woensdag 10 september 2014

VIDEO: NOS Journaal snijdt reactie Poetin uit item en liegt

Link naar de video: http://www.metronieuws.nl/nieuws/video-nos-journaal-snijdt-reactie-poetin-uit-item-en-liegt/SrZnii!CJcuCgOziw12/

"Een sterk staaltje anti-Russische propaganda van de Nederlandse Staatsomroep", zo noemt GeenStijl een item in het NOS Journaal van maandag over het BBC programma 'Panorama - Putin's Gamble'.

We zien beelden van John Sweeney van de BBC die vragen probeert te stellen aan de Russische president Poetin. De voice-over van de NOS vertelt dat Poetin de vragen over Russische betrokkenheid bij de situatie in de Oekraïne 'zo goed als negeert'. We horen Poetin inderdaad niet en hij loopt stug door.

Op Russia Today was dezelfde scene een week geleden al te zien, alleen zagen we toen een iets ander beeld. In werkelijkheid blijkt dat Poetin maar liefst twee minuten de tijd nam om antwoord te geven aan de verslaggever van de BBC.

Opm. EIW: Dit is dus een 'mooi' staaltje van beeldmontagemanipulatie door deze STASI Staatsomroep. Dus als u de volgende keer weer het NOS journaal bekijkt, neem het allemaal maar met één grote korrel zout. Deze marionetten hebben ook een agenda af te werken. Toch wel vervelend al die "complotdenkers" die alternatieve bronnen hebben en het één en ander kunnen vergelijken en onregelmatigheden kunnen vaststellen...Het zou verboden moeten worden!

zie ook: http://eindtijd-update.blogspot.nl/p/dossier-media-mind-controle-misleiding.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten