zaterdag 26 juli 2014

De komende anarchie - Film - 'The Purge: Anarchy'

Straks als de eindtijd begint zal er een vreselijke toestand van anarchie uitbreken. Het doel van de elite is dat mensen elkaar en de overheden te lijf gaan. Dat kleine groepje aan de top kan dat natuurlijk niet zelf doen... Alles zal dan volgens mij worden neergehaald en verwoest. Maar hoe moeilijk het je ook voor te stellen is, het is dus een bewust gewenste chaos situatie. Al jaren lang (zo niet eeuwen) voorbereid.

Op de ruines zal dan de Nieuwe Wereld Orde worden opgebouwd. Het Vierde Rijk wordt het in de Bijbel genoemd. Een wereld regering met een man aan het hoofd: de anti christ.

Men bereidt het publiek nu voor met film vol geweld en verwijzingen naar (sexuele) losbandigheid. Men wil dat mensen straks in de chaos God loslaten en het opgeven. Alle remmen moeten los!

Hier een mooi voorbeeld van een film die doelbewust voor de komende anarchie gemaakt is.

'The Purge: Anarchy': link: http://www.filmtotaal.nl/artikel.php?id=37721

Tel niet te veel op het verhaaltje van de film. Dat leidt je af van waar het de makers om te doen is. Maar kijk meer naar het thema waarin een film zich afspeelt. Is het gemaakt rond een thema van geweld, of sex, drugs enz... Allemaal enkel en alleen bedoeld om mensen over te halen God los te laten en het merkteken van het beest aannemen.

Veel (alle?) films die je op de reclamebroden ziet verschijnen, verwijzen doelbewust naar (een onderdeel van) de komende eindtijd. TV en films zijn een van de krachtigste middelen die de elite heeft om mensen te misleiden. Mensen leven er door in een fantasiewereld vol vooroordelen.

Maar voor alle ellende begint, zal de opname plaats vinden. De gemeente van Jezus zal worden weggenomen van de aarde in de hemel. Zoek Jezus nu het nog kan! Als je achterblijft zul je door de dood heen moeten om bij God te komen. Geef het nooit op en neem het merkteken van het beest niet aan!

Zie ook:
- Rondje film - 20-6-14
meer >

Geen opmerkingen:

Een reactie posten