donderdag 27 november 2014

Uit het nieuws 26-11-2014 Door: Franklin ter Horst Moord en doodslag zijn hun favoriete bezigheden

Het is met geen pen te beschrijven wat er op 18 november gebeurde in de Kehilat Yaakov synagoge in Jeruzalem. Het was een van de ernstigste terreuraanvallen in Jeruzalem sinds jaren. Om 7 uur in de ochtend drongen twee Arabische terroristen, de neven Uday en Rassan Abu Jamal, de synagoge binnen gewapend met bijlen, messen en een pistool. Zij vermoorden op brute wijze vier aanwezigen en verwonden een aantal anderen waaronder een politieagent terrorodie in het hoofd werd geschoten.
Dit zijn de beide ‘helden’ van het bewind in Ramallah, Uday en Rassan Abu Jamal.
Enkele minuten na de verschrikkelijke moordpartij was een Tv-ploeg van Israel Today aanwezig en sprak met een paar hulpverleners waaronder Dov Weingarten. 'U wilt niet weten wat ik heb gezien' zei hij tegen de interviewer. Klik hier voor de video. Na een vuurgevecht van enkele minuten werden de twee terroristen ter plekke gedood. De daders waren afkomstig uit het oostelijk deel van Jeruzalem en familieleden van één van de 1027 terroristen, die Israël in 2011 vrijliet in ruil voor de vrijlating van de ontvoerde Israëlische soldaat Gilad Shalit.
Israel Today sprak ook met verpleger Akiva Pola, die eveneens op de plaats aankwam terwijl de aanval nog plaatsvond. Pola zag hoe wanhopige mensen probeerden uit de synagoge te ontkomen en daarbij van de trap vielen en hun benen braken. Hij beschrijft een toneel van chaos en bloeddorstige razernij, dat mogelijk werd gemaakt door tientallen jaren van antisemitische indoctrinatie door het bewind in Ramallah.
Onder de gewonden was de Druzische politieagent Zidan Sayif (30). Zidan slaagde erin om één van de terroristen uit zidante schakelen maar raakte daarbij zelf levensgevaarlijk gewond door een schot in zijn hoofd.
Zidan Sayif, vermoord door een stel bloeddorstige monsters
Hij werd overgebracht naar Hadassah Ziekenhuis in Jeruzalem maar bezweek uren later aan zijn verwondingen. Zijn heldhaftige optreden heeft vele anderen het leven gered. Zijn familie en vrienden zeiden bijzonder trots op hem te zijn omdat hij met gevaar voor eigen leven, de terroristen onder vuur had genomen. Sjeikh Muafik Tarif, de geestelijk leider van de Druzen gemeenschap, zei over hem: “Wij zijn trots dat een van onze zonen onbevreesd optrad in het aangezicht van terreuraanslagen.” Zidan Sayif was getrouwd en laat een dochtertje van zeven maanden na.
Vele leden van de Druzen gemeenschap dienen in het IDF (Israëlische Leger), bij de politie en in de veiligheidsdiensten en nemen dagelijks actief deel aan de bestrijding van terrorisme en bescherming van de veiligheid van alle Israëlische burgers. Ruim duizend mensen waren bij zijn begrafenis aanwezig en zagen hoe de kist in een Israëlische vlag werd gewikkeld.
Arabieren prijzen het bloedbad in de synagoge
Terwijl Israël en het Joodse volk in diepe rouw verkeren werd de slachting weer uitbundig gevierd en de moordenaars als ‘helden’ en ‘martelaren’ herdacht. Zwaaiend met PLO-vlaggen, messen, dolken en bijlen, deelden ze snoepgoed uit in de straten van Gaza, Ramallah, Bethlehem en Jeruzalem. Terreur, bloed en geweld, is waar ze dol op zijn!
Terreurbaas Abu Mazen veroordeelde de aanslag weliswaar, maar zoals gebruikelijk zullen ook de namen van deze terroristen door hem worden bijgeschreven op de ellenlange lijst van ‘helden’ die onschuldige Israëlische burgers hebben vermoord. Hoe gruwelijker de moordpartijen, hoe hoger de waardering en hoe hoger de uitkeringen. Dat is wat de moordende onderdanen van het bewind in Ramallah aan eer te wachten staat. Een adviseur van Mazen sprak van een  'heldhaftige operatie'. Terecht stelt de Israëlische regering Mazen verantwoordelijk voor de huidige terreurgolf in het land, omdat hij zijn volk aanzet tot terrorisme en aanslagen.
Ook in een deel van de Arabische pers, in onder meer Syrië, Qatar en Jordanië, is de aanslag geprezen. Een schrijver in Qatar noemde de aanslag een passende reactie ‘op hen die koekjes bakken van het bloed van de Palestijnen.’ Op 19 november werd in het Jordaanse parlement een gebed uitgesproken voor de twee moordenaars. Een ander parlementslid uitte zijn bewondering en sprak van een 'de heroïsche operatie'. Het parlementslid Khalil Attieh riep zijn collega’s op het ‘Fatiha gebed’ uit te spreken voor 'de geest van de helden'. Dit gebed is het eerste hoofdstuk van de Koran, dat wordt uitgesproken bij belangrijke gelegenheden. De Jordaanse premier Abdullah Nsur, stuurde op 21 november een brief met condoleances aan de familie van de moordenaars. En dit Jordanië heeft Israël om hulp gevraagd na de dreiging van de demonen van IS(IS), ook Jordanië onder de voet te zullen lopen. Ook heeft IS(IS) in het openbaar opgeroepen tot executie van de Jordaanse koning Abdullah.
