14
meer: http://eindtijd-update.blogspot.nl/p/dossier-nwo-dictatuur-anti-christ.htmlGeen opmerkingen:

Een reactie posten