woensdag 3 september 2014

Al-Qaeda's “9/11 verjaardag aanvallen” staan klaar. Nieuwe ondetecteerbaar explosief kan worden gebruikt

Update:
- http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/09/11-verkeersvliegtuigen-in-Libi-vermist-mogelijk-voor-nieuwe-aanslagen
- http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/09/Inlichtingendiensten-Aanslag-op-West-Europese-stad-rond-13e-verjaardag-911

Geloofwaardige informatie heeft Saudi, Britse en Australische bureaus bereikt dat twee Al-Qaeda onderdelen, IS in Irak en Syrie en AQAP, met zijn basis in Jemen, plannen hebben voor de uitrol van gecoördineerde terroristische spektakels rond de 13e verjaardag van de 11 september 2011 aanslagen in New York en Washington. Volgens DEBKAfile contraterrorisme bronnen, bereiden ze gelijktijdige aanvallen voor in het Midden-Oosten en een West-Europese stad. Vervolgens zullen ze voor Amerikaanse doelen in het Midden-Oosten en Europa gaan.

Volgens de inschatting van islamitische deskundigen hebben de IS en AQAP besloten om directe terroristische actie in de Verenigde Staten uit te stellen, omdat ze denken dat een aanval op Amerika een grotere impact zal hebben enige tijd na de eerste cyclus van de wandaden, tegen het einde van 2014 of begin 2015.

Het was deze informatie, dat de plannen van Al Qaeda aanstaande zijn, die de Saoedische koning Abdullah er toe bracht het Westen te waarschuwen. "Als het wordt genereert," waarschuwde hij vorige week "ben ik er van dat ze na een maand Europa zullen bereiken en na nog een maand, Amerika."

De koning gaf zijn waarschuwingen ter gelegenheid van de formele presentatie van de Amerikaanse ambassadeur in Riyad, Joseph W. Westphals. Dit gaf zijn waarschuwing extra gewicht, omdat het een vooropgezette kans was. In de twee jaar dat de Westphal officieel ambassadeur is in de Saoedische hoofdstad, heeft de koning nooit tijd genomen om zijn erkenning te bevestigen. Deze koude mentaliteit weerspiegeld de mening Saoedische vorst over het beleid van de Amerikaanse president Barack Obama, een volgens Riyadh lusteloze houding ten aanzien van de strijd tegen islamistische terreur.

Omdat de premiers van Groot-Brittannië en Australië, David Cameron en Tony Abbott de mening deelden dat dit gevaar te groot is om nog langer te worden genegeerd, lijkt het de Saoedische koning te hebben overgehaald om dit indirecte waarschuwende signaal aan Washington te geven - vooral omdat Saoedische informatiediensten de mening deelden dat een groot aantal levens op het spel staan ​​als Al Qaeda haar plannen vervullen.

Onze informatie- en terrorismebestrijdings bronnen onthullen dat de gegevens over de plannen van de twee Al Qaeda groepen ​​om de verjaardag van 9/11 te markeren met grote aanvallen reeds bestonden sinds de tweede week van mei in de handen van de Midden-Oosten, Europa en de Amerikaanse veiligheidsdiensten, dat wil zeggen, vijf maanden geleden.

Ze waren ook bang dat de top bommenmaker van Al Qaeda, Ibrahim Hassan A-Asiri, die vanuit Jemen werkt, een geheime explosieve stof heeft ontwikkeld die niet gedetecteerd wordt door de detectie apparaten en de veiligheidsmaatregelen die momenteel in gebruik zijn op internationale luchthavens en openbare plaatsen in het Westen en het Midden-Oosten.

Intelligentie experts geloven dat deze nieuwe stof, indien verborgen in speciale schoenen of elektronische apparaten zoals iPhones en Samsung Galaxy telefoons, zelfs strenge beveiliging controle kan verslaan. Er is echter ook informatie ontvangen over het implanteren van de nieuwe ondetecteerbare explosieve stof in het lichaam van zelfmoord jihadisten, om de ultieme "lichaams bommen te produceren.”

Gevreesd wordt dat dit gevaar al op zijn plaats is en dat een chirurgische ingreep al uitgevoerd kan zijn om het te implanteren bij de dragers van Amerikaanse of Europese paspoorten, op een geheime kliniek in Jemen of een Golf emiraat door een chirurg toegewijd aan radicale islamitische zaak. Deze menselijke bommen zullen in staat zijn geweest te reizen door Jordanië of Irak door Turkije naar hun gerichte bestemmingen. Zulke dragers van onzichtbare bommen kunnen Amerikanen, Belgen, Britten, Australiërs, Fransen of Duitsers zijn en nu al klaar staan om op het afgesproken signaal een bepaalde knop in te drukken en een geselecteerde doel vernietigen.

De nieuwe uitvinding maakt het voor terroristen oneindig veel gemakkelijker om zich te bewegen en hun doelen te naderen, onopgemerkt en zonder argwaan te wekken..
Premier Cameron heeft het gevaar ingezien. Hij kondigde dinsdag 22 september aan dat hij het ​​parlement zou vragen om de ingrijpende wetgeving om de "extremisme plaag" te bestrijden met spoed goed te keuren - met inbegrip van de macht om paspoorten in te nemen van naar schatting 500 bekende Britse moslims die frequente reizigers zijn naar Turkije, Syrië en Irak en die zich vermoedelijk sterk identificeren met jihadistische ideologie van Al Qaeda.
De meeste terrorismebestrijding deskundigen vrezen dat deze maatregelen als ze goedgekeurd worden, te laat komen om de Al Qaeda's 9/11 verjaardag aanslagen te voorkomen.

 
Toch een beetje een vreemd artikel van Debkafile. Iedereen begrijpt wel dat de 9/11 aanslagen niet door islamieten zijn uitgevoerd maar door de machten achter de schermen, de Illuminatie of hoe ze ook heten mogen.
 
Dit artikel kan gemakkelijk gebruikt worden om wetgeving door te drukken. Die wetgeving om de bevolking te kettenen wil men doorvoeren zonder dat daar een noodzaak voor is. De dreiging wordt daarna verzonnen en men zorgt voor een paar gekke islamieten om het uit te voeren of men voert het zelf uit en de media laat iedereen denken dat het islamieten waren.
 
Toch zijn de Islamieten zelf ook weer gek genoeg om zulke aanslagen uit te voeren. Dus wie is wie en wie doet wat? Uiteindelijk is het doel duidelijk: de wereldregering met de anti christ aan het hoofd.
 
Dit artikel lijkt inieder geval een duidelijke waarschuwing dat er aanslagen opkomst kunnen zijn. Wie het dan ook doet. Ik zou zeggen trap niet in de media leugen. We worden op een ongelovelijke manier bedonderd. Lees de Bijbel als je de waarheid wilt!
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten