dinsdag 10 maart 2015

China kan al vanaf september de status van de dollar als reserve valuta beëindigenOp 9 maart verstrekten bronnen binnen China nieuwe informatie die bevestigen dat al in september van dit jaar de economie in het verre oosten klaar is om te concurreren met de dollar, of zelfs te verdringen, als de enige wereldwijde reservemunt. Men heeft al een "bericht uitwisseling systeem" voltooid die lijkt op die in het Westen, de Chinese equivalent van SWIFT is nu klaar en zal naar verwachting volledig operationeel zijn tegen het 3e kwartaal van 2015, en die het andere naties mogelijk zal maken om de transacties met de grootste economie ter wereld te doen zonder de noodzaak om dollars te kopen als een ruilmiddel.

Daarnaast is er de afgelopen twee jaar sprake van een grote mate van speculatie dat China hun munt zullen onderbouwen met goud als zij helemaal klaar om het te gebruiken als een algemene reserve, met sterke aanwijzingen waaruit blijkt dat China, op zijn minst, zal oproepen tot het gebruik van internationale kredietbrieven of handel nota’s die worden gedekt door goud om te helpen transacties te stabiliseren met behulp van deze historische vorm van gezond geld.


Lees verder: http://www.examiner.com/article/china-may-be-ending-dollar-s-hold-on-reserve-currency-as-early-as-september

De Nieuwe Wereld Orde zit helemaal niet te wachten op een economie met “gezond” geld. Die Chinezen zijn toch echt in de war. De wereld moet zich over de kop lenen met geld dat niets waard is zodat alles instort. Dat was nou juist net de functie van de dollar. Een munt die helemaal nergens door wordt gesteund. Men creëert het geld eenvoudig uit niets. Er ontstaat een enorme luchtbel die binnenkort zal springen. Dan zal al het geld niets meer waard zijn. Daarna kan de Nieuwe Wereld Orde met zijn anti christ opgericht worden en wordt en wellicht een wereld munt ingevoerd.

Als China “gezonde” dingen gaat lopen doen hoe lang zal het dan nog duren voor ze de zaak laten springen? Er wordt veel verwezen naar september dit jaar. Wat zal er gaan gebeuren? Zet je dan schrap en hou je aan Jezus vast!


meer >

Geen opmerkingen:

Een reactie posten