donderdag 10 juli 2014

De EU kan nu oorlog tegen de eigen burgers voeren

Een prachtig vervolg op het bericht van gister, de EU heeft het nu al zo ver geregeld dat de EU Nederlandse militairen kan verplichten een volksopstand in Spanje of Griekenland neer te gaan slaan, onder de noemer staatsveiligheid, uiteraard. Knap werk weer van de EU!
E.J. Bron heeft weer een boeiend artikel vertaald:
Stilletjes en stiekem, nauwelijks genoemd, heeft de EU de volgende stap gemaakt naar de absolute heerschappij over de volkeren van de nationale staten. Verleden week nam de Raad voor algemene Aangelegenheden de zogenaamde solidariteitsclausule aan. Daarmee heeft Brussel nu de mogelijkheid om in heel Europa politie en militairen in te zetten.

Dat is praktisch; als er nu bijvoorbeeld in een land gestaakt wordt, stuurt de EU “troepen” van andere lidstaten, die volledig zonder slecht geweten de burgers van een ander land neer knuppelen. Dan is de drempel minder hoog dan wanneer men de eigen krachten tegen de mensen moet ophitsen.
De EU kan het natuurlijk niet expliciet uitspreken, ze gooien het op bescherming tegen terrorisme, en rampen – natuurlijk of ‘door de mens gemaakt’. Dit past uiteraard wel op het type calamiteiten als dat het Griekse leger bijvoorbeeld stopt met het verdedigen van de EU-elite tegen de eigen bevolking. Een niet ondenkbeeldig scenario, zou ik zeggen. De Griekse opstandige burgers worden dan bestempeld als bijvoorbeeld extremistische populisten en voila, dan kan de EU hiermee het leger van andere lidstaten verplichten aan te treden om die opstand tegen de EU-elite de kop in te drukken.

Lees verder: http://langleveeuropa.nl/2014/07/de-eu-kan-nu-oorlog-tegen-de-eigen-burgers-voeren/

Meer >

Geen opmerkingen:

Een reactie posten