donderdag 12 juni 2014

Daniel Estulin: Het ware verhaal van de Bilderberg groep - Nucleaire oorlog met Rusland?

YouTube: http://youtu.be/8tfV6xsS13U

Luister naar Greg Hunter in dit intervieuw met Daniel Extulin. Auteur van "The True Story of The Bilderberg Group."

"Bilderberg Group" expert Daniel Extulin onthuld dat er een split is tussen de U.S. Bilderbergers en de Europese Bilderbergers over samenwerking van Oekraine met Rusland.

Na zijn meest geheime bijeenkomst van vorige week meldt Estulin: "Europese Bilderbergers zeiden dat ze gemeenschappelijke taal moeten vinden. De Amerikaanse Bilderbergers zijn daar mordicus tegen. Ze willen niet dat een van de Europese Bilderbergers Moskow te vriend houden. Zij zeggen dat je niet een overeenkomst met Oekraiane kunt bereiken zonder dat Rusland er bij."

Dus zijn de Bilderbergers bezorgd over oorlog? Extulin zegt: "De Europese Bilderbergers zijn dat zeker en zijn erg bezorgd over de situatie, maar de Amerikaanse Bilderbergers niet zo erg.
Ze willen geen Europese Bilderbergs sussen Moskou. Ze zeggen dat je een deal niet te bereiken met Oekraïne als Rusland is niet in de mix. "

Zo, maken de Bilderberg zich zorgen over de oorlog? Estulin zegt:" De Europese Bilderbergs zijn zeker zeer bezorgd over de situatie, maar de Amerikaanse Bilderbergs niet zo erg. Als er een oorlog komt dan zal het een thermische nucleaire oorlog zijn… Er is een denkbeeldige rode lijn getrokken in Oekraïne en als Amerika of NATO de rode lijn overschrijd zal Rusland niet alleen bereid zijn maar ook ter oorlog gaan, omdat hun overleving op het spel staat. Dat is iets waar mee ze niet kunnen leven en de Europse Bilderbergers begrijpen dit, en ze namen Obama en zijn delegatie op proef op dit punt. Obama wil dat de Europeanen Rusland sterkere sancties opleggen, en de Europeanen zeggen als we dat doen zullen ze het gas afsluiten en het zijn wij die de consequenties zullen voelen, jullie niet. De Europeanen zijn niet gewillig er in mee te gaan."
Dus ziet de Bilderberg bijeenkomst de wereld meer stabiel dit jaar of minder? Volgens Estulin: “De wereld zal in een handmand gehouden worden. Wat we nu zien is een gevecht tussen twee systemen. Het is een monetair systeem of een nationaal krediet systeem. Wat we nu zien in Europa is een nieuw nationalisme omdat mensen moe zijn te worden vernietigd of gedeindustrialiseerd. In Amerika is Detroit een groot voorbeeld daarvan… Het antwoord op uw vraag is ja, de wereld is een veel meer gevaarlijker plek dat het vorig jaar was.
 
zie ook:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten