vrijdag 11 juli 2014

"Wij zijn in de laatste fase": Rick Wiles TruNews met Sgt Major Dan Page

YouTube: http://youtu.be/pZhj6QH_Jnk

Rick Wiles van TruNews interviewt vandaag de gepensioneerde US Army Command Sergeant Major Dan Page, die eerder waarschuwde voor het einde van onze soevereiniteit en Constitutionele Rechten, in deze nu als een virus rondgaande video. De meeste Amerikanen slaapwandelen terwijl de natie aan het instorten is. Wiles waarschuwt dat het huis snel tot aan de grond aan het afbranden is terwijl iedereen voor de TV hangt of op Facebook zit.

Het belangrijkste deel van dit rapport begint na 12 minuten en 40 seconden als Wiles en Sgt Major Page een discussie hebben over dat de meeste Amerikanen bang zijn, de gecontroleerde ineenstorting van Amerika en wat daarna komt. Sgt Major Page verteld Rick waarom hij denkt dat 2015 de start datum is voor een serie van acties om de VS te vernietigen zodat de globale regering kan ontstaan.

De tijd is op. 2015 Is slechts enkele maanden weg. En misschien gaan ze wel eerder beginnen? De ontwikkelingen zullen erg snel gaan. Binnen een jaar kan alles waar men nu nog op vertrouwd weg zijn. Wat blijft er dan over om op te vertrouwen? Alleen op Jezus kun je voor altijd vertrouwen!

Zie ook: http://eindtijd-update.blogspot.nl/p/dossier-eindtijd-dominees-sprekers.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten