zaterdag 19 juli 2014

100 Wetenschapper toegevoegd aan de "dode wetenschappers lijst" na neerschieten MH17

Nu het algemeen bekend is dat 100 toonaangevende internationale AIDS-wetenschappers aan boord waren van de gedoemde vlucht MH17, zijn 100 nieuwe namen toegevoegd aan de snel groeiende lijst van nu dodewetenschappers, chemici, astronomen en ingenieurs. Het MH17 mysterie neemt een nieuwe wending zoals blijkt uit de 1’ste en 3’de video hieronder. In de eerste video, genaamd “Maleisische Vlucht MH17 bom aan boord om Joep Lange te vermoorden” legt de videomaker uit waarom hij denkt dat Lange, President van de Internationale AIDS Society 2002-2004, het doelwit was.

Toevallig of niet, de voormalige president Bill Clinton kende ook een aantal van de wetenschappers die aan boord van de MH17 overleden zoals blijkt in tweede video. Zijn dit meer namen die kunnen worden toegevoegd aan de dodenlijst die de familie Clinton omringt? Wat wisten deze wetenschappers, of stonden op het punt te leren op deze 'zeer belangrijke AIDS conferentie”, wat wij niet weten? We werden onlangs benaderd door Stephen Quayle die ons toestemming gaf om dit citaat, rechtstreeks van hem, te gebruiken.:

“Zet dit in de context van de openbaring van “V” over de komende algemene ultieme dodelijke plaag, dan is het veilig om aan te nemen dat het AIDS virus, genetisch veranderd, misschien is geïncorporeerd in het “ultieme doomsday virus”. Voeg deze dode wetenschappers aan mijn groeiende “dode wetenschapperslijst” en er ontstaat een heel duidelijke beeld.”
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten