dinsdag 3 februari 2015

Jij mag geen kinderen krijgen

Misschien valt er over niet al te lange tijd een brief van de overheid op jouw deurmat waarin je wordt medegedeeld dat jij niet geschikt wordt geacht voor het ouderschap. 

De Staat die letterlijk beslist over leven en dood en ongeveer 80 procent van de bevolking vindt dat een prima idee.

De discussie over of mensen zich wel of niet mogen voortplanten is in alle hevigheid losgebarsten via vooral propagandakanon de Telegraaf.

Het is niet voor niets dat dit medium deze zaak aanzwengelt en deskundigen aan het woord laat die van mening zijn dat lang niet iedereen recht heeft op het krijgen van kinderen.

Aanleiding voor deze verplichte sterilisatiecampagne is de moord op de 20-jarige verstandelijk gehandicapte Daniëlle uit Groningen door haar 46-jarige stiefvader. Volgens de aanklager kampt deze Geert W. met “stoornissen” en heeft hij volgens deskundigen levenslange dwangverpleging nodig.

Het publiek wordt bij deze zaak betrokken en gevraagd of zij het ermee eens zijn dat er onder bepaalde omstandigheden sprake moet zijn van verplichte anticonceptie omdat sommige mensen niet het recht zouden moeten hebben om ouder te worden.

De uitkomst van een dergelijke enquete bij Powned is ronduit schokkend te noemen. Maar liefst 80 procent van de ondervraagden vindt verplichte anticonceptie een goed idee.


Het merendeel van de bevolking vindt het dus prima om de beslissing of zij wel of geen kinderen mogen krijgen in handen van de Staat te leggen. Waarschijnlijk in de veronderstelling dat zij zelf uiteraard prima geschikt zijn om ouder te worden en het hen dus niet zal treffen.

Los van het gegeven dat het moreel verwerpelijk en bovendien levensgevaarlijk is dat een overheid gaat beslissen over de voorplanting van mensen, kunnen de criteria over wie wel of niet mag voortplanten op ieder moment worden bijgesteld door diezelfde overheid.

De discussie gaat nu voornamelijk over zwakbegaafde mensen, maar wordt al doorgetrokken naar mensen die andere problemen hebben zoals psychiatrische of alcohol- en drugsverslaving.

Zoals we in een artikel in 2013 schreven, heeft met de komst van het nieuwe handboek voor de psychiatrie iedereen die iets voelt of emoties toont een geestelijke stoornis.

Want onder de nieuwe “geestesziekten” die broodnodig “behandeld” moeten worden bevinden zich condities zoals 'hamsteren' (jaja, a la Albert Heijn) en internetverslaving. Zo is er ook een afwijking die misschien wel op iedereen van toepassing is, “General Anxiety Disorder”, oftewel GAD. Ieder mens voelt zich af en toe wel eens wat gespannen als ze bijvoorbeeld iets niet zo alledaags moeten doen. Zoals het bezoeken van een psychiater. Als je dus wat nerveus overkomt bij zo’n gesprek vertoon je al symptomen van GAD en dien je behandeld te worden.

Bijna alle vormen van vrij normaal gedrag zijn binnenkort gerubriceerd als mentale afwijking. Iemand die een geliefde heeft verloren lijdt vanaf nu aan “Major Depressive Disorder” en dient “behandeld” te worden. Iemand die wat last heeft van heimwee heeft vanaf vandaag “Seperation Anxiety Disorder” en dient uiteraard hoognodig “behandeld” te worden. Iemand die regelmatig dingen verdacht vindt, zoals wij, leidt aan “Paranoid Personality Disorder” en dient zeer dringend “behandeld” te worden. (Redactie: schot voor open doel, we weten het.)


Al met al betekent dit dat de overheid naar willekeur kan besluiten wie wel of geen kinderen zou mogen krijgen. Houd iemand zich niet perfect aan de voorgeschreven regeltjes, heeft kritiek op het officiële beleid of gelooft de officiële informatie niet? Dan is dat uiteraard een geestelijke afwijking en mag diegene zich absoluut niet voortplanten om zo te voorkomen dat we nog meer toekomstige dissidenten zullen creëren.

De vraag is of de 80 procent vóór-stemmers enig idee hebben waar ze eigenlijk voor stemmen. Het merendeel is waarschijnlijk volkomen naïef en denkt dat zij nooit diegenen zullen zijn die een dergelijk lot zal treffen. Totdat ook zij ergens in hun leven “een fout” maken, waardoor ze ook in een categorie terechtkomen waarvan de overheid van mening is dat die zich absoluut niet mag vermenigvuldigen.

Mensen die teveel geld kosten, te lastig zijn, niet in het ideaalbeeld passen, moeten of worden opgeruimd of in ieder geval tegengehouden worden bij de voortplanting. Orwell in het kwadraat.

Het past bij de strategie van de ontwrichting van de maatschappij, waarbij het traditionele gezin aan alle kanten ondermijnd dient te worden. Waarbij de meest bizarre levensvormen als norm worden gepromoot en waar kinderen liefst vanaf heel jonge leeftijd onder controle van de staat komen.

Een maatschappij waar niemand meer weet wie wat is en waar social media zoals Facebook vorig jaar meer dan 50 verschillende soorten geslachten introduceerde om uit te kiezen.

Dit nieuwe keuzemenu werd afgelopen donderdag gelanceerd in voorlopig alleen Amerika. Daar hebben vanaf nu 159 miljoen Facebook gebruikers de keuze uit meer dan 50 geslachtssoorten.

Onderaan dit artikel staat een lijst met alle omschrijvingen waaruit je kunt kiezen. Woorden zoals fluid gender (vloeibaar geslacht), bi-gender, intersex of transsexual moeten dan duidelijk maken watvoor iemand jij bent. Daarnaast kun je dan nog kiezen of je een “haar”, “hem” of “hen” bent.

Volgens Facebook wordt deze optie geïntroduceerd omdat er een duidelijke behoefte bestaat bij het publiek om te kunnen kiezen uit meer opties dan alleen maar vrouwelijk of mannelijk.


De maatschappij wordt stapje voor stapje voorbereid op dat de staat uiteindelijk alles zal bepalen voor de bevolking en dat gaat ver. Zó ver zelfs dat ze letterlijk zullen gaan beslissen over leven en dood.

Ook in het programma EenVandaag werd vanavond vooral positief gesproken over bemoeienis van de overheid bij onze voortplanting.

80%, willen jullie dat echt?

meer >

Geen opmerkingen:

Een reactie posten