De slachtpartij in de Synagoge komt natuurlijk niet onverwacht. Mazen en zijn handlangers zijn namelijk al maandenlang bezig met een ophitsingcampagne, in scholen, moskeeën en de media. Moordende terroristen krijgen een heldenstatus zoals in een tweetal uitzendingen van de officiële Tv-zender van het PLO bewind. Daarin werden de terroristen geëerd die vier Israëlische burgers doodden door hen met auto’s te overrijden. De afgelopen drie weken zijn elf Israëli’s omgekomen bij verschillende terreuraanslagen door terroristen. Een van de slachtoffers was de uit Tekoa afkomstige 26-jarige Dalia Lemkos. 
Dalia LemkosDe vermoorde Dalia Lemkos 
Zij werd op maandag 10 november 2014 doodgestoken door de 30-jarige terrorist Maher Hamdi Hashalmon uit Hebron. Dalia stond samen met enkele anderen te liften bij een kruispunt in de buurt van Gush Etzion toen de terrorist met zijn wagen op het groepje lifters inreed. De moordenaar stapte vervolgens uit zijn auto en stak Dalia verscheidene keren met een mes in haar nek, waardoor zij ter plaatste overleed.  Twee anderen dienden voor verzorging opgenomen te worden in een ziekenhuis. Hashalmon werd neergeschoten en gearresteerd.
Op Twitter worden de volgelingen van Mazen opgeroepen tot de zogenaamde Auto-Intifada. Ook op deze video, worden ze aangespoord, Joden aan te rijden waar ze maar kunnen. Diverse cartoons maken duidelijk waarom dit belangrijk is en wat het doel erachter is. Eerder al riep Mazen zijn volgelingen op tot strijd tegen de Joden. En dat gebeurt allemaal met goedkeuring van de Verenigde Naties en de Israël hatende meute in Brussel en Washington. Al die ophitsingen zijn een grove schending van de in 1993 gesloten Oslo-akkoorden. Al die haatcampagnes lokken nieuwe geweldsdaden uit. Palestinian Media Watch bericht regelmatig hoe Mazen en trawanten hun Facebookpagina’s gebruiken om terroristen te verheerlijken en met het verkondigen van leugens over hun recht op het land. In uitzendingen van de PLO-tv wordt opgeroepen tot de vernietiging van de Joden, ontkenning van de Holocaust en de verheerlijking van terroristische moordenaars als helden, in zowel kinderprogramma’s als programma's, voor volwassen.
De Israëlische politie heeft op 20 november in de haven van Ashdod. een enorme lading wapens en vuurwerk onderschept. De lading zat verborgen onder een laag kerstversieringen, afkomstig uit China en was bestemd voor Abu Mazens volgelingen in het oostelijk deel van Jeruzalem. Het gaat om onder meer 18.000 stuks vuurwerk, 5.200 commandomessen en 1000 zwaarden.
feest06Mazens nieuwe helden staan al weer klaar met messen en bijlen.
Net als tijdens de 1ste en 2e intifada, gebruikt het PLO-bewind opnieuw kinderen in wat lijkt op een nieuwe intifada tegen Israël. Bijna de helft van de ‘Palestijnen’ die door de politie van Jeruzalem in de afgelopen paar maanden werden gearresteerd zijn minderjarigen. Sommigen van hen zijn nauwelijks negen jaar oud. Ze zitten zo vol haat, dat ze liever de 'martelaarsdood' sterven dan te spelen of te studeren, zoals normale kinderen doen. Deze kinderen zijn het slachtoffer van een permanente indoctrinatie en het aanzetten tot Jodenhaat. Ze worden uitgestuurd om stenen en brandbommen te gooien en vuurgevechten uit lokken met politieagenten en soldaten van het Israëlische leger.
Israëlische burgers en voertuigen, met inbegrip van bussen en de tramlijn in Jeruzalem zijn voortdurend het mikpunt. Zodra er een van de stenengooiers gewond raakt of sneuvelt, breekt er internationaal een golf van commentaar los. De terreurbeweging Hamas en Mazen met zijn handlangers, hebben al lang geleden ontdekt dat kinderen tot de meest effectieve instrumenten in de strijd tegen Israël behoren - vooral vanwege de schade die het Israël berokkent bij de publieke opinie. 
Het is moeilijk vechten tegen een vijand die graag wil sterven, die gelooft dat de dood beter is dan het leven, en die meent verzekerd te zijn van het paradijs als hij sterft terwijl hij “ongelovigen” afslacht. De corrupte maffia bende in Ramallah promoot zelfmoordaanslagen, offeren hun eigen vrouwen en kinderen op om ze propagandistisch te kunnen gebruiken ter bevordering van Joden- en Israëlhaat en boeken daarmee groot succes bij de “mensenrechtenorganisaties” als Amnesty International en Human Rights Watch, wereldleiders, Verenigde Naties, linkse politici en de massamedia in het westen. Allen die Israëls optreden tegen de PLO-terroristen blijven veroordelen, helpen mee de terreur te continueren. Joods bloed is goedkoop!

bron: http://www.franklinterhorst.nl/Uit%20het%20nieuws%2026-11-2014.htm

meer >

Geen opmerkingen:

Een reactie posten