dinsdag 4 november 2014

VN: stop met fossiele brandstoffen - (op weg naar het merkteken van het beest?)

Landen moeten op den duur volledig stoppen met het gebruik van fossiele brandstoffen om verdere opwarming van de aarde te voorkomen. Dat zeggen onderzoekers in een VN-rapport dat vandaag in Kopenhagen is gepresenteerd. De uitstoot van broeikasgassen moet met 40 tot 70 procent worden teruggebracht in 2050, en aan het eind van deze eeuw volledig verdwijnen.

Het IPCC rapport is samengesteld door een groep internationale wetenschappers en moet bijdragen aan nieuwe klimaatafspraken die volgend jaar in Parijs worden gemaakt. De conclusies liegen er niet om: als alle fossiele brandstoffen rond het jaar 2100 niet zijn uitgebannen ontstaat er onherstelbare schade. Daarom moet er de komende decennia volledig worden overgeschakeld naar alternatieven als zonne-energie of kernenergie.

Duidelijke boodschap
Volgens VN-chef Ban Ki-moon geeft het rapport een duidelijke boodschap af: er moet nu iets gedaan worden. Niets doen zou op den duur meer kosten dan anticiperen op toekomstige problemen. De Amerikaanse minister Kerry van Buitenlandse Zaken omschreef het rapport als 'de zoveelste kanarie in een kolenmijn'. Volgens hem is het rapport een duidelijk signaal dat er iets mis is. "Wie de overduidelijke uitkomsten betwist of negeert, brengt de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen in gevaar", zei hij.

zie ook: Klimaatexperts: Alle pogingen CO2/Global Warming te bewijzen zijn mislukt

lees verder: http://www.trouw.nl/tr/nl/4332/Groen/article/detail/3781158/2014/11/02/VN-stop-met-fossiele-brandstoffen.dhtml

De wereld lijkt op een gigantische manier te worden bedrogen. Het is maar helemaal de vraag of de uitstoot van Co2 nou echt leid tot een temperatuurs verandering op aarde. De wetenschappers kunnen de hele zaak eenvoudig bij elkaar manipuleren. En de media zorgen voor de rest.

En als er al die opwarming is, gaat het ze zeker niet snel genoeg want ze lijken druk bezig om het proces een handje te helpen of juist op gang te helpen via de chemtrails. Door alle vliegtuigen wordt op aarde momenteel wereldwijd gesproeid met middelen die wolkvorming tot gevolg heeft. De vraag is welk effect wordt hier begoogd. lees over geo-engenering

Ik geloof dat het allemaal te maken kan hebben met het merkteken van het beest. Zonder dit merkteken kun je straks niet meer kopen of verkopen. Dit merkteken zou wel eens met een CO2 belasting verbonden kunnen zijn. Alles wat je koopt of verkoopt wordt gekoppeld aan een hoeveelheid CO2 uitstoot.

Dit hele bericht lijkt bewust bedoeld om de mensheid doodsbang te maken en voor te bereiden op dit merkteken. Dit staat er over het merkteken in de Bijbel: http://eindtijd-update.blogspot.nl/p/merkteken-van-het-beest.html

Ze zoeken een "gemeenschappelijke" dreiging om de hele wereld een te maken in de Nieuwe Wereld Orde. Het is allemaal een leugen. Lees over de leugen en de dwaling die over de wereld gaat komen:
http://eindtijd-introductie.blogspot.nl/p/4-de-leugen-en-de-dwaling.html

De milieuleugen hoeft niet "de leugen" te zijn die over de aarde komt in de eindtijd maar het kan er wel aan bijdragen. Trap er niet in.

meer >
meer over het merkteken >

Geen opmerkingen:

Een reactie posten