donderdag 16 oktober 2014

Ov-kaart kan nu alweer de prullenbak in

Het einde van de huidige ov-chipkaart is in zicht. Een ruime Kamermeerderheid wil zo snel mogelijk af van het vervoersbewijs, net als de klagende reiziger. En alternatieven dienen zich al aan.
...
Experts zien veel in betalen met de mobiele telefoon. In- en uitchecken zou dan overbodig worden. Ook wordt nagedacht over een systeem waarbij de bankpas de ov-chipkaart vervangt, en over een systeem met een kaart waarbij de reiziger pas achteraf hoeft te betalen.

Lees verder: http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3769310/2014/10/15/Ov-kaart-kan-nu-alweer-de-prullenbak-in.dhtml

Reken maar dat de ultieme oplossing allang ergens op de plank ligt! Met het merkteken van het beest is het straks allemaal mogelijk. Wat een paar duizend jaar geleden werd voorspeld is nu bijna werkelijkheid. De laatst stapjes nog. Het net sluit zich. Er zal geen plek meer zijn om naar toe te vluchten. Bid dat je niet in verzoeking komt!

Openbaring 13:16-18
16 En het maakt, dat aan allen, de kleinen en de groten, de rijken en de armen, de vrijen en de slaven, een merkteken gegeven wordt op hun rechterhand of op hun voorhoofd, 17 [en] dat niemand kan kopen of verkopen, dan wie het merkteken, de naam van het beest, of het getal van zijn naam heeft.
18 Hier is de wijsheid: wie verstand heeft, berekene het getal van het beest, want het is een getal van een mens, en zijn getal is zeshonderd zesenzestig.


meer: http://eindtijd-update.blogspot.nl/p/dossier-merkteken-vh-beest.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten