dinsdag 5 augustus 2014

Onderstaand een getuigenis van de grootheid van God

Op 30-07-14 19:27 schreef Corrie Horsman:
Ik en mijn vrienden hebben een aantal terroristen van Hamas gevangen. Toen we ze ondervroegen, vroegen we hen, als je zo veel tunnels die in Israël uitkomen hebben gegraven, en die 25 meter onder de grond zijn gebouwd en een bereik hebben tot Beer Sheva, waarom hebben jullie er tot nog toe nooit een gebruikt voor terreur aanslagen of om Israëliërs te ontvoeren of te doden?

En dit is wat hij antwoordde:

„Twaalf jaar lang bouwden wij aan deze tunnels en wachten op het juiste ogenblik, terwijl we werden opgeleid en klaar gemaakt. We besloten dat de tijd gekomen zou zijn dit jaar op Rosh Hashana, 2014. We kozen voor Rosh Hashana, omdat de meeste van de soldaten weg zouden zijn naar huis voor vakantie en er niet veel op wacht zouden staan, en het een tweedaagse vakantie is. Alle mannen van Hamas zouden door de tunnels gaan die we twaalf jaar lang hebben opgebouwd om Israël te pakken. In elke tunnel zouden we twee tot drie dozijn gewapende terroristen sturen en burgers, vrouwen, kinderen ontvoeren en ze terug naar Gaza brengen door de tunnels. En dan zou Israël de tunnels niet kunnen bombarderen vanwege al de Israëlische burgers binnen in hen. En op die manier zouden we het hele land bezetten en Israël regeren en alle zionisten doden. Al jaren zijn we dit aan het plannen en het zou gebeuren over twee maanden. Jullie hebben Gaza aangevallen en onze plannen vernietigd”. 

De persoon die dit naar mij gestuurd heeft voegde eraan toe: 

„Veel religieuze mensen vroegen nadat onze drie jongens dood werden aangetroffen wat er gebeurd was met al onze gebeden? Zo zie je, dit is wat er gebeurd is. God heeft ons gehoord en door deze drie gemartelde jongens, werd heel Israël gered van een verschrikkelijk bloedbad. Alle dingen die we deze zomer hebben gezien zijn het ene na het andere wonder. Blijf bidden en elkaar versterken. En dank God die waakt over het Joodse volk in het land dat Hij hen beloofde.

Shalom

bron: ontvangen in een mail.

meer >

Geen opmerkingen:

Een reactie posten