zaterdag 26 juli 2014

Hun God veranderd het pad van de raketten midden in de lucht

Terwijl Israël bezig blijft met de dreiging van terroristische raketten die door de lucht vliegen, bazuinde een recente krantenkop de mogelijkheid van een bovennatuurlijke bescherming.

"Hun God verandert het pad van onze raketten midden in de lucht, zei een terrorist," was de kop in de 18 juli editie van de Joodse Telegraph.

Het was een gedeeltelijke citaat van Barbara Ordman, die woont in Ma'ale Adumim op de Westelijke Jordaanoever.

Haar exacte citaat was: "Toen aan een van de terroristen uit Gaza werd gevraagd waarom ze hun raketten niet effectiever konden richten zei hij: wij richten ze wel, maar hun God verandert hun pad midden in de lucht."

Hedendaagse Israël is echt een goddelijk wonder van de huidige eeuw. Zie de DVD-serie "Against All Odds." die laat zien hoe het overleeft.

Ze opende haar stuk met de opmerking: "In oktober 1956 werd [Israëls eerste premier] David Ben Gurion geïnterviewd door CBS. Hij verklaarde: "In Israël, om een ​​realist te zijn, moet je in wonderen geloven."”

Ordman merkte ook religieuze teksten op, in het bijzonder de Jeruzalemse Talmoed leert Israëli's niet afhankelijk te zijn van wonderen om te overleven.

"Het stelt dat we niet moeten afzien van onze verplichtingen en niet moeten wachten op wonderbaarlijke tussenkomst van het bovennatuurlijke," schrijft ze.

Na haar vermelding van de goddelijke omleiding van vijandelijke raketten, zei ze: "Als onze God niet bezig is om dat te doen, zorgt Hij ervoor dat de high-tech hersenenkracht van onze 'start-up natie' overuren maakt om nog een ander Iron Dome batterij te produceren om onze steden en ons te helpen beschermen."

De kop wordt nu wereldwijd gedeeld op Facebook door de pagina van "Sid Roth's Het is bovennatuurlijk', met duizenden “likes” en een verscheidenheid aan reacties, waaronder:

- "Shalom aan Israël en bovennatuurlijke bescherming, dank u Jezus voor het vrijgeven van uw strijdende engelen om bovennatuurlijke Israel te beschermen en te verdedigen in de naam van Jezus ..." (Julia M. Maeck)

- "Inderdaad, Hij die waakt over Israël zal niet sluimeren, noch slapen. Psalm 121:4 "(Danette Mallard)

- "De moslims moeten ook lezen over hun toekomst ... in Psalm 83." (Jimmie Vestaalse)

- "Iedereen tegen Israël moet gewoon de andere kant op rennen!" (Trace Remington)

Bron: http://www.wnd.com/2014/07/their-god-changes-path-of-rockets-in-mid-air/

Meer >

Geen opmerkingen:

Een reactie posten