maandag 4 augustus 2014

Video: IDF vervoert vrachtwagens vol goederen naar Gaza

Link naar de video: http://youtu.be/KhsjpTWsMh4

Zelfs terwijl Hamas doorgaat met zijn terroristische acties en raketten vuurt richting Israel, blijft de IDF goederen overdragen aan de inwoners van Gaza.

Op zondag vervoerde de IDF 186 vrachtwagens vol voedsel, medische voorraden, brandstof en andere goederen naar Gaza via de Kerem Shalom grensovergang.

Hamas heeft jarenlang beweerd dat Israël Gaza aan het 'belegeren' is, maar Israël laat consequent humanitaire hulp en andere materialen toe in het kustgebied.

Israël heeft honderden internationaal gefinancierde en gecontroleerde projecten goedgekeurd in Gaza, en Hamas heeft als antwoord op de gunst tientallen terreur tunnels gebouwd die leiden vanuit Gaza in Israëlische gemeenschappen.

Een onderdeel van het engagement van de IDF om burgerslachtoffers te minimaliseren, is het opzetten van een veldhospitaal, in staat geavanceerde medische behandeling uit te voeren. In het veldhospitaal worden inwoners van Gaza behandeld die gewond zijn geraakt tijdens de operatie “Beschermende Rand” als ze worden gebruikt als menselijke schilden door Hamas.
 

En denk niet dat je hierover ook maar iets in de "Nederlandse Media" zult horen! Het wordt volkomen doorgezwegen.

meer >

Geen opmerkingen:

Een reactie posten