dinsdag 15 juli 2014

Bill Gates financiert anticonceptie microchip die 16 jaar werkt in het lichaam en kan worden in-of uitgeschakeld met afstandsbediening

Een Amerikaans bedrijf ontwikkeld een klein implantaat dat werkt als een voorbehoedsmiddel voor 16 jaar. Het kan worden in-en uitgeschakeld met behulp van een afstandsbediening. Het bedrijf wordt geholpen door een van 's werelds meest opvallende miljardairs Bill Gates.

Volgens een rapport van de MIT Technology Review bezit de anticonceptie microchip, gefinancierd door de Bill en Melinda Gates Foundation, voor bijna twee decennia aan de waarde van een hormoon die vaak gebruikt wordt in anti conceptiemiddelen. De chips geeft 30 microgram per dag af.

De nieuwe anticonceptie kan worden geimplanteerd in de billen, bovenarm of buik. De preklinische testen beginnen volgend jaar in de hoop het in de schappen te krijgen in 2018.

Tijdens een bezoek van meneer Gates aan een MIT lab in 2012, sprak hij met professor Robert Langer over de mogelijkheid van een nieuwe geboorte controle die geactiveerd en gedeactiveerd kan worden over een lange periode. Het spaart een vrouw een reis naar de kliniek om hun contraceptive implant te laten verwijderen wanneer zij van plan zijn om zwanger te worden, meld de Technologie Review.

lees verder: http://www.vancouversun.com/news/world/Bill+Gates+funds+birth+control+microchip+that+lasts+years/10014203/story.html

Dit is weer een ontwikkeling die duidelijk maak dat de maat op deze aarde vol is. Iedereen begrijp waar dit toe gaat leiden. Iedereen om wat voor reden ook die in de ogen van anderen ongewenst is, zal gedwongen een dergelijk chip geïmplanteerd krijgen. Bijvoorbeeld iedereen die Joods is mag zich niet meer voortplanten... Zo kan heel klinisch het complete joodse volk uitgeroeid worden zoals in Egypte onder de Farao.

Bill Gates financiert meer genocide projecten. Altijd onder het mom van het "bestrijden van ziektes" e.d. zoals grote inentingscampagnes in derde wereld landen e.d. Je vraagt je af wat er in die spuiten zit. GEEN goede middelen geloof dat maar!
http://www.gatesfoundation.org
http://en.wikipedia.org/wiki/Bill_%26_Melinda_Gates_Foundation

zie ook:
http://eindtijd-update.blogspot.nl/p/dossier-samenzwering-vrijmestelaars.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten