donderdag 3 juli 2014

Steve Quayle: We zijn opweg naar een crisis van Bijbelse proporties - IMF Christine Lagarde’s waarschuwing!

Link naar de video: http://youtu.be/QYmViPTndxw


Christine Lagarde is de directrice van het IMF. Het IMF is een belangrijke organisatie achter de komst van de Nieuwe Wereld Orde. De orde die de weg vrij moet maken voor de anti christ. In deze toespraak doet ze vreemde dubbelzinnige opmerkingen die betrekking lijken te hebben op het jaar 2014.

De mensen achter de Nieuwe Wereld Orde communiceren via de media altijd door middel van symbolen en dubbelzinnigheden die alleen een ingewijde kan begrijpen. Ze maken b.v. gebruik van numerologie. Ze hechten occulte waarde aan getallen e.d.

Daarom werden de aanslag op het World Trade Center in New York precies op een speciale datum geplant: 11-9. Die getallen wijzen in de Bijbel rechtstreek naar de anti christ (de engel des afgronds). Ik geloof dat ze de komst van de anti christ compleet hebben doorberekend.

Openbaring 9:11
11 Zij hadden over zich als koning de engel des afgronds; zijn naam is in het Hebreeuws Abaddon en in het Grieks heeft hij tot naam Apollyon.

De getallen verwijzen ook naar de toren van Babel: De toren van het World Trade Center:

Genesis 11: De torenbouw van Babel

Het lijkt er op dat Christine Lagarde in deze video boodschappen doorgeeft die mogelijk in verband staan met de start van de Nieuwe Wereld Orde. Bijvoorbeeld de wereldwijde ineenstorting van het financiële systeem.

Nooit hoor je iemand van de Nieuw Wereld Orde in deze positie zo overduidelijk spreken over hun occulte religie en aanwijzingen geven! Deze video lijkt een belangrijk moment in de geschiedenis te markeren.

Persoonlijk vind ik de grenzeloze arrogantie en ongelofelijke onbeschaamdheid er gewoon vanaf stralen. Je wordt er werkelijk akelig van! Deze mensen plannen gezellig bij een (oh zo beschaaft) etentje de komende moord op miljarden mensen! Tja, dan moeten de mensen maar niet zo dom zijn... Wij zijn nou eenmaal slimmer.

Luister ook naar Steve Quayle: http://beforeitsnews.com/gold-and-precious-metals/2014/07/steve-quayle-we-are-headed-for-a-crisis-of-biblical-proportions-imf-christine-lagardes-warning-2598392.html

zie ook:
- The Silver Code: “Something Very, Very Big Is About To Happen”
- G77 + China top roept op tot nieuwe wereldorde - 24-6-14
- De Eindtijd is echt dichtbij! - 16-6-14
- NEW WORLD ORDER DECLARED - 31-5-14
- Wereldelite bang voor opstand massa's - 30-1-14
meer >

Geen opmerkingen:

Een reactie posten