zaterdag 6 september 2014

Putin barts in tranen uit tijdens bezoek Mongolie

Als het Russchische volkslied wordt gespeeld tijdens een officieel bezoek aan Mongolië begint president Putin te huilen.

YoyTube: http://youtu.be/M5oXlIB9rCk

Bedenk dat de NATO deelnemers bijeen zijn geweest. Wat kan daar besloten zijn? Weet president Putin wat er gaat gebeuren?

YouTube: http://youtu.be/VcizsBKkRZY

Men lijkt bezig te zijn een reden te vinden de derde wereld oorlog te starten om zo de weg vrij te maken voor de Nieuwe Wereld Orde en de anti christ. Het vierde rijk wat zal heersen in de eindtijd zoals door Daniel.

Daniël 7:7-8
7 Daarna zag ik in de nachtgezichten en zie, een vierde dier, vreselijk, schrikwekkend en geweldig sterk; het had grote, ijzeren tanden: het at en vermaalde, en wat overbleef, vertrad het met zijn poten; en dit dier verschilde van alle vorige, en het had tien horens. 8 Terwijl ik op die horens lette, zie, daartussen verhief zich een andere kleine horen, en drie van de vorige horens werden daarvoor uitgerukt; en zie, in die horen waren ogen als mensenogen en een mond vol grootspraak.

Zie ook: http://beforeitsnews.com/global-unrest/2014/09/putin-bursts-into-tears-why-what-does-he-know-that-we-dont-know-2460596.html

meer >

Geen opmerkingen:

Een reactie posten