donderdag 11 september 2014

Op de grens van een grote crisis: "Dit zal een letterlijke ineenstorting van de gehele Globale Monetaire Stelsel zijn"

Discussies over de mogelijke ineenstorting van de Amerikaanse dollar gaan vaak over hoe een dergelijke gebeurtenis de binnenlandse economie zal beïnvloeden. Maar de dollar werkt niet alleen binnenin de zeepbel. Het is 's werelds reserve valuta voor een reden. Zo’n zesenzestig landen wereldwijd gebruiken het ofwel als hun primaire valuta of koppelen hun eigen munt aan zijn koers. Dit betekent, zoals opgemerkt door Future Money Trends in de micro documentaire hieronder, dat als de dollar onder vuur komt de fall-out overal zal zijn. De instorting zal gelijktijdig gebeuren en miljarden mensen over de hele wereld beïnvloeden.

33% Van de naties van de wereld hebben de soevereiniteit van hun munt onderworpen aan de Amerikaanse Federal Reserve.

Indien en wanneer de VS zijn munt-status verliest, zal dit een letterlijke ineenstorting van het gehele wereldwijde monetaire systeem betekenen... Een systeem dat is gebouwd op leugens, fraude en diefstal.

Zoals je misschien al geraden hebt, wanneer het spel eindelijk begint is, zal het grote schade aanrichten aan wereldwijde economie, financiële markten en monetaire systemen. Mocht dat ooit gebeuren dan zullen zij die er niet in geslaagd om hun fiat valuta's te ruilen voor bepaalde fysieke goederen ruw wakker geschut worden.

Als voorbereiding op een valuta instorting van ongekende omvang raden tegendraadse economen en analisten het verwerven fysieke activa van tevoren aan. Want na de 'gebeurtenis', zal het te laat voor de meerderheid zijn, als hun dollars vrijwel waardeloos zijn geworden en de kosten van essentiële goederen zoals voedsel en energie omhoogschieten tot in dollars bijna onbetaalbare geprijsde niveaus.

We hebben het keer op keer door de recente geschiedenis gezien. Duitse Weimar Republiek, Hongarije, Zimbabwe en het meest recent Argentinië, hebben allemaal een instorting van de munt ervaren. En in alle gevallen doorstonden iemands fysieke goederen de tand des tijds ​en werden de valuta van keuze als traditionele handel systemen instorten.

Wonen in het hart van de fiat zeepbel zijn vooral Amerikanen de enige echte valuta vergeten. De staatsschuld nadert bijna $ 20000000000000. Ons hele systeem is gebouwd op een leugen. Maar deze leugen heeft invloed op de hele wereld omdat de Amerikaanse dollar de munteenheid van de wereld is.

De goudmarkt is zo beïnvloed door de overheden en centrale banken over de hele wereld dat vandaag de dag, in een omgeving van kwantitatieve versoepeling, biljoen dollar jaarlijkse tekorten en de negatieve rente, u uw fiat valuta kunt omwisselen voor een ons goud voor minder dan de kosten die een mijnbouw bedrijf moet maken om het te produceren.

In 2013 waren de “all-in” kosten $ 1.620 per ounce, met een gemiddelde prijs van $ 1.411 per ounce. Onlangs werd goud verkocht voor minder dan $ 1300 per ounce.

Fysieke vraag is momenteel op record hoogten, met de meeste vraag vanuit het oosten. Binnenkort zal Noord-Amerika en de hele wereld beginnen om goud te verzamelen.

De wereld staat op de rand van een grote fiat valuta crisis.

Het bewijs voor een aanhoudende recessie van de Amerikaanse economie en de verdere verslechtering van de Amerikaanse dollar is duidelijk. Het waarschijnlijke resultaat is een totale ineenstorting van de Amerikaanse manier van leven.

Stel jezelf de volgende drie vragen om u te helpen uw beste koers bepalen:

1.Wat is de meest waarschijnlijke toekomst van de dollar?

2. Ben je overdreven blootgesteld aan de dollar gekoppelde activa, zoals uw inkomen, spaargeld en het land waar u woont?

3. Kun je je een scenario voorstellen waarin de wereld zich tegen de Amerikaanse dollar keert?

Als het gebeurd zullen alleen degenen zelf fysieke activa hebben die niet afhankelijk zijn van de dollar een bepaalde welvaart hebben. Ieder ander zal, bijna onmiddellijk, worden gedegradeerde tot derde wereld status.

bron: http://www.shtfplan.com/headline-news/on-the-brink-of-a-major-crisis-this-will-be-a-literal-collapse-of-the-entire-global-monetary-system_09052014

Mees gewaarschuwd de hele zaak valt straks om. Zoveel als er nu is zo weinig zal er straks zijn. Niets zal meer zijn zoals je altijd dacht dat het was!

Wel wonderlijk hoe mensen denken. Als de dollar (euro) valt gaat alles om. Daarom moet je nu goud kopen? Wat wil je straks met je goud kopen als er geen eten of brandstof meer is? Even voor de duidelijkheid: GOUD KUN JE NIET ETEN! Oh ja en nog wat je kunt zoveel goud kopen als je wilt maar je kunt het niet meenemen in de eeuwigheid. Het heeft geen enkele waarde.

Maar stel dat je straks in de crisis nog een paar jaar verder komt met je goud dan ga je als nog dood. En dat noemen ze dan “overleven”. Aan het eind sta je nog voor de vraag waar ga ik naar toe in de eeuwigheid?

Er is maar een uitweg en dat is de Here Jezus! Koop liever goud in de hemel!

De media wil je graag slapende houden over de komende crisis. Zelf weten ze het wel:
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten