vrijdag 25 juli 2014

Net vrijgegeven! 'Executies door Guillotine' eindelijk aangenomen in de Verenigde Staten. De regering wenst landelijk gebruik

Ze namen wetten aan in Georgië voor het gebruik van de guillotine voor ter dood veroordeelden. Maar ben je ook bewust dat een federale rechter heeft nu toegetreden tot de gelederen die het landelijk gebruik van guillotines promoten? Nu snap je waarom ze met executies knoeien? Ze hebben het nodig om er voor de zorgen dat mensen vragen om een betere manier om te doden. Profetie zal vervuld worden! (Uit de video commentaar)

Net zoals voorspeld in de eindtijd - dood door onthoofding! En dit lijkt de wijze waarop zij deze primitieve straf terug naar het heden brengen! Natuurlijk kunnen we niet ontkennen dat deze vorm van straf al geruime tijd door het zwaard plaats vind in andere delen van de wereld, zoals het Midden-Oosten. Maar het feit dat het nu wordt gepromoot in een plaats waar een dergelijke straf ongehoord is, is groot nieuws!

4 En ik zag tronen, en zij zetten zich daarop, en het oordeel werd hun gegeven; en (ik zag) de zielen van hen, die onthoofd waren om het getuigenis van Jezus en om het woord van God, en die noch het beest noch zijn beeld hadden aangebeden en die het merkteken niet op hun voorhoofd en op hun hand ontvangen hadden; en zij werden weder levend en heersten als koningen met Christus, duizend jaren lang.

We zijn heel dichtbij! Alle kaarten worden nu ingezet de laatste gebeurtenissen die voor ons liggen - de gebeurtenissen waarover gesproken wordt in het boek Daniël en het boek Openbaring.

Artikelen die in de video worden genoemd:
- Guillotine, firing squads better than lethal injection, says prominent federal judge http://beforeitsnews.com/r2/?url=http://www.washingtonpost.com/news/morning-mix/wp/2014/07/22/guillotine-firing-squads-better-than-lethal-injection-says-prominent-federal-judge/
- Appeals Judge Says Guillotine ‘Probably Best’ for Executions
http://beforeitsnews.com/r2/?url=http://www.nbcnews.com/storyline/lethal-injection/appeals-judge-says-guillotine-probably-best-executions-n161641
- Witnesses to a Botched Execution
http://beforeitsnews.com/r2/?url=http://www.newyorker.com/news/news-desk/witnesses-to-a-botched-execution
- MARK OF THE BEAST:
http://beforeitsnews.com/r2/?url=http://www.remnantofgod.org/mark.htm

Bron: http://beforeitsnews.com/prophecy/2014/07/just-released-executions-by-guillotine-finally-passed-in-usa-and-government-is-pushing-for-nationwide-use-shocking-video-2463076.html

Binnenkort ook in Nederland. Miljoenen Nederlanders onthoofd? Dat lijkt een situatie die wel heel erg vreemd en vast ver weg ligt. Toch kan het bijvoorbeeld volgend jaar werkelijkheid zijn. Binnen een dag kan alles veranderen!

Dat zal ons niet over komen denken veel mensen. Wij kunnen alles... Wacht maar tot de Alberts Heins leeg en dicht gaan en de ware aard van de mensen boven komt... Mensen hebben geen idee wat boven hun hoofdhangt!!

Meer >

Geen opmerkingen:

Een reactie posten