woensdag 29 april 2015

'Wij zullen niet gehoorzamen': christelijke leiders dreigen met burgerlijke ongehoorzaamheid als Hooggerechtshof homohuwelijk legaliseert

Dat is de duidelijke waarschuwing die een groep prominente religieuze leiders zend naar het Hooggerechtshof van de Verenigde Staten terwijl ze oordelen over het homohuwelijk.

"We waarschuwen met respect het Hooggerechtshof om die lijn niet over te steken," staat in een document te lezen met de titel: “een belofte in solidariteit om het huwelijk te verdedigen. "We staan samen verenigd in de verdediging van het huwelijk. Vergis je niet over onze vastberadenheid. "

"Hoewel er veel dingen zijn die we kunnen verdragen, het herdefiniëren van het huwelijk is zo fundamenteel voor de natuurlijke orde en het algemeen belang dat dit de lijn is die we moeten trekken, één die we niet kunnen en willen oversteken," verklaard de belofte.

De ondertekenaars zijn een “who’s who” van religieuze leiders, waaronder de voormalige gouverneur van Arkansas Mike Huckabee, de voormalige Amerikaanse senator Rick Santorum, National Religious Broadcasters president Jerry Johnson, Pastor John Hagee, en Franklin Graham, president en CEO van de Billy Graham Evangelistic Association en Samaritan's Purse .
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten