maandag 9 februari 2015

Kernexplosie gemeld in Oekraine

YouTube: http://youtu.be/aSgQOzrYSGwEen video opgenomen met een mobieltje (foto) lijkt een kernexplosie in Oekraïne te laten zien, compleet met paddenstoelwolk en daarop volgende schokgolf. Mocht het bericht worden bevestigd, dat gaat het waarschijnlijk om een kleine tactische kernbom, die speciaal gemaakt zijn om gebruikt te worden op het slagveld.
De opname door een man vanuit zijn eigen huis gemaakt. De schokgolf vernielde het raam waardoor hij filmde.
Recent berichtten we dat er aanwijzingen waren dat het regime in Kiev mogelijk een false flag aanslag met een kernbom voorbereidde, om daar vervolgens Rusland de schuld van te geven. Nu Europa lijkt te hebben gebroken met de koers van Amerika, zou dit mogelijk een wanhoopspoging kunnen zijn om het tij nog te keren.
Het is ook voorstelbaar dat het Oekraïense leger een tactische kernbom heeft ingezet tegen de pro-Russische separatisten, in de hoop om hen nog vóórdat er een vredesakkoord tussen Europa en Rusland ligt, een vernietigende nederlaag toe te brengen.


De filmmaker wist dat de explosie zou komen als je het mij vraagt. Hij lijkt bewust in het donker in precies de goede richting te filmen? Hij schrok ook helemaal niet zo erg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten