zaterdag 26 juli 2014

Fed besteed $10 miljoen voor ontwikkelen robot vrienden voor kinderen

De National Science Foundation heeft 10 miljoen dollar toegezegd om robots te bouwen die zullen fungeren als "persoonlijke trainers" voor kinderen, in een poging om hun gedrag en eetgewoonten beïnvloeden.

De overheid heeft tot nu toe 2,15 miljoen dollar uitgegeven voor de vijf jaar durende project, dat wordt geleid door Yale University. Het project, "Robots Helpen Kinderen," zal uiteindelijk robots “inzetten” in huizen en scholen om Engels als tweede taal te leren en kinderen aan te moedigen om te oefenen.

Volgens een persbericht van de universiteit van Yale, toen de subsidie ​​voor het eerst in 2012 werd aangekondigd, zal het project een "nieuw ras van geavanceerde 'maatschappelijk ondersteunende' robots ontwerpen om kinderen te helpen leren lezen, lichamelijke conditie te waarderen, cognitieve beperkingen te overwinnen en het uitvoeren van lichamelijke oefeningen.

"Net als een goede persoonlijke trainer, willen we dat de robots in staat zijn om het kind te begeleiden in de richting van een gedrag dat we willen", zegt Brian Scassellati, een computer wetenschapsprofessor aan Yale en hoofdonderzoeker van de studie.

 
 
Hoe onschuldig en goedbedoelend het ook klinkt en er uit ziet, dit alles is bedoeld TEGEN mensen! Het is een bewust ontwikkeld genocidaal wapen.
 
Maar wat te denken trouwens van het beeld van het beest dat mensen aanbidden moeten? Een beeld dat een geest gegeven wordt zodat het kan praten... Zullen de kinderen er dan al aan gewent zijn?
 
Openbaring 13:11-18 Het beest uit de aarde
11 En ik zag een ander beest opkomen uit de aarde en het had twee horens als die van het Lam, en het sprak als de draak. 12 En het oefent al de macht van het eerste beest voor diens ogen uit. En het bewerkt, dat de aarde en zij, die daarop wonen, het eerste beest zullen aanbidden, welks dodelijke wond genezen was. 13 En het doet grote tekenen, zodat het zelfs vuur uit de hemel doet nederdalen op de aarde ten aanschouwen van de mensen. 14 En het verleidt hen, die op de aarde wonen, wegens de tekenen, die hem gegeven zijn te doen voor de ogen van het beest. En het zegt tot hen, die op de aarde wonen, dat zij een beeld moeten maken voor het beest, dat de wond van het zwaard had en (weer) levend geworden is. 15 En hem werd gegeven om aan het beeld van het beest een geest te schenken, zodat het beeld van het beest ook zou spreken, en maken dat allen, die het beeld van het beest niet aanbaden, gedood werden. 16 En het maakt, dat aan allen, de kleinen en de groten, de rijken en de armen, de vrijen en de slaven, een merkteken gegeven wordt op hun rechterhand of op hun voorhoofd, 17 [en] dat niemand kan kopen of verkopen, dan wie het merkteken, de naam van het beest, of het getal van zijn naam heeft.
18 Hier is de wijsheid: wie verstand heeft, berekene het getal van het beest, want het is een getal van een mens, en zijn getal is zeshonderd zesenzestig.

Zal er straks een soort voorloper van het beeld van het beest in de winkel liggen om mensen er vast aan te laten wennen? Een of andere gadget, een grapig soort robot of zo?
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten