zaterdag 20 december 2014

Oekraïne plant false-flag aanslag met kernbom voor oorlog NAVO tegen Rusland

Rusland nam deze week de 3e Borei-klasse kernonderzeeër in gebruik. Het vaartuig is uitgerust met 16 Bulava ballistische raketten,, die ieder 6 tot 10 hypersonische kernkoppen kunnen vervoeren. Eén onderzeeër is daardoor in staat complete landen voor altijd van de kaart te vegen.

Belangrijke buitenlanders en familieleden van hooggeplaatste Oekraïense officials zouden al uit de grensregio’s worden geëvacueerd. Pantservoertuigen zouden worden voorzien van emblemen en vlaggen van Rusland en de pro-Russische separatisten. De reden: de Oekraïense geheime dienst zou een enorme false-flag aanslag in het land voorbereiden, mogelijk zelfs met een kernbom, en daar het Kremlin de schuld van willen geven. Zo zal de NAVO vrijwel zeker in een oorlog met Rusland worden gezogen. Volgens sommige berichten worden grote aantallen NAVO-troepen nu al in het geheim naar Oekraïne gestuurd.

De hoogste woordvoerder van het Oekraïense leger, Vladislav Seleznev, kondigde aan dat het leger de ‘strijd tegen terreur’ in bepaalde gebieden zal hervatten. Tevens zou er gerekend moeten worden op terreuraanslagen tegen strategische doelen, sabotage van overheids- en militaire instellingen, massademonstraties en burgerlijke ongehoorzaamheid.

NAVO belooft regime Kiev alle steun
De na de door het Westen gesteunde en geplande staatsgreep in Oekraïne aan de macht gekomen president Petro Poroshenko beloofde eerder dat de Krim weer bij Oekraïne zal worden gevoegd. Dat alles met steun van de NAVO, zoals de al even illegitieme premier Yatsenyuk afgelopen maandag van de nieuwe secretaris-generaal van de NAVO, Jens Stoltenberg, te horen kreeg.

Dat werd natuurlijk verpakt in mooi klinkende termen zoals ‘samenwerking’, ‘ontwikkeling’, ‘de weg naar democratie’ en ‘het respecteren van de wil van het Oekraïense volk’. De iets beter geïnformeerde burger in het Westen weet echter dat het regime in Kiev na een door de VS voorbereide coup aan de macht is gekomen, en daarom geen enkele gerechtelijke basis heeft. Tegelijkertijd treedt dit regime met keiharde hand op tegen de eigen burgers in het oosten van het land.

Rust blijkt afleidingsmanoeuvre
De zogenaamde ‘rust’ waar Poroshenko over sprak is dan ook een afleidingsmanoeuvre. Volgens de Voice of Sevastopol voert het Oekraïense leger artilleriebeschietingen uit in en rond Donetsk en Lugansk, en worden er ook drones ingezet. In de nachtelijke uren van 14 op 15 december vielen Oekraïense eenheden de luchthaven van Donetsk aan. Ook werden bij andere plaatsen stellingen van de milities beschoten en vuurgevechten begonnen. In Odessa werd er een explosie gemeld bij een raffinaderij.

Ondertussen is alweer het 10e hulpkonvooi uit Rusland onderweg om de getroffen bevolking te helpen. Deze keer worden er behalve voedsel en andere goederen ook kerstgeschenken meegenomen.

‘Klassieke fascisme in zijn zuiverste vorm’
Op de bekende alternatieve internetsite Colonel Cassad wordt de situatie in Oekraïne ‘het fascisme in zijn klassieke en zuiverste vorm’ genoemd. Het land is overgenomen door de financiële elite, die onder het mom van het ‘Russische gevaar’ een ware dictatuur heeft opgezet, waarin mensen op grond van hun etnische afkomst, taal en cultuur worden ‘onderdrukt en uitgeroeid’.

De door Washington en Brussel gesteunde fascisten in Kiev bedreigen daarmee niet alleen de vrede in de regio, maar mogelijk zelfs de hele wereld. Insiders van het Pentagon zouden hebben bevestigd dat de militaire aanwezigheid aan de grenzen met Rusland wordt versterkt, zogenaamd om de ‘vrede en stabiliteit’ in de regio te waarborgen en de Russen te weerhouden zich ‘in het conflict in Oekraïne te mengen’.

‘NAVO vernietigt met provocaties het opgebouwde vertrouwen’

Volgens Moskou voeren NAVO-vliegtuigen veel meer vluchten dan gebruikelijk uit bij het Russische luchtruim, wat als een onacceptabele provocatie wordt opgevat. NAVO-troepen en militair materieel stromen Polen en de Baltische staten binnen, en in de Zwarte Zee voeren Westerse marineschepen oefenmanoeuvres uit.

Stelt u zich voor dat de Russische marine hetzelfde zou doen in de Golf van Mexico, pal voor de Amerikaanse kust. De reactie van de VS laat zich niet moeilijk raden. Moeten we van het Kremlin dan iets anders verwachten, nu de NAVO zo actief is rondom Rusland?

Volgens luitenant-generaal Misinzev, commandant van het gemeenschappelijke militaire commando van het Russische ministerie van Defensie, vernietigt de NAVO daarmee ‘alle vooruitgang op het gebied van vertrouwensopbouw en vrijwillige transparantie’. Volgens hem hebben de Russen zich wel strikt aan alle internationale regels gehouden.

‘Oprukken NAVO bedreiging voor Rusland’
Afgelopen dinsdag onderstreepte minister van Defensie Sergei Lavrov dat niet de NAVO zelf, maar het oprukken van het bondgenootschap naar de Russische grenzen als een bedreiging wordt ervaren.

Volgens Lavrov probeert het Westen net als in Oekraïne ook in Rusland een regimewisseling te veroorzaken. Voor dat doel wordt er ook een financiële en economische oorlog tegen de roebel en tegen de Russische olie-export gevoerd. De hoop is dat de Russische bevolking het zo moeilijk krijgt, dat het in opstand komt tegen Putin.

Daarmee gaat de NAVO moedwillig het risico van een open militaire confrontatie aan. ‘En ik kan u verzekeren dat Rusland dan niet alleen zal overleven, maar daar gesterkt uit tevoorschijn zal komen,’ aldus Lavrov. ‘Wij hebben in onze geschiedenis al veel ergere situaties doorstaan. Iedere keer zijn wij daar sterker uitgekomen.’

VS riskeert moedwillig kernoorlog
Amerika is opnieuw de grootste bedreiging van Rusland. Deze keer is de situatie echter veel gevaarlijker als tijdens de Koude Oorlog, omdat het er sterk op lijkt dat Washington het concept van ‘wederzijdse afschrikking’ heeft laten varen. Daarmee riskeren de Amerikanen het ondenkbare: een kernoorlog met Rusland, waar honderden miljoenen mensen bij om dreigen te komen.

bron: http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/12/Oekrane-plant-false-flag-aanslag-met-kernbom-voor-oorlog-NAVO-tegen-Rusland

meer >

Geen opmerkingen:

Een reactie posten