dinsdag 6 januari 2015

Nieuwe Samsung-televisies draaien op Tizen: De geest uit de fles...?

Samsung gaat voluit voor het intern ontwikkelde besturingssysteem Tizen voor zijn nieuwe generatie slimme tv's. Op de openingsdag van de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas werden ook de eerste 'quantum dot'-televisies van de Koreaanse elektronicaproducent voorgesteld.

Kijk even naar het reclame logo voor Tizen. De geest uit de fles... Waar doe je dat toch aan denken...

http://datanews.knack.be/ict/nieuwe-samsung-televisies-draaien-op-tizen/article-normal-522943.html

Openbaringen 13: 14-16
14 En het verleidt hen, die op de aarde wonen, wegens de tekenen, die hem gegeven zijn te doen voor de ogen van het beest. En het zegt tot hen, die op de aarde wonen, dat zij een beeld moeten maken voor het beest, dat de wond van het zwaard had en (weer) levend geworden is. 15 En hem werd gegeven om aan het beeld van het beest een geest te schenken, zodat het beeld van het beest ook zou spreken, en maken dat allen, die het beeld van het beest niet aanbaden, gedood werden. 16 En het maakt, dat aan allen, de kleinen en de groten, de rijken en de armen de vrijen en de slaven, een merkteken gegeven wordt op hun rechterhand of op hun voorhoofd,

Gaat het beeld van het beest straks soms door tv schermen tot mensen spreken als een soort geest uit de fles, een geest uit de tv?

zie verder >

Geen opmerkingen:

Een reactie posten