maandag 24 november 2014

Geheime dienst kan straks veel meer aftappen

De geheime diensten in Nederland kunnen na een aanstaande wetswijziging in de toekomst veel meer telefoon- en internetverkeer aftappen.

De Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten, stammend uit 2002, wordt aangepast, zo blijkt uit een brief die ministers Jeanine Hennis van Defensie en Ronald Plasterk van Binnenlandse Zaken vrijdag aan de Kamer stuurden.

De geheime diensten mogen tegenwoordig alleen het telefoon- en internetverkeer dat door de ether gaat aftappen. Met de wetswijziging kunnen ook de telecommunicatiegegevens die via de kabel lopen, 90 procent van de data, onderschept worden.

lees verder: http://www.nu.nl/internet/3935031/geheime-dienst-kan-straks-veel-meer-aftappen.html

zie ook:
http://www.gewoon-nieuws.nl/2014/11/hergeboorte-stasi-in-nederland/#.VHLar2fJC_K
- Bizar, hoe geruisloos een Nederlandse controlestaat werd ingevoerd

Stapje voor stap je sluit zich het net. Straks kun je geen kant meer op. Vluchten kan niet meer. Precies zo staat het in de Bijbel:

De dag des Heren
18 Wee hun, die verlangen naar de dag des Heren! Wat toch zal de dag des Heren voor u zijn? Duisternis is hij, en geen licht! 19 Zoals wanneer iemand vlucht voor een leeuw, en een beer overvalt hem; en hij komt naar huis en leunt met zijn hand aan de muur, en hem bijt een slang! 20 Duisternis zal immers de dag des Heren zijn en geen licht, ja donker en zonder glans.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten