maandag 16 februari 2015

Vertaling: New York City: put van de mysterieuze Babylonische hoer van satan uit Openbaring!

Link naar het artikel:
http://beforeitsnews.com/prophecy/2015/01/bone-chilling-photos-that-will-blow-your-mind-new-york-city-den-of-demons-the-mysterious-babylonian-whore-of-revelation-breathtaking-undeniable-chilling-photos-and-videos-2466532.html

Vertaling:

IJzingwekkende apocalyptische foto's en informatie! New York City: put van de mysterieuze Babylonische hoer van satan uit Openbaring! Adembenemend, valt niet te ontkennen, Chilling! (foto's en video's)Deze foto van de Twin Towers, die werden vernietigd op 11 september 2001, toont duidelijk de luciferian / Nephilim symboliek die hen omringen (piramides). Een opmerking, het Vrijheidsbeeld werd gebouwd door de vrijmetselaars. Het is eigenlijk lucifer de lichtdrager.

God gaat voorop. Het kwaad is buitengewoon bedrieglijk, stiekem, en doet zich vaak voor als goed. Als onze vijand, satan, vol is van zichzelf, overspeelt hij zijn kaarten. Het punt is mensen willen de waarheid niet geloven. Zij zouden liever wat het kwade is goed noemen en wat het goede is kwaad. Waarom ‘willen’ de mensen van tegenwoordig bedrogen worden? Juist dit was voorspeld in de pagina's van de Bijbel. -Lyn Leahz

Degenen die de profetieën volgen, hebben altijd hetzelfde argument gedeeld dat tegenwoordig bestaat: enkel wie, of wat, is het grote Babylon, de eindtijd moeder van de hoeren.

Openbaring 17:5-6
5 En op haar voorhoofd was een naam geschreven, een geheimenis: het grote Babylon, moeder van de hoeren en van de gruwelen der aarde. 6 En ik zag de vrouw dronken van het bloed der heiligen en van het bloed der getuigen van Jezus. En ik verbaasde mij, toen ik haar zag, met grote verbazing.

Dit specifieke 'Babylon' was duidelijk een mysterie voor Johannes de openbaarder op het moment dat hem dit visioen werd gegeven. Dit is een feit dat niet kan worden ontkend. (vertaler: dat is helemaal geen feit? Johannes heeft geschreven wat de Heilige Geest hem in gaf te schrijven) Echter, veel mensen hebben het gevoel dat het "geheime Babylon, moeder van de hoeren en van de gruwelen van de Aarde", Rome is. Vroeger dacht ik ook zo. Echter, in de afgelopen jaren, en na veel onderzoek, ben ik het er mee eens dat dit specifieke Babylon, dat zo'n mysterie was voor Johannes de openbaarder, New York City in de Verenigde Staten van Amerika is. Er zijn vele redenen waarom ik dat vind, echter, hou er rekening mee dat Rome in de tijd dat Johannes het visioen kreeg geen geheimenis was. (vertaler: ook toen was toch het geheimenis van Babylon misschien wel aanwezig maar had het nog niet de uitingsvorm die het nu heeft?).

Bestudeer de foto's en het commentaar onder de foto's hieronder en beslis voor jezelf. Wees ervan bewust dat New York City is vernoemd naar King James (die de hertog van York was, en toen later koning werd). King James was ook een 33’ste graad vrijmetselaar die verantwoordelijk is voor de Bijbelse King James vertaling, zoals hierboven gebruikt. Wees ervan bewust dat New York City het financiële centrum van de Verenigde Staten is dat samenwerkt met de hele wereld. Het is het centrum voor de handel, het bedrijfsleven, enz. net zoals Babylon in haar tijd werd beschouwd. New York City is ook een groot centrum van het kwaad, en laten we niet vergeten dat de 'geldzucht’ de wortel is van alle kwaad. Nou, NYC is onze wortel van het kwaad hier in de USA.

De VS heeft zichzelf vandaag als een hoer aan Satan gegeven, zelfs vele van de meest bekende evangelisten en predikanten van vandaag hebben hun ziel verkocht aan de vijand. Wij, als natie, hebben gebogen voor Satan zelf, hebben gebogen en gezegt: "O 'Lucifer, vader van de leugen, zoon van de duisternis - wij willen dat u onze meester bent! Want we volgen uw wensen, uw wil, en verzadigen ons met alles wat u te bieden hebt! Wij aanbidden de God van onze voorouders niet meer of Jezus Christus. Wij zijn van mening dat alles wat goed is slecht is en we beschouwen alles wat slecht is, goed. We zijn klaar om te worden vernietigd en om onze eeuwigheid door te brengen in de poel van vuur! We hebben onszelf aan u gegeven, onze meester, en we weigeren ons te bekeren! Wij zijn satanische mensen die van het duisternis houden en niet van het licht! "

Bekijk de foto's hieronder en zie de verbazingwekkende occulte beelden voor jezelf. Ben ik verrast? Absoluut niet! Maar jij misschien wel ...

(Met dank aan de auteur Scott Onstott (link onderaan artikel) voor alle informatie en diepgaande onderzoek dat hij op het internet heeft verstrekt om dit bericht mogelijk te maken.)(Links) Van dit gebouw wordt geclaimd dat het werelds grootste kathedraal is. Realistisch, kunnen ze zulke hoge verwachtingen handhaven vanwege haar financieringsbronnen, tycoon elitairen die het Nephilim, luciferian bloed delen zoals JP Morgan en prominente figuren als de grootmeester van de vrijmetselaars van de staat New York.

In maart van 1925 waren de vrijmetselaars zo trots op hun prestatie deze kathedraal af te bouwen dat het werd geplaatst op de voorpagina van een publicatie getiteld "Masonic World" (maart 1925 uitgave). Aan de westelijke kant van de kathedraal beelden steenhouwers talloze scènes af die totaal niet op hun plaats zijn voor een kathedraal. Het meest opvallend beeld is de ijzingwekkende voorstelling van de verwoesting van New York stad en haar bezienswaardigheden.


De afstand van de Statue of Liberty's fakkel tot aan de Tridents binnen het 9/11 Memorial Museum Pavillion is 12.000 voet precies. Dat is een verbluffend rond getal.


Prometheus: NYC Rockefeller (Illuminati, Nephilim Bloodline, Luciferian, Elitist) Center 


(Rechts) Een van de belangrijkste onderdelen van een oude Egyptisch ritueel was getiteld, het oprekken van de koorde, omdat het werd geassocieerd met de godin Seshet, Meesteres van het Huis van Architecten. Het snoer in kwestie is de metselaar lijn die werd gebruikt om de afmetingen van het gebouw te meten en om dan het gebouw in een lijn te brengen met de sterren en / of punten van het kompas.

De definitie van het woord "sesheta" betekent verborgen dingen, mysteries, geheimen, dit impliceert dus duidelijk dat Farao dominantie wordt gegeven over die mysteries door de Godin Seshet. Haar symbool, de papyrus plant, symboliseert een zeven-puntige ster. Farao Thoetmosis III noemde haar 'zij van zeven punten.'Deze kathedraal heeft een vrijstaande gemetselde driehoek boven de westelijke ingang. Het deelt een opvallende gelijkenis met het alziende oog in de driehoek. Twee andere structuren die zeer vergelijkbaar zijn komen voor de geest - de mysterieuze piramide in Blagnac, Frankrijk, die vol duidelijk zichtbare geheimen is.

Net buiten de “Met” is een ander interessant structuur – De Naald van Cleopatra. De vrijmetselaars financierden de expeditie die deze obelisk overgebracht van Egypte naar NYC; de obelisk is natuurlijk een fallisch symbool. Interessant genoeg, de exacte afstand van de Naald van Cleopatra tot het Alma Mater beeldhouwwerk aan de Columbia University is precies 3141 meter. Pi is toevallig ook 3.141.

En, alsof dat nog niet genoeg voor u is, de afstand van de Naald van Cleopatra tot het derde Wereld Handels Centra (WTC3) is precies 333.000 centimeter. Merk nu op hoe het snoer georiënteerd is in lijn met de oriëntatie van 3 WFC, bijna alsof het gebouw opzettelijk is ontworpen om te wijzen naar de Naald van Cleopatra. 3 WFC is hetzelfde gebouw die het exquise Elf Tranen 9/11 monument bevat.

Zie je enige overeenkomsten met de drie riem sterren (Onder-Orion's Belt) en Ground Zero (rechts) te zien?


(Vertaler: het sterrenbeeld Orion. De drie sterren op een rijtje in het midden is de “riem van Orion”. Ze komen precies overeen met de drie grote piramiden in Egypte en Ground Zero in New York)Verschillende occulte onderzoekers hebben geclaimd dat de Grote Piramide van Gizeh werd gebouwd in perfecte afstemming met de sterren, vooral Sirius. Het licht van deze sterren, zo is gezegd, werd gebruikt in ceremonies van de Egyptische mysteriën."Deze oude mensen (Egyptenaren) (vertaler: hebben de nephilim, het nageslacht van de gevallen engelen de piramiden gebouwd?) wisten dat één keer per jaar de Parent Zon in lijn is met de Dog Star. Daarom werd de Grote Piramide zo geconstrueerd dat, op dit heilige moment, het licht van de Dog Star op het plein "Steen van God" viel aan de bovenkant van de Grote Galerij, aflopend op het hoofd van de hogepriester, die de Super Solar Force ontving om zo zijn eigen geperfectioneerde Solar lichaam op te heffen tot hogere initiaties, dit voegde stimulatie toe aan de evolutie van hun goddelijkheid. Dit was dan het doel van de "Steen van God”, waar in het ritueel Osiris zit om hem te zegenen (de verlichte) met de Atf kroon of het hemelse licht." "Ten noorden en ten zuiden van die kroon is liefde," verkondigt een Egyptisch gezang. "En zo door de hele leer van Egypte heen was het zichtbare licht maar de schaduw van het onzichtbare licht; en in de wijsheid van het oude land was maat voor de waarheid de jaren van de Allerhoogste." [1. Marshall Adams, The Book of the Master]


Recente wetenschappelijke ontdekkingen met betrekking tot de Grote Piramide en de mysterieuze "luchtschachten" hebben onderzoekers er toe gebracht om verder het belang van Sirius in de piramide te bevestigen. Vigilant Citizen

De ster afstemming met de Grote Piramide van Gizeh. Orion (geassocieerd met de god Osiris) is uitgelijnd met de Koningskamer, terwijl Sirius (geassocieerd met de godin Isis) is uitgelijnd met de Koninginnekamer.


De riem sterren van Orion en de drie piramides van Gizeh lijnen allemaal mysterieus uit. Het piramide symbool, echter, is een van de meest voorkomende Luciferische symbolen. Zie onder:


Let op de piramide en het alziende oog ... evenals het Latijns wat, vertaald in het Engels, te maken heeft met de Nieuwe Wereld Orde. Zie de foto hieronder:


Let op de verborgen uil in het dollarbiljet? De uil is een Luciferisch symbool en heeft grote betekenis in het occulte. Zie onder:

Er staat een kleine uil direct aan de linkerkant van de "1", op de rechter bovenhoek van het dollar biljet.
 Maar wat symboliseert de uil? De uil is een symbool voor wijsheid. Uilen kunnen zien in het donker. Ze kunnen zien wat wij niet kunnen zien. Precies zo zijn de leden van de Illuminati, bevoorrecht om informatie te ontvangen die verborgen is voor het grote publiek. De uil is een nachtelijke roofvogel met sterke klauwen. De uil is geassocieerd met wijsheid, boeken, occulte kennis, sjamanisme en andere spirituele zaken. Zoals gezegd, de uil is een vogel van de nacht, dus een associatie met de maan wordt ook gesuggereerd. Ze hebben korte staartveren en zijn stil in de vlucht, als stealth. Ze lijken nieuwsgierig naar dingen, maar ze zitten tevreden te wachten tot de tijd rijp is om hun doelen (vangen of veroveren van hun prooi) te verkrijgen.

De demon godin Lilith is door de geschiedenis heen voorgesteld als een uil. Een studie van de demon godin van Lilith zal de duistere geheimen achter de uil van Bohemian Grove onthullen. KLIK HIER VOOR MEER

De Grote Piramide is een soort van Ground Zero, het hoogste bouwwerk in de wereld voor meer dan 4000 jaar, de markering van de oorspronkelijke nulmeridiaan en een van de laatst overgebleven oude wonderen van de wereld.

Er zijn prachtige verbindingen tussen het World Trade Center en de Pleiaden. Er zijn echter enkele andere interessante verbindingen die verwarrend zijn. Een aantal nogal verbazingwekkende dingen zijn duidelijk opzettelijk geregeld door God en door de gevallen engelen, Nephilim bloedlijn (aka, modern-dag, Illuminati, Elitaire, Vrijmetselaars, enz.). Plaatsen zoals Gizeh en Stonehenge hebben vele facetten van verborgen betekenissen voor het occulte.

Een persoon die poste over dit onderwerp bedekte het hele sterrenbeeld Orion over Grond Zero (zie foto hierboven). Als Betelgeuze en Bellatrix in het water zijn over de state lijn tussen New York uit New Jersey dan is Alnitak het fundament van de zuidelijke toren, Alnilam is het fundament van de North Tower, en Mintaka is de Freedom Tower.

De Orionnevel genereert sterren boven en vertegenwoordigt ook het mannelijke generatieve systeem hieronder (in de microkosmos). Op de schaal van New York is de verbinding een lijn naar gebouwen, waaronder het Millennium Hilton, 195 Broadway, en Fulton Street Transit Center. De Millennium Hilton heeft tot 55 verdiepingen en is gelegen op 55 Church Street.

Ik geloof niet dat de eigenaren van de Millenium Hilton per ongeluk de naam Millennium op hun hotel, dat staat de duurste grond van Manhattan, verkeerd gespeld hebben. Mille nium betekent iets belangrijks in het Latijn:Millennium betekent een duizend jarige heerschappij, of regering -  bijvoorbeeld Christus regerend voor duizend jaar voor het Laatste Oordeel en Adolf Hitler's visie van een Derde Rijk dat voor duizend jaar zou duren.In het occulte is vijf  het getal van het leven, de generatieve kracht.

Alle geheimen liggen wijd voor je open ze zijn gecodeerd in de Millennium Toren. Dome, Wheel en Park mag dan ook geen verrassing zijn in verband met de Millennium Hilton. Als sperma worden gegenereerd in de geslachtsklieren, moet dit worden vervoerd door de fallus. Hoewel sommige dingen hiervan misschien ruw of zeer direct klinkt, bedenk echter dat seks en seksuele praktijken een groot onderdeel zijn van het occulte, en de symboliek is een groot onderdeel van de Luciferian / Illuminati agenda. (vertaler: ze hebben het symbolisch uitgebeeld met gebouwen en structuren)

Fulton Street Transit Center is een project van $ 1,4 miljard dat momenteel in aanbouw is en miljoenen mensen zal transporteren naar bestemmingen over Lower Manhattan. Ik ben er vrij zeker van dat u de verbinding hier begrijpt ... het is immers vrij duidelijk.

Saiph

De locatie van Saiph ligt tussen twee aangrenzende gebouwen: de American International Building en 60 Wall Street. De American International is momenteel het hoogste gebouw in Lower Manhattan, het heeft 66 verdiepingen. De Freedom Tower (One World Trade Center), echter, werd het hoogste gebouw van Amerika.Het One World Trade Center van een afstand.

1 Centrum wordt bekroond door een verguld standbeeld, het is het tweede grootste standbeeld in heel New York City, de tweede na het Vrijheidsbeeld.

Als Orion / Osiris is toegewezen aan lager Manhattan dan is toch zeker het Vrijheidsbeeld toegewezen aan Sirius, de ster van Isis. Mark Gray maakte deze verbinding en Graham Hancock en Robert Bauval hebben een sterk verhaal in hun boek Talisma dat de State of Liberty eigenlijk de oude Egyptische godin Isis voorstelt. Merk op dat haar kroon van 7 stralen en de basis ster van 11 punten waar ze op staat, overeenkomt met de proporties van de Grote Piramide, die 7:11 zijn van de hoogte tot de basis.

 (Vertaler: Bovenop de spits staat geloof ik een beeld van een godin)Te beweren dat Sirius "belangrijk" is voor de Hermetische orde zou nogal een understatement zijn. De hond ster (Dog Star) is niets minder dan de centrale focus van de leer en de symboliek van geheime genootschappen. Het ultieme bewijs van dit feit: vele geheime genootschappen zijn eigenlijk vernoemd naar de ster.


“(The Blazing Star) vertegenwoordigde aanvankelijk SIRIUS of the Dog-ster, de voorloper van de overstroming van de Nijl; de god Anubis, metgezel van ISIS in haar zoektocht naar het lichaam van Osiris, haar broer en echtgenoot. Toen werd het beeld van Horus, de zoon van Osiris, zelf ook gesymboliseerd door de Zon, de maker van de seizoenen, en de God van de Tijd; Zoon van ISIS, die het universele karakter was, zelf de primitieve materie, onuitputtelijke bron van leven, vonk van ongeschapen vuur, universele zaad van alle wezens. Het was HERMES, ook de Meester van het Leren, wiens naam in het Grieks die van de god Mercurius is. "[8. Ibid.]

(Rechts) Sirius, de vlammende ster, in het midden van de maçonnieke mozaïekbestrating.Het Washington Monument, een Egyptische obelisk die het mannelijke principe representeert, is direct verbonden met de koepel van het Capitool wat het vrouwelijke principe vertegenwoordigd. Samen produceren ze Horus een ongeziene energie vertegenwoordigd door Sirius. (Voor meer informatie, lees het artikel MystiekeSites - Het Amerikaanse Capitol). 

De vlammende ster schijnt op leden van een vrijmetselaarsloge.


Het standbeeld getiteldCivic Fame” aan de bovenkant van 1 Centrum werd gebouwd op dezelfde manier als het Vrijheidsbeeld; in platen met een holle kern. Elke godin staande op de maan harmonieert met Isis.WIST JE DAT


Het model dat poseerde voor de bovenstaande sculptuur van Civic Fame was een fascinerende en tragische figuur genaamd Audrey Munson. Audrey Munson (1891-1996) was een Amerikaans model en actrice, die onder andere bekend stond als "Miss Manhattan," "het expositie meisje," en "Amerikaanse Venus." Ze was het model of inspiratie voor meer dan 15 beelden in New York City. – bron
  
Munson was de eerste vrouw die volledig naakt op film verscheen. Ze poseerde voor driekwart van alle sculpturen van het Panama-Pacific International Exposition (PPIE) in San Francisco. Ik hield er van om te gaan wandelen in het prachtige Paleis van Schone Kunsten in San Francisco, het laatste overgebleven architectonische overblijfsel van het PPIE. Ik wist niet dat de wenende vrouwen boven op de koepel en de zuilengalerij waren gebaseerd op Audrey Munson tot nu toe. -auteur Scott Onstott

(Rechts) Audrey Munson in Star Maiden uit de PPIE, synchronistisch harmoniseert met Rigel. Munson woonde 65 jaar in een psychiatrische inrichting alvorens te sterven op de leeftijd van 104. Zij was een vallende ster en vrouw die veel huilde.World Trade Center, NYC


De video hieronder toont de herdenking die plaats vond op 11 september 2002 op Ground Zero, een jaar na de tragische gebeurtenis van 9/11.


Zie je het? De marcherende mensen zijn zodanig gerangschikt dat ze een ellips vormen rond een ring die Ground Zero voorstelt, het vertegenwoordigt het Oog van Horus! Direct onder Ground Zero is de Chambers Street / WTC metrostation dat werd overstroomd in 9/11, maar niet vernietigd. De installatie 1998 getiteld Oculus werd gemaakt in dit station door de kunstenaars Kristin Jones en Andrew Ginzel. Het bestaat uit een reeks van mozaïeken van enkele ogen op de muren (erg vreemd en griezelig!)
 
Geloofd u nog steeds niet dat New York City de eindtijd Babylonische hoer is die Johannes de Openbaarder zag in een visioen? Als u het nog steeds niet zeker weet, of denkt dat het gewoon 'samenzwering' is en NIET 'werkelijkheid', hier is meer voor u:(Boven en rechts) Dit is een enorme mozaïek die de vloer siert.

Het woord oculus in het Engels betekent "een ronde of oogachtige opening of ontwerp", het doet denken aan de oculus boven op de Romeinse Pantheon.

Het geluid oc in het woord oculus wordt gedeeld door het woord occult, wat, interessant genoeg, 'verborgen' betekend.

"De cultus van Oc: De oude cijfers voor de zon, een cirkel, en de maan, een halve maan, samengaand vormen het woord oc. "Occulte" betekent eclipse, zoals wanneer de maan de zon verduistert tijdens een totale zonsverduistering. Oc is ook de wortel van het Latijnse woord voor oog - oculus. Dus het occulte is de cultus van de hemelse zon-maan oog wiens wenk de dag verdonkerd." - Bron

In de tijd van de Katharen, voorafgaand aan hun moord in de kruistocht tegen de Albigenzen, stond de taal die in het zuiden van Frankrijk gesproken werd bekend als Oc. Daarom werd de regio bekend als Langue d'Oc of taal van Oc. Het woord oc, op dat moment, betekende 'ja'. Echter, deze bijzondere taal is nu dood.


Grand Army Plaza, Brooklyn


De vloermozaïek toont een reeks gecoördineerde elliptische cirkels die het oog in het midden van een kaart van het grote metropolis gebied van New York omringen. Het oog is te vinden in het centrum van Brooklyn.

Merk op dat het (het oog) zeer dicht bij Grand Army Plaza in Brookly lijkt te zijn.

Grand Army Plaza is opgebouwd uit een reeks consistente elliptische cirkels die als straten zijn gelegd. Het middelste punt bevat de Bailey fontein, die Mer-mensen portretteert. Het is de pupil in het oog.

Frederick Law Olmsted ontwierp het plein. Hij is toevallig ook dezelfde man die Central Park in Manhattan ontwierp die ook occulte dimensies heeft.

Net aan de linkerkant van de pupil op de afbeelding hiernaast staat de Soldaten en Zeelieden Herdenkingsboog (Soldiers and Sailor’s Memorial Arch)

Deze Romeinse stijl triomfboog is zeer vergelijkbaar met de Boog van Septimus Severus in Rome, de Arc de Triomphe en de Arc de Triomphe du Carrousel in Parijs.

(vertaler: zo’n poort zou symbolisch de toegang tot een andere dimensie of Goddelijk leven voor kunnen stellen wat de anti christ de mensheid aan zal bieden. Het merkteken van het beest zou de sleutel kunnen zijn… Zie b.v. de poorten en bruggen op het Euro papiergeld. Niemand kan kopen of verkopen zonder het teken van het beest, zijn naam of zijn getal. Dat getal is 666. Zo krijgen mensen toegang (door de poort of over de brug) naar het begeerlijke“beloofde land” van de anti christ.)
Onderstaande afbeelding laat zien dat de Grand Army Plaza een ellips is met 12 uitstralende spaken:


 
Brooklyn Public Library - Centrale Gebouw

Het gebouw in de zuidoostelijke hoek van de Grand Army Plaza is de Brooklyn Public Library's Central Building.

Een interessante inscriptie is te vinden op de rechterkant van het gebouw, waarin staat: "Hier zijn verankerd het verlangen van grote harten en edele dingen die torenen boven het tij, het toverwoord dat het gevleugelde wonder begint, de vergaarde wijsheid die nooit sterft"

(vertaler: denk aan de toren van Babel)
Is het niet interessant dat het zegt: 'onder wat een betovering zijn we.' En het vloeroppervlak van de Brooklyn Public Library's Central Building is 33.000 vierkante meter?


(Vertaler: 33 is een belangrijk nummer in de vrijmetselarij. Een mens heeft 33 wervels. Ik heb ergens gehoord dat als “de energie” opstijgt via de 33 wervels van het ruggemerg omhoog dan eindigt het in het oog van Horus, de Pijnappelklier in het hoofd. Daarmee zou het derde oog van een mens open gaan en hij een verlichte God zou worden. Het derde oog zit achter je voorhoofd. De plek voor het merkteken van het beest.)
Hoe slim van hen om dat significante aantal vierkante meters te verbergen terwijl het keizerlijke systeem van de “feet” wordt gebruikt in de US. Hier is een detail van de hoofdtoegang:

(Rechts) De poortfiguren portretteren geliefde personages uit de Amerikaanse literatuur. De bovenkanten van de kolommen hebben een links een zon en rechts een maan.

De kolommen verbeelden wetenschap op het noorden en kunst op het zuiden. Deze noord en zuid kloof loopt parallel met de Twin Towers van het WTC, de kolommen van Boaz en Jachin in de tempel van Salomo afgebeeld in elke vrijmetselaarsloge in de wereld en het is de meest occulte symbool, de linker- en rechterhelft van de hersenen. (vertaler: de twee gedraaide strengen waaruit ons DNA bestaat?)

"Toevallig" is het oog van Horus afgeleid van structuren in het midden van de menselijke hersenen genaamd de pijnappelklier.

"De overeenkomsten zijn niet alleen griezelig - ze zijn exact. Toch wordt het gezien als niet meer dan toeval, omdat het moderne denken aanneemt dat de Egyptenaren deze kennis niet konden hebben. Zo zijn we blind voor het voor de hand liggende. Het oog van Horus was ook verdeeld in zes basiscomponenten, die elk een ander zintuig representeren; ruiken, voelen, proeven, horen, zien en denken. De thalamus is het deel van de menselijke hersenen die alle inkomende signalen vanuit onze zintuigen vertaald. Kon de symboliek hiervan nog duidelijker zijn? "- Bron

(Rechts) Het moment van de dood van een ster.

Rockefellers-Elite, Nephilim Bloedlijn, Illuminati, Vrijmetselaars, Luciferian


Het World Trade Center-project werd geleid door David Rockefeller, voorzitter van de Downtown-Lower Manhattan Development Association (DLMA) en zijn broer Nelson Rockefeller. Op dat moment was Nelson gouverneur van New York. Beide mannen (broers) pushten het project uitzonderlijk hard.

In 1958, gaf het DLMA Skidmore, Owings en Merrill (één van 's werelds grootste architectenbureaus) de opdracht plannen op te stellen voor het revitaliseren van Lower Manhattan. De plannen, openbaar gemaakt in 1960, riep op tot een World Trade Center, te bouwen op een 13-hectare groot terrein langs de East River. Bron

Merk op dat de Oculus vloer mozaïek onder het WTC ook de Aarde afbeeld in 7 continenten rond de periferie van de elliptische grens. Alle continenten weergegeven rond het alziende oog suggereren uiteraard een Eén Wereld Orde.


In zijn memoires schreef David Rockefeller: "sommigen geloven zelfs dat we onderdeel zijn van een geheime cabal die tegen de belangen van de Verenigde Staten in werken en karakteriseren mijn familie en mij als 'internationalisten' samenzweerders met anderen over de hele wereld om een meer geïntegreerde mondiale politieke en economische structuur te bouwen - één wereld, als je wil. Als dat de aanklacht is, ben ik schuldig en ik ben er trots op. ".

In het centrum van Rockefeller Plaza in Manhattan staat een standbeeld van Prometheus, omcirkeld met de ellips van de dierenriem.

Prometheus was een kampioen van de mensheid, bekend om zijn scherpzinnige intelligentie, die het vuur stal van Zeus en het gaf aan stervelingen. Zeus dan strafte hem voor zijn misdaad door hem te binden aan een rots, terwijl een grote arend elke dag zijn lever at, alleen maar om het weer te laten aangroeien waarna het de volgende dag weer gegeten werd. bron

Prometheus is lang in verband gebracht met Lucifer:


Lucifer en Prometheus is de titel van een klassiek werk van psychologische literaire kritiek geschreven door RJ Zwi Werblowsky en gepubliceerd in 1952. Daarin stelt Werblowsky dat de Satan van John Milton's Paradise Lost een onevenredig aansprekende karakter werd vanwege de attributen die hij deelt met de Griekse Titan Prometheus. bron

Volgens de 19e eeuw oprichter van de Theosofische Vereniging, Helena Blavatsky die schreef:


De allegorie van het vuur van Prometheus is een andere versie van de opstand van de trotse Lucifer [de licht brenger], die werd geworpen in de bodemloze put, of gewoon op onze aarde, om te leven als mens. "-Blavatsky In De Geheime Leer

De Lucifer - Venus-verbinding:

In het Latijn, van waaruit het Engels woord is afgeleid, betekent Lucifer "lichtdrager" (van de woorden lucem Ferre). Het was de naam gegeven aan de in de dageraad verschijning van de planeet Venus, die het daglicht inluidt. Daarom gebruikt het Engels over het algemeen de namen Morning Star" of "Day Star", en zelden "Lucifer".

De vlaggen van vele naties boven het beeld van Prometheus in Rockfeller Plaza zijn net als de vlaggen van vele naties die net buiten het hoofdkantoor van de Verenigde Naties in New York staan.

(Vertaler: de val van de mens in het paradijs zien de samenzweerders als iets goeds. De slang, satan, gaf Eva juist het licht. Nu hebben ze kennis van goed en kwaad en kunnen zelf als God worden. Prometheus stal het licht van God en "gaf" het aan de mensen. Volgens mij houd de vrouw van het “Vrijheidsbeeld” dat licht nu triomfantelijk omhoog. Een baken voor de mensheid...
 
Veel mensen in het Westen denken altijd maar dat het Westen het goede voorstelt. Het zgn vrije westen, de NAVO, de UN enz… De Russen en de Chinezen e.d. zijn dan de slechteriken. Maar die vrijheid betekend ook iets heel anders. Het is de vrijheid om los te zijn van God en je eigen wil te kunnen doen. Het is allemaal precies andersom aan de Bijbel. Het is “het andere verhaal” van de mensen die rebelleren tegen God.)

In 1946 kocht John Rockefeller Jr. precies 17 hectare in het centrum van Manhattan. Het was door zijn zoon Nelson dat hij in staat was om het te doneren aan New York City.

Voor de meesten van ons, is het uiterst moeilijk je het bezit voor te stellen van 17 hectare van een van de duurste plekken op aarde en sterker nog het te doneren. De familie Rockefeller heeft duidelijk een aantal sterke verbindingen met de Verenigde Naties – denk je niet?

 Rockefeller Center zelf beslaat nog eens 22 hectare in Manhattan. Rockefeller Plaza wordt begrensd door de zesde en vijfde Avenue. De ijsbaan in het Rockefeller Plaza is erg populair voor familie plezier tijdens de wintermaanden en het lijkt heel vreemd dat ze het vlak naast Dante’s Inferno plaatsen. Maar waarom zouden ze dat doen? Ik bedoel, is het niet een groot “smeltend” contrast? Immers, de hel is verschrikkelijk heet! Maar Dante plante Lucifer / Satan in een meer van ijs in de diepste 9de cirkel van de hel. Is dit allemaal gewoon toeval? Een complot?

Voor mij is het allemaal vrij duidelijk. Hoeveel meer 'in je gezicht' kan het eigenlijk zijn? Er is hier zeker een agenda, dat veel verder gaat dan menselijke kracht en menselijke IQ. Er was, en is, een enorme geestelijke strijd gaande tussen hemel en hel. New York City is inderdaad de mysterieuze Babylonische hoer waarover gesproken wordt in Openbaring ... maar niet zomaar een oude hoer, de MOEDER van de hoeren! Immers, het ONE WORLD TRADE CENTER (Money / Economie / Financiën) is gelegen in NYC! Het One World Trade Center is, om zo te zeggen, de 'moeder' van de hoeren. In het geval je het niet wist, geld heeft alles te maken met hoererij en de liefde er voor het is de wortel van alle kwaad.


Er is geen twijfel, de Verenigde Staten van Amerika heeft haar ziel verkocht aan satan zelf. We hebben onze kans gehad om ons te bekeren, maar de profetie moet worden voldaan. Amerika zal niet bekeren. Natuurlijk, mensen zullen zich tot God keren hier en daar, maar de natie als geheel niet.

YouTube: http://youtu.be/wCfiXyzQaX8

Speciale dank aan een aantal verbazingwekkende publicaties die deze post mogelijk gemaakt hebben. Zonder hun schat aan informatie, ik zou niet in staat zijn geweest om dit bericht te maken. Gelieve hen hier te bezoeken:

Secrets In Plain Sight Website, Scott Onstott, Author of Quantification

Vigilant Citizen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten